bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ya bende panik var o epiduralda onune ortu geriyolar ya sikinti yapcakmisim gibime gelio panik olcam gibime gelio geriliyorum. Acaba epiduralde de sakinlestirici bisey vuruolar mi ameliyata baslamadan evvel
Ayy aynısını bn de düşünüyorm korkar mym açaba diye.gerçi doktorla hc konusmdim doğum nası olck diye ama öyle olursa bebeği gorceksin iyi ama panik olur insan

bir hafta kucukmu 18+ haftada gozukuyorsun 17+ haftami dedi canim ozaman 12 temmuzu 20 temmuza al detayliyi canim massalah pasana kilosuda cok iyi boyuda saglikla gelsin deniz pasa :))) avatarinda cok guzel yaaa
Kuzum yokmus randevu doluymus detayli icin 12 sinde gitmemde sakinca varmi dedim dr a fark etmez dedi

Ayy Kıyamam. CAnim smdi.anladim. Bnde ztn karşıyım. Radyoloji uzmanı bir sürü hastalığa bakıyor. Yani bebek.konusunda uzmanligi yok ki. Böbrek kontrolü de onda safra kesesi de karaciğerde. Bu işin uzmanı peritanolog kesinlikle. Bi yer var görüştüğümüz 280 tl ye bakıyor ama burada biri yazdı bana ona radyoloji doktoru demişler bana peritanolog dediler. Ben smdi 30 haziranda iki farklı hastaneden randevu alicam. Eğer. Gittiğimde radyoloji doktoru olursa hiç umrumda olmaz çıkar giderim. Diğer taraf 500 tl istedi gerekirse.ona giderim.
Ama.benim doktorum son kontrolünde dediğin gibi bana .bebeğimin tüm organlarını tek tek izah etmişti beyinden başlayıp parmaklarını kadar. Çok memnunum doktorumdan.

Ya bende panik var o epiduralda onune ortu geriyolar ya sikinti yapcakmisim gibime gelio panik olcam gibime gelio geriliyorum. Acaba epiduralde de sakinlestirici bisey vuruolar mi ameliyata baslamadan evvel
Oglum erken dogdu kuvozde kaldi.kizimda erken doguyor kuvoze girerse diye cok stres yaptim canim o yuzden genel bayiltin beni dedim hayir dediler.beni bir yandan konusturuyorlr ama ben kendimde degilim resmen uzuntuden yine bile sakinlestirici atmadilar.bebegi alir almaz hemn sakinlestiriciyi verdiler.zaten bebegi almalari cok kisa surede oluyor bi 5 dk disini sikarsin artik sonra sakinlestiriciyi attilarmi iyi oluyor insan.

Ahh ben o konuyu dusunmek bile istemiyorum simdiden. Dr.umla da hic konusmadik. O neye uygun gorurse oyle yapalim diyorum ama panik bende de oluyor simdi okurken bile kalp atislarim.hizlandi resmen

Kimse de olmamis sanirim. Benim de hic bir fikrim yok umarim muhim birsey degildir. Ama bir cildiyeye gozuk bence ilac vs yazarsa kadin dogumcuna da danis cnm bizi de haberdar et durumundan. Gecmis olsun cnm

Çok geçmiş olsun canım. Bak iyi ki gitmişsin, kasılmalarını görmüş. Gyno trosyd harika bir vajinal kremdir, hemen iyileşirsin bir daha da mantar olmazsın çoook uzun süre.
Eşin de sen de olayın şokunu atamamışsınız. E ama biz demedik mi yine de diğer randevuya kadar kız bebek fikrine çok kanalize olmayın diye

karnın çatlıyo olabilir mi? ozamanda kaşıntı olur diyorlar ya

Ya o degil halen inanamiyorum erkek deyince insanlara ay degisir mi ki yine diye ne biliyim bi garibim kuzum heralde detayliya kadar bisey almaya cesaret edemiycem alisamadik esimle halen

Canim doktor degisikliginde boyle degisiklikler oluyor. Kafana takma sen oglun iyi simdi ohh tatile de gidicek ondan rahati yok.
Ya ben halen salak gibiyim kuzum inanamiyorum anneme filan derken erkek diye halen aceba mi diyorum degisirmi gordum ama hani pipiyi bilmiorum inanamiyorum halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…