bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ya o degil halen inanamiyorum erkek deyince insanlara ay degisir mi ki yine diye ne biliyim bi garibim kuzum heralde detayliya kadar bisey almaya cesaret edemiycem alisamadik esimle halen
Kiz pipiyi gostermis yumurtaligini filan yokmu usg paylas canim artik yanilmaz heralde doktorun bana 16+5 kiz dedi ikisine detaylidada kiz dedi ikisine sen inan artik canim :))

Son düzenleme:
Usg cok kotu eski modeldi kuzum belli belirsiz ona ragmen pipiyi gorebildik resmini cekti ama pipisini diil onu yollayim teyzesi
Kiz pipiyi gistermis yumurtaligini filan yokmu usg paylas canim artik yanilmaz heralde doktoru bana 16+5 kiz dedi ikisine detaylidada kiz dedi ikisine sen inan artik canim :))

Eklentiler

• 20160627_174006.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 71
Ikra meyra bide boyle bisi var kuzum kan dolasimina filan bakti ekranda kirmizi mavi noktalar cikti

Eklentiler

• 20160627_174358.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 82
Herkese merhabalar ben 21+3 günlük hamileyim... 20.haftada detaylı ultrason çektirdim aylık muaynemizi de olduk bir sorun yok herşey yolunda dedi doktorum ama ben bebeğin hareketlerini hissedemiyorum hala...Yani tüm gün boyunca 2 kez falandır oda çok kısa sürüyor ve çok yumuşak hareketler uzanıyo olursam farkediyorum acaba bir sorun mu var siye endişeleniyorum bnm gibi olan varmı acaba yrn tekrar doktoramı gitsem diyorum?

Ya o degil halen inanamiyorum erkek deyince insanlara ay degisir mi ki yine diye ne biliyim bi garibim kuzum heralde detayliya kadar bisey almaya cesaret edemiycem alisamadik esimle halen

Tatlım Bayındır'daki dr orada kabarıklık var diyince ben tahmin etmiştim. Artık emin olabilirsin. Bu seferki hamileliğin, kız bebeğe hamileliğinden de farklı seyrediyor zaten. Pipiyi, yumurtalıkları da görmüşsünüz alenen. Mutluluk ve şaşkınlıktan bir süre adapte olamayabilirsiniz. Ama içiniz ferah ferah sevmeye başlayın oğluşunuzu karnında

Canimsin kuzum yaaa nasil rahatlatiyosun beni bi bilsen oyle degisik duygular hissediyorum ki anlatamam

canım ilk gebeliğin mi? ilkler genelde geç hissediliyormuş. bebek kızsa onun da geç hissedilmesinde etkisi varmış. hareketleri çok yumuşak oluyo zaten, öyle tekmeler falan bekleme :) gaz geçişi gibi falan oluyor ilk başta, sonra biraz daha ayırt edilebiliyor.

Canimsin kuzum yaaa nasil rahatlatiyosun beni bi bilsen oyle degisik duygular hissediyorum ki anlatamam

Canımmm benimmmm, maşallah sana. O değişik duygular "mutluluk" işte. Epeydir hamilelik bunalımından seçmekte zorlandığımız duygu. Sürprizlerin en güzeli karşısında, ennn şaşkınca mutluluk

Bende de var canım yeni çıktı gogsumde minik kırmızı cildiye ye gitmeyi düşünüyorum geçen hafta çok aşırı terliyordum ondan olduğunu düşünüyorum

Benim yarın saat 4 de tatlım. Hakan beyi boşuna istememiştir Aysel hanim.Belki çok terimsel konuşuyordur Hakan bey.Bazı doktorlar hastanın seviyesine inemiyor malesef.Önemli olan sonuç ve Aysel hanımın içine sinmesi diye dusunuyorum.Bizim için güzel geçecek inanıyorum. Sen komşuna bakma.Cd verecek.Detaylı fotolar vs.dosya da veriyormuş.

Bamyanın 8 faydası!
Sofralarımızda sıkça yer almayan fakat çok farklı yararları olan bamyanın faydalarını sizin için araştırdık. İşte bamyanın bilinmeyen 8 yararı…
Diyet

1.Çözünür ve çözünmez lifler içerir. Çözünebilir lif metabolik toksinleri yok eder. Böylece kalp hastalığı riskini azaltır ve sindirim sistemi ile vücuttan dışarı zararlı toksinlerin atılmasını sağlar.

2.Ülseri önlemede önemli bir etkisi olan bamya, sindirim sistemindeki asidi nötralize eder.

3. Retinayı korur ve kataraktını önlemede büyük destek olur.

4.Stres ve depresyonu azaltırken, sinir sistemini korumaya da yardımcı olur.

5. İçerisinde bulunan C vitamini, güçlü bir bağışıklık sistemi oluşturmak için önemlidir.

6. K vitamini güçlü kemikler inşa etmek ve kemik yapısını korumak için gereklidir. Kan pıhtılaşma proteinlerinin üretimi için önemli bir etkendir.

7. Demir, kalsiyum, manganez ve magnezyum gibi mineraller ihtiva eder.

8. Kilo vermek isteyenler bamyayı tercih edebilir. Bamya, içeriğindeki yüksek lif oranı sayesinde tokluk hissi yaratır.

bebegimize demir kalsiyum magnezyum gerekli bamya tuketelim canlar :))

Ya bende panik var o epiduralda onune ortu geriyolar ya sikinti yapcakmisim gibime gelio panik olcam gibime gelio geriliyorum. Acaba epiduralde de sakinlestirici bisey vuruolar mi ameliyata baslamadan evvel
İstersen vururlar heralde ama narkoz etkisiyle zaten şapşallaşıyorsun ..bende çok telaşe yapmıştım ama 20 dakkada herşey bitmiş odaya doğru gidiyordum :))) telaşlanınca tansiyon düşür benim düştü bişeyler verin hastaya dediler ama ne verdilerde ben toparladım bilmiyorum birde kustum çok :) onlar kesti ben kustum be öğürdüm :)) iğrençti :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…