bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ohh ohh ne güzel.ben bebisimi çok özledim.doya doya görelim dimi :) Bu arada bu aralar baya hareketlyz baya baya hissediorm :)
Sana katiliyrm cnm.Aylin Hnm da onu önerdi Aysel Hnm da ikiside alanında çok iyi.Aysel Hnm Aylin Hnm n sonuclrni görünce dosyamda Aylin iyidir falan dedi.
Terimsel değilde komşumun dediğine göre biraz dengesiz konusuo dedi.bebek kaç parmaklı soylemiicm mi ne demiş.sonuçta 4 parmaklı olsa ne olcak aldırcak msn falan. demiş.Allah tan ben gördüm de içime şüphe düşmedi dedi ama bilemiyrm.ben hiç onyargili gitmiicm.dediğin gibi doktorlrn yonlendrmesndn dolayı guveniyrm
Hadi bakalım Sizden güzel haberleri bekliyrz

Merhaba kızlar.bugün 4 lü taRama testine girdim.herşey normal ama ense kalınlığı için 4 ölçüm yapıldı.5.3-6.2-6.8-7.2 down sendromu olabilir risk var istiyorsanız amniyo sentez yapalım dedi.dünya başıma yıkıldı sanki.Dr dan çıktığında beri ağlıyorum.kendi Dr um burun kemiği.parmak kısalığı gibi başka etkenler de olması lazım dedi.başka bir Dr aradım bu sonuçlara göre benim eşim olsa başka test önermem ama içiniz rahat olsun istiyorsanız yaptırın dedı,kafamız çok karışık .amniyosentezinde riski var.lütfen bi akıl verin.

Can benim üzme kendini Rabbimin izni ile bişey olmaz amiyosentez yaptırma derim ben olsam yaptirmazdim

Canım hemen kötüye yorma. Başka doktora da sor istersen. Allah yavrunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bana öyle bir dengesizlik yaparsa kalkarim masadan parasini da ödemem çok ayip etmiş umarim bana denk gelmez hem 300 tl ver hem böyle bir laf duy....
Neyse içimi ferah tutmak istiyorum ben.
Hareketler maşallah bizde de oyle
Kaç gram oldu boyu kaç detaylı da neler görcez çok heyecanlıyım.

@gonu
allah allah valla ne güzel bu kadar memnuniyet ..bir günde 24 saatte 4 iğne yaptırdım acıdan belkide benim ağrı eşiğini düşüktür bilmiyorum ki ..Aslı'nda Can'ım hiç tatlı değildir kendime çok güveniyordum ama çok acı çektim ..aladdin beyden de herkes çok memnun bende o gazla gittim halada gidiyorum ama galiba bende sorun :))) sizin ordaki doktor kim 1 saat sonra ayaklandıran bende geleyim bari :))) çünkü artık ödüm kopuyor sezeryan acısından :))))

Mcada ayyyyy bende şok oldum ama bekliyordum açıkcası bu sonucu ..kız erkek farketmiyor sağlıklı olsun diyoruz hep ama ikisininde tadı çok farklı olur heralde ...biz ne güzel bir topiğiz yaaaaa %95 imiz gönlünden cinsiyete hamile kaldı :))) 'çok enteresanız kadınlar kulübü bu başarımızdan dolayı bizi yılın topiği seçsin bence tutturma oranımız çok yüksek :))))). Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ..Buarada bende doktoru takdir ettim güzel ilgilenmiş seninle hangi doktora gittin ki Can'ım fıkır olsun Ankara'dakilere :)

İlk gebeliğim ve kız evet gaz geçişi gibi ama insanlar nasıl hissetmezsin daha hissetmen lazım ben hissediyodum gibi deneyimlerini paylaşınca endişelendim

Canm ikili test ile ilgili kötü bsy dememstin sanrm bnce de yaptrma derim

Rabbim bebegini mubarek gunun suyu yuzu hurmetine saglikla nasip etsin insallah korkma canim bir iki prenitologa daha git canim hemen karar verme sivi aldirmakta riskli diye duydum canim rabbim sifasini verecek o bebegin muberek ramazn ayi cuma gunu kadir gecesi guzel gunlerin yuzu suyu hurmetine saglikla dogsun bebegin dua ile ecmain...

Ilk umut tip merkezi batikent de kuzum zaten tek kadin dogum dr u var Rumeysa hanim cok iyi ve tatli hatta grip oldugu icin girmeden maske taktirdi esime de banada bulasmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…