bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlarrrrrr ben sokkkk ciktik simdi oglumuz olcak pipisini gosterdi bize oglusumuz
Canım ya hayırlısı olsun bir kızın var birde oğlun olacak ne güzel işte hem ilk başlarda yanlış hatırlamıyorsam oğlan istiyorsun hayırlısı kız ,erkek fark etmez sağlıklı olsun pipiyi görebildiysen başla alışverişe

Oglumuz olsun cok istedim kuzum ama 16 haftadaki kontrolde belirli bi cikinti yok deyince esimde bende kiz dedik ona gore kiyafetler baktik (almadik) esim kizim diye seviyodu hani alistirmistik sabahta kizimizi gormeye gidiyoruz diye ciktik o derece yani yoksa cok mutluyum sadece cok cok cok sasirtti bizi sipa

26 +2=28-9=19 tek cikti oglun oluyor :)))

Ya bende panik var o epiduralda onune ortu geriyolar ya sikinti yapcakmisim gibime gelio panik olcam gibime gelio geriliyorum. Acaba epiduralde de sakinlestirici bisey vuruolar mi ameliyata baslamadan evvel
Yok canım korkudam ,heyecandan titriye ,titriye girdim ameliyata sakinleştirici yok çocuğun sesini duyunca bir sinir boşalması yaşamıştım resmen ama o zaman eşim falan kimse de yoktu yanımda yalnızdım bunda eşini de yanıma isteyecem bide kuzenim diyecem gitsin benle o zaman kendimi daha rahat hissederim diye düşünüyorum

Rabbim gönlündekini vermiş sağlık ,sıhatte versin inşallah inan çok sevindim adına

Alerji de olabilir canım bebeği etkiler mi hiç bilemiyorum doktoruna danış bi cildiyeye de görün bence şansa bırakma

Canım üzme kendini doktorun önermemiş aminyosentez de riskli iyice düşün başka doktolara sor gerekirse bir ölçüm daha yaptır kafan rahat etmezse yaptır

Son düzenleme:
Oğlum şimdi 7 yasında ve kulağı çok iyi müziği de çok seviyor gerçekten onsuz eskiden nasılmışız hiç bilemiyorum şimdi hayatımıza anlam katıyor

Allah uzun ömürler versin canım, hem oğluna hem gelecek kızına. Tahtları, bahtları güzel olsun inşallah.

Ya canım bu spinalın epiduraldan farkı ne

Canım bugün epidural sezeryan yapan bir arkadaşım kesinlikle spinal öneriyorum diyince araştırmıştım ben de.
"Spinal ve epidural anestezinin her ikisinde de belden omuriliğe doğru iğne ile ilaç verilir. Yalnız spinal anestezide ilaç omurilik etrafındaki dura zarı geçilerek daha içeriye sıvının içine verilir. Epidural anestezide ise ilaç zarın dışına verilir, zarın arkasındaki sıvıya kadar ilerlenmez. Spinal anestezide etki hemen başlar, epidural anestezide etki 15-20 dakika sonra başlar. Spinal anestezinin etkisi kısa sürer, ilaç bir defada verilir, tekrar ilaç verilerek etki süresi uzatılamaz. Epidural anestezide etki süresi daha uzun sürebilir, tekrar ilaç verilerek anestezi uzatılabilir. Epidural anestezide hastanın belinde takılı bir kateter (ince boru) kalır ve ameliyattan sonra bu kateterden tekrar ilaç verilebilir böylelikle hasta ağrı hissetmez. Spinal anestezide ise anestezinin uygulandığı bel bölgesi hemen kapatılır ve kateter konulmaz. Spinal anestezide ameliyattan sonra başağrısı görülme riski epidural anesteziye göre daha fazladır."
Bir de başka bir yerde normal doğumun sadece epiduralle yapıldığını, spinal anesteziyle olmadığını okudum.

Ben Epidural oldum çok rahattı fakat spinal yeni birşey acaba daha mı iyi dedim ama yok epidural daha iyi
Allah uzun ömürler versin canım, hem oğluna hem gelecek kızına. Tahtları, bahtları güzel olsun inşallah.
Amin canım hepimizin yavrularına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…