bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Mcada günün en tatlı sürprizi senden geldi canım ama hislerim kuvvetlidir seni de hep erkek gibi hissettim bu gün böyle bir haber bekliyordum açıkcası... Maviş gözlü tam da Deniz mavisi bir yakışıklı geliyor demek...çok sevindik bizde seninle..

çok enteresan bi benimki olmadı herhalde.
sizler böyle şeyler yazınca üzülüyorum ama.

Ben Epidural oldum çok rahattı fakat spinal yeni birşey acaba daha mı iyi dedim ama yok epidural daha iyi

Amin canım hepimizin yavrularına inşallah
spinal yeni bir şey değil aslında.
sezaryen ve bazı karın ve fıtık ameliyatlarında filan yapılabiliyor.

ayrıca bebeği çıkartmadan sakinleştirici yapmazlar o ilaçlar bebeğe geçiyor çünkü.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Çok zor bir karar.bir kere daha tarama yaptırıp amniyo senteze karar vereceğiz.lütfen dualarınızı esirgemeyin...
inşallah bir şey çıkmaz.
gönlünü ferah tut, düşük risk çıkıp da doğumda öğrenen de çok var.
yüksek risk olması sadece bir olasılık sonuçta.

Aynen cnm ya bende çok heyecanlym.Sen artık çıkınca Bize detaylı detaylı anlatırsın artık

çok enteresan bi benimki olmadı herhalde.
sizler böyle şeyler yazınca üzülüyorum ama.
Üzülecek ne var anlamadım ..hayırlısı neyse o olsun rabbim sağlıkla versin inşallah o lafın gelişi öyle ortam güzelleşsin diye söylenmiş bir cümle sonuçta ..oğlan istersin olur ama sağlıksız olur kız istersin olur ama sağlıksız olur allahım yaşatmasın ..oğlu olan kız kızı olan oğlan ister dünyanın kanunu bu ilk gebelik yaşayanlar şartlamaz bir cinsiyet diye ister sadece kız ister oğlan ister filan ..ama rabbim hangisi hayırlıysa onu versin ...

Son düzenleme:
Ah canım benim ağlama ya çok üzüldüm şimdi okudum gündüz çok işim vardı giremedim. Benim doktorda bazı terimleri hemşireye tıp terimlerini anlattı ama beyni iyi ciğer iyi midesi iyi diye sonradan bizim dilimizde söyledi. Üzülme canım sonuçta bebeğin sağlıklı istersen bi ara muayene ol tekrar normal bebişini gör için rahatlasın. Sıkma canını canım

Canım aynı gerilme ve kasılma ara ara bendede var doktorun nedenini söyledimi sanki çok yemişimde şişmişim gibi içinde balon şişmiş gibi oluyor karnımın senınde öylemi

allah herkesin gönlüne göre verdi olunca bende ne eksiklik var diye düşünüyor o zaman insan.
ortam güzelleşsin iyi hoş zaten ona bir şey demiyorum burda.
tabi ki Allah sağlıklı evlat versin ona da lafım yok.
ayrıca ilk gebeliğim ve gönlümden her zaman kız bebek geçiyordu.
ilk gebelik olunca değişen ne ki?

Kizlarrrrrr ben sokkkk ciktik simdi oglumuz olcak pipisini gosterdi bize oglusumuz
Ahaa ben inşallah paşan olur demiştim çok sevindim canım. Süpermen li hastane çıkışı hemen al inşallah fotosunu görürüz paşanın üzerinde. Şimdi ne hissediyorsun çok merak ediyorum canım.

Ahaa ben inşallah paşan olur demiştim çok sevindim canım. Süpermen li hastane çıkışı hemen al inşallah fotosunu görürüz paşanın üzerinde. Şimdi ne hissediyorsun çok merak ediyorum canım.
Kuzum sancim var benim yaa niye oyle oluyo bilmiyom progestan sanci yapar mi ki sancim gecsin diye verdi ama sanki artti gibi bu arada halen karma karisigim ve saskinim kuzum cok mutluyum

Yaaaa direk aklima sen geldin esimle agladik gormen lazimdi elimi tutuyo esim karnimi siliyo bi gorsen canim benim kalbi temiz arkadasim resmen gordum pipiyi yumurtalari filan
Ben sana pipi küçüktür sağlanmıştır o erkektir demiştim daha iki gün önce gece. Sende oğlum bamya olmasın diye ağlamıştın:)))))) bak bamya değilmiş

İlk gebelik olunca henüz bir cinsiyetin tadına bakmamış oluyor insan bir kere mahalle baskısı bile olmuyor en basitinden kızın var birde oğlun olsun ..yok oğlun var yap bir tane kız vs.vs. halbuki evlat hep aynı ..salak gibi 5 ay kız diye sayıkladım oğlan dediler ağladım zırladım kabullenmesi zor oldu şimdi dünyalara değişmem oğlumu ..üzdüysem çok özür dilerim ama eminim ki ne demek istediğim anlaşılmıştır mesajı kopyaladığım ve cevap yazdığım kişi tarafından ..sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…