bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kuzum sancim var benim yaa niye oyle oluyo bilmiyom progestan sanci yapar mi ki sancim gecsin diye verdi ama sanki artti gibi bu arada halen karma karisigim ve saskinim kuzum cok mutluyum
Canım ben hiç progestron fitil kullanmadım iğne oldum sadece. Bilemiyorum. İnşallah geçer istersen acile bi git. Şaşırma canım görmüşsün ya pipiyi :)))) çok sevindim senin adına.

kardeş üzülüyorum cümlesi sadece sana değildi, genel olaraktı, çünkü çok yazılıyor ve ister istemez üzülüyorum belki hamilelik alınganlığı duygusallığı da vardır içinde.

Mcada kasılma var demişya doktorun o ağru yapıyordur canım bana kasılma var dediklerinde karnım ağrıyordu zaten ..gaz sancısı bile kasılma yapıyormuş Bebek'te Onuda sonradan öğrendim :) progestan 5 aydır içiyorum adet sancısı gibi ağrım olunca bile geçiriyor sanki ağrı yapmıyor yanı en azından bende öyle ...birde enfeksiyon durumu varya ondandır birde psikolojiktir düşündükçe artıyor ağrıııı düşünmemeye çalış inşallah birşey olmayacak Can'ım

kardeş üzülüyorum cümlesi sadece sana değildi, genel olaraktı, çünkü çok yazılıyor ve ister istemez üzülüyorum belki hamilelik alınganlığı duygusallığı da vardır içinde.
Yani tabi genel bir platform burası herkes bişeyler yaşatıp paylaşıyor ..mesela biz yatan risk atlatan düşdü düşecek diye günlerce beklemiş gurupta şöyle gezdim böyle gezdim şunu aldım bunu aldım ..şuraya gidicem buraya gidicem diyenlere bakıyor iç geçiriyoruz duygusallık ama rabbim herşeyin güzelini sabredenlere veriyor diyip teselli oluyoruz ..yaşa anneliği inşallah oğlunla tüm duygusallık alınganlık geçecek inşallah ..kokusunu çek içine rabbşm kavuştursun meleğine ...hepimizi inşallah

Yaaa tamam kuzum o zaman dedim aceba ilac mi yapiyo sanci ama dedigin gibi sancim gecsin rahatliyim diye verdi ilaci

Yaaa tamam kuzum o zaman dedim aceba ilac mi yapiyo sanci ama dedigin gibi sancim gecsin rahatliyim diye verdi ilaci
Yanı rahatlatmak kasılmayı azaltmak plesantayı güçlendirmek için veriyorlar zaten kuzum ..bak bana bırak derdi psikolojik olarak iyi geliyor bana diye bırakmıyorum içiyorum içmeyince karnım ağrıyor :)))) düşünmemeye çalış hatta bence uyu artık ayağına yüksek bir yastık koy dinlen iyi gelecektir öpüyorum seni ve bebişlerini

Ben nurettin beyden cok memnunum.hic atilmadim agri kesici.zaten ameliyattan 2 ssat sonra ayaga kalktim sondam yerinden oynadigi icin dus aldirdilar bana.
Burdaki dr korfez hastanesinde Yasar bey.eli hafifligi ile meshur bi dr.

Kimse de olmamis sanirim. Benim de hic bir fikrim yok umarim muhim birsey degildir. Ama bir cildiyeye gozuk bence ilac vs yazarsa kadin dogumcuna da danis cnm bizi de haberdar et durumundan. Gecmis olsun cnm
Cevab icin tesekkurler evet yarin yda carsamba mutlaka gdcem doktora sizede bilgi veririm

Sagol kuzum demin cok azcik kahverengi leke gelmis cok korktum fitil seklinde koyuyorum aceba o zaman tahris mi ettim.dedim ama yinede sabah dr u arayim diyorum lekeyi gorunce cok korktum

Sagol kuzum demin cok azcik kahverengi leke gelmis cok korktum fitil seklinde koyuyorum aceba o zaman tahris mi ettim.dedim ama yinede sabah dr u arayim diyorum lekeyi gorunce cok korktum
Fitil şeklinde oldugunda daha iyi etki eder demişti bana doktorum. Uzanın dinlenin zaten gebelik ilerlemiş ilk haftalarda degilsiniz önemli birşey değildir Allah ın izniyle yinede tabi ki doktorunuza da danışıp içinizi rahatlatın

Canım çok haklısın, söylediklerinde üzülecek, özür dileyecek bir şey yok. Allah herkese sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü evlat versin

Cok tesekkur ederim canim benim biraz korktum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…