bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sagol kuzum demin cok azcik kahverengi leke gelmis cok korktum fitil seklinde koyuyorum aceba o zaman tahris mi ettim.dedim ama yinede sabah dr u arayim diyorum lekeyi gorunce cok korktum

Bitanem kahverengi leke daha önceden olmuş bir kanamayı gösterir. Olmuş, geçmiş demek ki, korkma. Yeni olsa, yani fitilden olsa, parlak kırmızı olur, taze görünümlü olur. Mutlaka doktorunu bilgilendir. Bugünü daha çok uzanarak, dinlenerek geçir. Çok geçmiş olsun. Allah seni de bebeğini de korusun.

İlk gebeliğim ve kız evet gaz geçişi gibi ama insanlar nasıl hissetmezsin daha hissetmen lazım ben hissediyodum gibi deneyimlerini paylaşınca endişelendim
canım endişelenme benım de bebeğim kız çok nadir hafif hissediyorum o da öyle hergün değil.
ultrasonda da gördüm mesela ayaklar kıpır kıpır ama ben hissetmiyordum.

doktorum ztn demişti bana 20 ye kdr bekleme 20 den sonra ufak ufak hissedersin
neticede 200-250 gr nasıl hissedebilirsin demişti.

Günaydın kızlar Mcada canım geçmiş olsun bende 3. ayıma kadar progestan kullandım fitil olarak daha iyiymiş zaten yat dinlen bugün bol bol

Teşekkür ederim canım. Can değildi aslında Cem idi. Yine de uymaz mı dersin. Bir de bir tanıdığımın oğlunun adı Söz idi. Sadece Söz. İlginç değil mi
Ayy yazık söz dalga geçerler ileride çocukla anne ,babanın bu konuda daha duyarlı olması lazım

BegumBB ayyyy benim kız olacak kıl yumağı halinde doğuracam heralde :)))))) zaten anası kıllı babası kıllı birde progestan gergin içince vay haline :)) doğar doğmaz lazere başlatmak lazım :)))))))

Kislar hastanedeyim dusuk riskim varmis cok kotyyum aglamaktan icim cikti serum var kolumda 1 saat sonra kendi drma gidicem

Hshahhahahahaha dökülürmüs tatlım.
Mcada Nilke dediğine göre.
Ada nin tüyleri hem dökülmüş hem de sapsarı bir kuzu olmuş ya teyzesi yer onu.

Kızlar ben ilk aydan beri progesteron kullanıyorum ve doktorum bebeğin tüylü doğabilir ama dua et erkek dedi...ayhhhh maymun mu doğurcam ben.
Aaaaa oglum da kullandim ben oglum biraz tuylu.ince ince sirtinda bile var dogdugunda cok vardi dokuldu.buyunce cok killi olcak herhalde diyorduk esimle.ama dayisini cekti bu diye dusunmustuk.progestanin boyle bir ozelligi oldugunu duymadim.kizim da da az bi sure kullandim mi ki ben.3.yavrumda hic kullanmadim.en kilsiz buncazim olcak o zamn.

Kislar hastanedeyim dusuk riskim varmis cok kotyyum aglamaktan icim cikti serum var kolumda 1 saat sonra kendi drma gidicem
Canım stres ve panik yapma sakın. Bebişin büyüyor maşallah, gerekirse iğne ve sıvı tedavisi, kasılma önleyici filan, rahim ağzın açıksa dikiş filan yaparlar da sıkıntı olmaz, evde yatar dinlenirsin bol bol sonra.

Hic birsey yokken hersey yolunda giderken noldu birden canim ya.nazara geldin.korkma ins hic birsey olmaz.sen uzme kendini.bebisib seninle insallah.Allah yar ve yardimciniz olsun.

Kısslar Günaydın
Çok duygulu uyandım.
Temmuz annelrndn 2 arkadsm bugün doğuma gitmiş.
Birinin 3 birinin 4 cm açılması varmış.normalde bayram sonrasi olacaktı dogumlari ama nasip.bi de aynı güne denk gelmiş.
Biri sezeryan biri normal doğum.sezeryan olan büyük ihtimal doğum yapmıştır.9 da yazmış kuzum.ben uyuklamaktan yeni gördüm.normal doğum yapcak olanda sancısı varmış Doğum yapiorm dedi
Ayy çok duygulandım.kısa da olsa bi dönemi birlikte geçirmiştik bugün bende onlarla birlikte olablrdm.ama 4 Ay sonra bizde de o heycanlr olcak inşallah.zaman çok cabuk geçio.Bu geçen dönemi ben hiç anlamadım.bi bu kadar daha geçti mi Doğum İnşallah.Allah m herşeyin hayrlsini nasip etsin.hayirlsyla sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…