bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kislar hastanedeyim dusuk riskim varmis cok kotyyum aglamaktan icim cikti serum var kolumda 1 saat sonra kendi drma gidicem

Sakin olmaya çalış cnm ya.İnşallah sıkıntı olmiick.kasilman sancın mi arttı.Ne oldu iyi msn sen.Allah â emanet olun cnm.inşallah Hayırlı güzel haberler vercksn

Cok degil yakinda insallah bizde oyle haberler veririz canim.hepimiz insallah saglikla kucagimiza aliriz canim.hayirli saglikli dogunlar hepimize.

Kislar hastanedeyim dusuk riskim varmis cok kotyyum aglamaktan icim cikti serum var kolumda 1 saat sonra kendi drma gidicem
canim rabbim bebeklerimizi korusun insallah benimde bugun sancim var esimi arasammi diye dusunuyorum az once uyandim ama sanciyla belimden bacagima vuran bir sanci magnezyum icecem insallah gecer rabbim bebeklerimizi korusun dua ile ecmain....

topikdeki isteyen herkesin gonlune gore oldu diyerek basladin sozlerine sonrada kendini kattin sonra devam ettin vildan_drs cvp yazismaya basladin rabbim bebeklerimizi korusun ..

Canım üzme kendini herşey iyi olacak inan benimde vardı düşük riskim progestan ve dinlenmeyle atlattım sende inşallah en kısa zamanda atlatacaksın dualarım seninle

Ikra meyra senin o lafından sonra şu anda abartmıyorum nabzım ve tansiyonum çıktı ya.
Günahımı aldın resmen.
Kimseye neden istediği oldu mu demişim ben şaka gibi ya?
Kendi duygumdan bahsettim sadece ayrıca vildana da direkt yazmadım sonraki mesajımda da vardı genel olarak yazdım diye.
Daha önceden de yazmıştım bir süre oğlan olmasını benimseyemedim diye.
Kim olsa üzülür di mi yani?
Ben duygularımdan bahsettim diye düşük tehlikesine ben mi sebep olmuşum?
Kaldı ki arkadaşa ilacı benim o yazmamdan daha önce başladılar di mi?
Hayatımda böyle itham görmedim ya.

Rabbim o pasayi verdigindede hep uzuldugunu dile getirdin bir kere olsun sana cvp vermedim uzulmek allaha isyan etmek gibi birsey benimde iki passm var cok sukur rabbimin verdigine dedim saglikla geldiler dunyama ama sen surekli soylendin dunde @Ada ve deniz soyleyonce herkesin gonlune gore oldu birtek benim olmadi diye soylendin rabbim saglikla nasip etsin pasani ve bebeklerimizi

Hanimlar noluyor kirmayin birbirinizi degermi.lutfen tatliya baglayin surda ne guzel geciniyoruduk yapmayin boyle.Hersey Allahin takdiri.

Hanimlar noluyor kirmayin birbirinizi degermi.lutfen tatliya baglayin surda ne guzel geciniyoruduk yapmayin boyle.Hersey Allahin takdiri.
Evet allahin takdiri ama kabullenmeyen biri var surekli dile getiriyor olmazki boyle ama degilmi bebegimiz saglikla gelsin diye hep dua ediyoruz

Evet allahin takdiri ama kabullenmeyen biri var surekli dile getiriyor olmazki boyle ama degilmi bebegimiz saglikla gelsin diye hep dua ediyoruz
Birincisi benim sizin gibi anneliği tatmadığım için daha yoğun annelik duygularım oluşmadı.
Evet 1,5 sene sonra Allah nasip etti, hep içimden geçen kızdı herkes kız diyordu biraz da öyle şartlandım ve şok oldu . 1 hafta filan sürdü burda yazdım annemle konuştum ve geçti.
Senin kızların erkek olsa üzülmez miydin söyle?
Benim kabullenememem ve üzülmemin kimle ilgisi var?
Allah herkesin gönlüne göre verdi diye sadece dün değil sürekli yazıldığını görünce ben ister istemez her gördüğümde eksiklik hissediyor olamaz mıyım?
Belki gerekli belki de gereksiz bir üzüntü olabilir bu.
Dün de Süheylayla ilgisi olmadan vildandan alıntı yaptım ama genel olarak görünce üzüldüğümü yazdım.
Kusura bakmayın da benim duygularımı kendime hissettiğimi sen Nasıl direkt düşük tehditi senin yüzünden oldu diye bana yüklersin? Kaldı ki arkadaşa doktoru muayenesinde zaten ilaç başlamış.
Onu da geçtim öyle düşünmüyorum tabi ki de ama öyle düşünen olsa bile düşünceyle mi düşün tehditi olacakmış?
Beni üzüp taşikardiye sokup tansiyonumun çıkması ambulans gelmesi nolcak?
Allah'ın takdiri zaten ona bişey demiyorum sağ ve sağlıklı olsun diye dua ediyorum, erkek olmasına da ilk zamanlar dışında üzülmüyorum kıyafetlerini yavaştan almaya başladım, süs hediye bakıyorum.
Alıştım artık ama başta şok geçirdim ne yapayım insanım yani.
Ciddi manada üzüldüm ve şok oldum gerçekten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…