bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim bende erkek olsun istedim cinisyet ogrenene kadar. Kizim olucak iyi ki kizim olacak. Hic uzulmedim hic ahh erkek olsaydi yaaa niye kiz demedim. Evlat bu kiz erkek ayrimi da neymis. Allah bize evlat nasip etti sukretmek gerek.

Canim bende erkek olsun istedim cinisyet ogrenene kadar. Kizim olucak iyi ki kizim olacak. Hic uzulmedim hic ahh erkek olsaydi yaaa niye kiz demedim. Evlat bu kiz erkek ayrimi da neymis. Allah bize evlat nasip etti sukretmek gerek.
Canım şu anda o geçti zaten sadece bir lafa üzüldüğümü belirttim ve kişiyle alakasız diye de demiştim. o da alakasız bir şekilde süheylanın düşük tehditi benim yüzümden oldu diye resmen itham edildim, aşırı üzüldüm taşikardim oldu ya.

Benim ilk hamile oldugumda cok sevindim oglum olucagini ogrendim sevindim ikinci gebeligimde yine oglum olucagini ogrendim alaha karsi gelmedim ne verdiyse kabulum benimde ikinci gebeligime hep kiz dediler kucuk oglum hic gostermedi 19 haftasinda ogrendim hep kiz dendi ama kendimi sartlamadim karnimdaki bebekler kizda olsa oglanda olsa benim evladim 3 gebeligimi cok ara verdim kiz olacak diyede sartlamamistim cok sukur iki oglumdan sonrada rabbim gonlumdekini nasip etti sen birinci bebegini benimsemedigini dile getirdin ben nasil benimsemem evlatlarimi daha ikinciyi ucunyu dogurmadan kizim olsun demeye basladin pasa yada kiz ilkler onemli degil dedi vildan sen ilk olunca istedigimiz olamazmi dedin o seni motive etmeye calisiyor sonucta cok uzattin bu mevzuyu kardesim

Canim ilk alindigin soz cogu kisinin gonlunden gecen oldu lafi idi. Benim gonlumden ve hepimizin gonlunden gecen cinsiyet degil hayirli ve saglikli bebekler. Suheyla da gercekten bitkin durumda rengi falan gitmis. Allah im bebegi de arkadasimizi da korusun.

Sen karsi ciktinmi canim kizin olacagi icin evet erkek istiyordun rabbim kiz nasip etti rabbim ikinci bebegini gonlune gore saglikla nasip etsin arkadasin konusmalari surekli soyle boyle diye diye konustu ilk zaten dediler yok karnimi sevemiyorum ya tuhaf konusmalari var cok hos degil allaha karsi gelir gibi anlam veremedim onu yargilamak istemedim yazilarini begenmedim bu olayda patlak verdim sinir oldum bugunde o sekilde konusulunca sonuc bu sekilde

Canım Allah onu ve bebeğini korusun. İnşallah iyi olur ikisi de.
Benim üzülüyorum dediğim onunla hiç mi hiç alakası yok bunu anlatamadım ben herhalde.
Yani kızcağızın kötülüğünü istiyorum sanki o kadar üzüldüm ki.

Kim demiş karnımı sevemiyorum diye ya hareketlerini bile sadece nabız gibi pıt pıt hissediyorum ve seviniyorum ilk 1 hafta filan üzüldüm baya ama burda konuşunca ve kendi annemle konuşunca geçti yani.
Hayır anlamıyorum üzüldüm diye Allah'a karşı mı geldim ya da çocuğumu mu istemedim. 1,5 senede zor oldu zaten.

Ayrıca öyle yoğun duygular hissetmeyen bir benim sanıyorsan yanılıyorsun çok var öyle, sadece yazan yoktur, millet postpartum depresyonlara giriyor bu yüzden.
Garip miyim diye konuştuğum insanlar bile daha normal diyorlar.
Sen evlat sevgisini tatmışsın zaten ama ben tatmadım hiç daha.

Progestan testesteron hormonunu tetikliyormus ve özellikle kız bebeği olacak olanlarda cinsiyet belli olduktan sonra pek istemiyorum kullanmak demişti. Çünkü kız bebeklerin cinsel organ gelişimini etkiliyormuş fln.

Canim kendisiylemi gorustun nasil rengi filan degismis allahim korusun yaa rabbim acil sifalar versin bir anda hersey degidi verdi tatil pilanlarken rabbim korusun cumlemizi... ecmain

Canim sen kendini uzme. Kimse de kimsenin dedigi yuzunden hasta olmaz. Allah hayirli saglikli evlat nasip ettikten sonra kizin erkegin ne onemi var. Biz insanoglu benciliz once bebek isteriz. Sonra cinsiyeti su olsun deriz. Ben asla kizim Olacak diye uzulmedim iyi ki var hanimkizim. Onlar rabbimin bize emanetleri nasil olurda cinsiyeti erkek degil kiz diye sevmem korumam istemem.

Canim kendisiylemi gorustun nasil rengi filan degismis allahim korusun yaa rabbim acil sifalar versin bir anda hersey degidi verdi tatil pilanlarken rabbim korusun cumlemizi... ecmain
Amin canim kendisiyle face uzerinden konustuk foto atti gozleri aglamaktan sismis rengi sararmis. Cok uzuldum simdi kendi doktoruna gitti. Hayirli guzel haberler vericek insallah bize.

Canim sakin ol. Kimse sana kotu bisey demek istemedi basindan beri ama sen yazilanlari biraz yanlis anlayip tepkili yazinca insanlarda senin gibi sert yazmaya basladi. Simdi bence daha onemli konumuz var arkadasimiz hastanede. Allah hepimizin yavrusunu bize bagislasin.

Zeynebim biz de senle aynı anda aynı hastanede olabiliriz canım. Ay ben bile duygulandim simdi.

Amin canim kendisiyle face uzerinden konustuk foto atti gozleri aglamaktan sismis rengi sararmis. Cok uzuldum simdi kendi doktoruna gitti. Hayirli guzel haberler vericek insallah bize.
Aayyy rabbim korusun ikisinide cok saskinim yaaa birden ne oldu anlam veremedim

Ins ins ya rabbim hrpimizin bebeklerini korusun boyle korkular yasatmasin hic amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…