bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kislar hastanedeyim dusuk riskim varmis cok kotyyum aglamaktan icim cikti serum var kolumda 1 saat sonra kendi drma gidicem

Canım sakın korkama bu pazarda benim öyle bir olayım oldu bir doktorla kalma ben ilk doktour dileseydim bana saccma seyler yapcaktı inş bebişinde sende iyisinidir dualarım seninle

Aayyy rabbim korusun ikisinide cok saskinim yaaa birden ne oldu anlam veremedim
Kizlar suheyla arkadasimiza doktoru yatis verdi. Kasilmalari devam ederse kanama aktiflesir demis doktoru. Insallah arkadasimizi da bebegi de Allah im koruyacak. Dua edelim lutfen.

Kizlar suheyla arkadasimiza doktoru yatis verdi. Kasilmalari devam ederse kanama aktiflesir demis doktoru. Insallah arkadasimizi da bebegi de Allah im koruyacak. Dua edelim lutfen.
Mcada için dua edelim arkadaşlar.Rabbim sağ salim evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip etsin.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Şu güzel ramazan mübarek gününde güzel arkadaşımız için şifa duasi edelim.

Kizlar kendi dr um yatis verdi A Antihindistancevizi haber vercek size son durumlarimizi simdilik oglum ve benim icin dua edin yarin iyi edicez seni ve oglunu dedi tulin hocam
Hersey güzel olacak kuzum sakin moral bozma elini karnına koy güzel şeyler söyle Paşana dua et.Gözlerini kapat bebeğini hisset.Rabbim koruyacak sizi guzel haberler alacağız eminim.

Kizlar kendi dr um yatis verdi A Antihindistancevizi haber vercek size son durumlarimizi simdilik oglum ve benim icin dua edin yarin iyi edicez seni ve oglunu dedi tulin hocam
iyi olacaksın kuzum hiç birşey olmayacak allahın İzniyle ...kahve akıtın ilk defa oldu ya tedbir amaçlı yatırmışlardır bak bende yaşadım geçecek hepsi iğne yaparlar ama sen rahatlamalısın ki kasılman azalsın ..Allah'ın duası üzerine olsun

Kızlar hastaneden geliyorum bende çok kötüyüm. Ayağımdaki şişlik için gittim mr çekildi dobler çekildi damarlarda bişey yok dedi. Ama kalp ritmini bozuk dedi. Kardiyoloji ye gönderdi. Makine taktılar şimdi eve gönderdiler perşembeye kadar dinliceklermiş. Bundan sonra hep kadın doğum ve kardiyoloji beraber muayene edecek doğuma kardiyoloji de gircek sonuçlara göre gerekirse ilaç başlıcaklar stres ten karnıma sancı girdi moralim çok bozuk

İyi olacaksınız dualarımız seninle merak etme. Ama sen de sakın kötü düşünme hep iyiyi güzeli olumluyu düşünmeye çalış. Güzel haberlerini bekliyoruz

bozma sakın moralini belki bişey çıkmaz sonuçlarda. çıksa da kötü düşünme sakın lütfen doktorlarına bırak sen kendini sadece. kendini kahrettikçe bebeğine de zarar veriyorsun üzme kendini lütfen

Canimmm moralini yuksek tut. Gecmis olsun. Neden ritm bozuklugu oldu ki daha ince de var miydi??

Ikra meyra Allah'ın duası hepimizin üzerine olsun arkadaşım çok üzgünüm konu buralara kadar gelsin istemezdim Bak sancım var diyorsun ayaklarını yüksek yere koy ve dinlen lütfen bende öyle yapıyorum ...( bu mübarek günlerde dua edelim birbirimize ve arkadaşımıza

Cnm merak etme stres yapma bence oyle olmasi daha iyi iki taraftandan da kontrol altinda olmak belki stres yaptin heyecan yaptin ondan olmus olabilir bu bikac gun sakin ol moralli ol bisey olmaz ins dualarimiz hepinizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…