bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
geçmiş olsun canım dikkat et allahın izniyle herşey güzel olur

Kizlar suheyla arkadasimiza doktoru yatis verdi. Kasilmalari devam ederse kanama aktiflesir demis doktoru. Insallah arkadasimizi da bebegi de Allah im koruyacak. Dua edelim lutfen.
Ay şuan şoktayım ne oldu birden bire Mcada benim güzel kalpli arkadaşım ne oldu sana. Allah yardımcın oldu paşanı sana bağışlasın şu mübarek günlerde hepimize sağlık sıhhat versin. Benimde kasıklarımda ağrı var magnezyum içtim inşallah geçer. Ne oluyor bize böyle

Sorma kuzum atarli olacak suheylanin pasasi. Baksana ogrenir ogrenmez yavrusu atar yapti annesine. Allah im ikisini de korusun yemegini yedi uyacakti uyursa rahatlar biraz. Aglamaktan gozleri sismis kiyamam ya. Stres bebegi daha cok etkiliyor ama iste elimizde olmuyor hemen stres oluyoruz.

Kizlar kendi dr um yatis verdi A Antihindistancevizi haber vercek size son durumlarimizi simdilik oglum ve benim icin dua edin yarin iyi edicez seni ve oglunu dedi tulin hocam
Canım allah yardımcın olsun inşallah hersey yoluna girer oglusn ile saglıklı bir şekilde hastanede ayrılırsın ve bir daha yasamazsın inşallah.

allah yar ve yardımcısın olsun.

Slm söyle canım anlıyorum onu biz ne desek de üzülür inşallah uyur rahatlar biraz bende biraz dinleneyim sancı geçmezse eşime haber vercem şimdilik bukadar benden kendinize iyi bakın hepiniz. Mcada e söyle ayetel kürsi okusun bol bol yada yanındakiler.

Çok sağolun canlar. Bu kalp ritim bozukluğu hamilelikle alakalı değilmiş şimdiye kadar farketmemişiz. Bundan sonra doktor kontrolünde olcam allah şifa verir inşallah.

canım çok geçmiş olsn. fark etmeleri çok iyi olmuş. bundan sonra iki doktor beraber takip ederler inşallah bu süreci kolaylıkla atlatırsın. allah yardımcın olsun.

Kizlar suheyla arkadasimiza doktoru yatis verdi. Kasilmalari devam ederse kanama aktiflesir demis doktoru. Insallah arkadasimizi da bebegi de Allah im koruyacak. Dua edelim lutfen.
Allah sifa versin insallah.hic birseyi yoktu dun cikti meydana.iyi ki gitmis dun doktora.hep varmis onda kasilma ama farkinda dgilmis meger.bilmedigi icin de belki bugun o agrilari onemsemiycekti.herseyde vardir bir hayir.suan butun tedaviler yapiliyor ve insallah bundan sonra sorunsuz gecer hamileligi. Mcada

Çok sağolun canlar. Bu kalp ritim bozukluğu hamilelikle alakalı değilmiş şimdiye kadar farketmemişiz. Bundan sonra doktor kontrolünde olcam allah şifa verir inşallah.
Canimm daha once vardiysa cok stres yapma. Bende de eskiden beri ritm bozuklugu var. Stres yapma hersey guzel olucak. Doktorlarin zaten gerekli talimati vermistir.

Kizlar kendi dr um yatis verdi A Antihindistancevizi haber vercek size son durumlarimizi simdilik oglum ve benim icin dua edin yarin iyi edicez seni ve oglunu dedi tulin hocam

rabbim bu mubarek gunde cuma gunu kadir gecesi bu guzel gunlerin yuzu suyu hurmetine saglik sifa versin insallah yapilan dualarimiz geri cevrilmesin dualarimiz kabul olsun dua ile... ecmain
Ayet-el Kürsi Okunuşu

Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.

Canim gecmis olsun.sicakta da o makineyi vucudunda tasimak cok zor.gecen sene banada takildi.nabzim arada cok yukseliyor carpintim var diye.agir birsey kaldirma.zaten soylemislerdir sana.Allah sifa versin ins onemli birsey yoktur.

Mcada My moonlight geçmiş olsun kuzularım aklım kalbim dualarım sizinle ..

Mcada bitanem içini ferah tut lütfen üzülme sakin ve güçlü dur ki bebişin hissetsin. allahın izniyle hemencik toparlayacaksın. Hepimizin dualaeı seninle..

My moonlight canım çok çok geçmiş olsun. Kuzenimde de var ve ritim bozukluğu yıllardır. Şuan o da hamile baştan beri kardiologla birlikte yürütüyor doktoru hiçbir sorun çıkmadı şimdiye kadar. Çıkmayacakta inşallah. Sende mehmet giray paşa da aslanlar gibi atlatacaksınız bu süreci..

sana bu konuda söyleyebilceğim tek şey şu.

Lütfen şükret. allah sana bir evlat nasip ettiği için şükret. kalbinden geçen cinsiyet olabilir çok normal emin ol bir çok annenin de kalbinden geçen oldu kız yada erkek isteyen. haa allah kalbindeki nasip etti yada etmedi ama olmayınca emin ol kimse çok üzülmemiştir. çnkü allahın zoruna gider.

eminim sende biliyorsundur evlat hasreti ile yanıp tutusan bir çok insan var.

herseyden önemlisi suanda oğlusunu henüz kucagına almadın. daha çok yolun basındayız hepimiz. basımıza ne gelicek heran ne olacak bilmiyoruz. Sürekli dua ediyoruz sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olsun diye.

allah korusun, allah kimselere göstermesin ama , allahın zoruna gider oğlusuna bişi olsa. olumsuz bişi yasasan çok üzülürsün.

emin ol o zamn hiç kız mış erkek miş umrumdan olmaz..

tüm dualarında hakkında hayırlısını isteyerek et. şayet zatrnn böyle ediyorsan dualarını asıl o zamn üzülmemen gerek

demek ki hakkında hayırlısı buymuş.

canim rabbim bebeklerimizi korusun insallah benimde bugun sancim var esimi arasammi diye dusunuyorum az once uyandim ama sanciyla belimden bacagima vuran bir sanci magnezyum icecem insallah gecer rabbim bebeklerimizi korusun dua ile ecmain....
sen nasıl oldun canım sancın geçti mi

ayy topic olarak nazara geldik.

bol bol dua edelim birbirmize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…