- 13 Mayıs 2016
- 321
- 482
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #28.681
geçmiş olsun canım dikkat et allahın izniyle herşey güzel olurKızlar hastaneden geliyorum bende çok kötüyüm. Ayağımdaki şişlik için gittim mr çekildi dobler çekildi damarlarda bişey yok dedi. Ama kalp ritmini bozuk dedi. Kardiyoloji ye gönderdi. Makine taktılar şimdi eve gönderdiler perşembeye kadar dinliceklermiş. Bundan sonra hep kadın doğum ve kardiyoloji beraber muayene edecek doğuma kardiyoloji de gircek sonuçlara göre gerekirse ilaç başlıcaklar stres ten karnıma sancı girdi moralim çok bozuk
Ay şuan şoktayım ne oldu birden bireKizlar suheyla arkadasimiza doktoru yatis verdi. Kasilmalari devam ederse kanama aktiflesir demis doktoru. Insallah arkadasimizi da bebegi de Allah im koruyacak. Dua edelim lutfen.
Sorma kuzum atarli olacak suheylanin pasasi. Baksana ogrenir ogrenmez yavrusu atar yapti annesine. Allah im ikisini de korusun yemegini yedi uyacakti uyursa rahatlar biraz. Aglamaktan gozleri sismis kiyamam ya. Stres bebegi daha cok etkiliyor ama iste elimizde olmuyor hemen stres oluyoruz.Ay şuan şoktayım ne oldu birden bireMcada benim güzel kalpli arkadaşım ne oldu sana. Allah yardımcın oldu paşanı sana bağışlasın şu mübarek günlerde hepimize sağlık sıhhat versin. Benimde kasıklarımda ağrı var magnezyum içtim inşallah geçer. Ne oluyor bize böyle
Canım allah yardımcın olsun inşallah hersey yoluna girer oglusn ile saglıklı bir şekilde hastanede ayrılırsın ve bir daha yasamazsın inşallah.Kizlar kendi dr um yatis verdi A Antihindistancevizi haber vercek size son durumlarimizi simdilik oglum ve benim icin dua edin yarin iyi edicez seni ve oglunu dedi tulin hocam
Slm söyle canım anlıyorum onu biz ne desek de üzülür inşallah uyur rahatlar biraz bende biraz dinleneyim sancı geçmezse eşime haber vercem şimdilik bukadar benden kendinize iyi bakın hepiniz.Sorma kuzum atarli olacak suheylanin pasasi. Baksana ogrenir ogrenmez yavrusu atar yapti annesine. Allah im ikisini de korusun yemegini yedi uyacakti uyursa rahatlar biraz. Aglamaktan gozleri sismis kiyamam ya. Stres bebegi daha cok etkiliyor ama iste elimizde olmuyor hemen stres oluyoruz.
Çok sağolun canlar. Bu kalp ritim bozukluğu hamilelikle alakalı değilmiş şimdiye kadar farketmemişiz. Bundan sonra doktor kontrolünde olcam allah şifa verir inşallah.
Allah sifa versin insallah.hic birseyi yoktu dun cikti meydana.iyi ki gitmis dun doktora.hep varmis onda kasilma ama farkinda dgilmis meger.bilmedigi icin de belki bugun o agrilari onemsemiycekti.herseyde vardir bir hayir.suan butun tedaviler yapiliyor ve insallah bundan sonra sorunsuz gecer hamileligi.Kizlar suheyla arkadasimiza doktoru yatis verdi. Kasilmalari devam ederse kanama aktiflesir demis doktoru. Insallah arkadasimizi da bebegi de Allah im koruyacak. Dua edelim lutfen.
Canimm daha once vardiysa cok stres yapma. Bende de eskiden beri ritm bozuklugu var. Stres yapma hersey guzel olucak. Doktorlarin zaten gerekli talimati vermistir.Çok sağolun canlar. Bu kalp ritim bozukluğu hamilelikle alakalı değilmiş şimdiye kadar farketmemişiz. Bundan sonra doktor kontrolünde olcam allah şifa verir inşallah.
Kizlar kendi dr um yatis verdi A Antihindistancevizi haber vercek size son durumlarimizi simdilik oglum ve benim icin dua edin yarin iyi edicez seni ve oglunu dedi tulin hocam
rabbim bu mubarek gunde cuma gunu kadir gecesi bu guzel gunlerin yuzu suyu hurmetine saglik sifa versin insallah yapilan dualarimiz geri cevrilmesin dualarimiz kabul olsun dua ile... ecmainKızlar hastaneden geliyorum bende çok kötüyüm. Ayağımdaki şişlik için gittim mr çekildi dobler çekildi damarlarda bişey yok dedi. Ama kalp ritmini bozuk dedi. Kardiyoloji ye gönderdi. Makine taktılar şimdi eve gönderdiler perşembeye kadar dinliceklermiş. Bundan sonra hep kadın doğum ve kardiyoloji beraber muayene edecek doğuma kardiyoloji de gircek sonuçlara göre gerekirse ilaç başlıcaklar stres ten karnıma sancı girdi moralim çok bozuk
Canim gecmis olsun.sicakta da o makineyi vucudunda tasimak cok zor.gecen sene banada takildi.nabzim arada cok yukseliyor carpintim var diye.agir birsey kaldirma.zaten soylemislerdir sana.Allah sifa versin ins onemli birsey yoktur.Kızlar hastaneden geliyorum bende çok kötüyüm. Ayağımdaki şişlik için gittim mr çekildi dobler çekildi damarlarda bişey yok dedi. Ama kalp ritmini bozuk dedi. Kardiyoloji ye gönderdi. Makine taktılar şimdi eve gönderdiler perşembeye kadar dinliceklermiş. Bundan sonra hep kadın doğum ve kardiyoloji beraber muayene edecek doğuma kardiyoloji de gircek sonuçlara göre gerekirse ilaç başlıcaklar stres ten karnıma sancı girdi moralim çok bozuk
Allah yarve yardimciniz olsun canimmKizlar kendi dr um yatis verdi A Antihindistancevizi haber vercek size son durumlarimizi simdilik oglum ve benim icin dua edin yarin iyi edicez seni ve oglunu dedi tulin hocam
Hemsirelere sor belki sarj aleti olan vardir verirler sanaKislar sarjim bitmek uzere esim aksam sarjimj geticek hastaneye o zaman bilgi veririmNilke ve A Antihindistancevizi nden bilgi alin simdilik iyi bakin kendinize
Okuyalim kuzum. Okudum.
Birincisi benim sizin gibi anneliği tatmadığım için daha yoğun annelik duygularım oluşmadı.
Evet 1,5 sene sonra Allah nasip etti, hep içimden geçen kızdı herkes kız diyordu biraz da öyle şartlandım ve şok oldu . 1 hafta filan sürdü burda yazdım annemle konuştum ve geçti.
Senin kızların erkek olsa üzülmez miydin söyle?
Benim kabullenememem ve üzülmemin kimle ilgisi var?
Allah herkesin gönlüne göre verdi diye sadece dün değil sürekli yazıldığını görünce ben ister istemez her gördüğümde eksiklik hissediyor olamaz mıyım?
Belki gerekli belki de gereksiz bir üzüntü olabilir bu.
Dün de Süheylayla ilgisi olmadan vildandan alıntı yaptım ama genel olarak görünce üzüldüğümü yazdım.
Kusura bakmayın da benim duygularımı kendime hissettiğimi sen Nasıl direkt düşük tehditi senin yüzünden oldu diye bana yüklersin? Kaldı ki arkadaşa doktoru muayenesinde zaten ilaç başlamış.
Onu da geçtim öyle düşünmüyorum tabi ki de ama öyle düşünen olsa bile düşünceyle mi düşün tehditi olacakmış?
Beni üzüp taşikardiye sokup tansiyonumun çıkması ambulans gelmesi nolcak?
Allah'ın takdiri zaten ona bişey demiyorum sağ ve sağlıklı olsun diye dua ediyorum, erkek olmasına da ilk zamanlar dışında üzülmüyorum kıyafetlerini yavaştan almaya başladım, süs hediye bakıyorum.
Alıştım artık ama başta şok geçirdim ne yapayım insanım yani.
Ciddi manada üzüldüm ve şok oldum gerçekten.
sen nasıl oldun canım sancın geçti micanim rabbim bebeklerimizi korusun insallah benimde bugun sancim var esimi arasammi diye dusunuyorum az once uyandim ama sanciyla belimden bacagima vuran bir sanci magnezyum icecem insallah gecer rabbim bebeklerimizi korusun dua ile ecmain....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?