bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
sen nasıl oldun canım sancın geçti mi

ayy topic olarak nazara geldik.

bol bol dua edelim birbirmize
Allah razi olsun canim rabbim cumlemizin bebeklerini bizlere saglikla bagislasin rabbim cumlemizi korusun...dua ile

sen nasıl oldun canım sancın geçti mi

ayy topic olarak nazara geldik.

bol bol dua edelim birbirmize
Canim biraz agrim var azaldi sukur sabah cok kotu uyandim sancim vardi magnezyum ictim doktorum kasilmalara iyi geldigini soyledi fazla olursa iki adet icmemi onerdi aksamda icerim sukur canim rabbim @Ada ve deniz sifa versin

Kızlar noluyoo herkez sancim vardiyo rahatlayin biraz çokmu stress yapiyosunuzz adavedeniz Rabbim yardimcin olsun inş bişey olmazz pasan tutunur sana sıkıca tutunun birbirinize aydede88 sanada çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin Mevhibe meyra sende lütfen dikkat et geçmiş olsunn yaa allah hepimizii korusun evlatlarimizi bize bagaslasin inş dualarim sizinleee

Yaaa neler olmuş öyle allah allah
Çok sık girip yazmasamda, elimden geldiğince takip ediyorum
Bugün sanki herkes birbirine kötü haber vermek için sozlesmis. İnanın çok üzüldüm. hepimiz birbirimizin duacisi olalım inşaallah, rabbim tez zamanda hayırlı haberler duymamizi nasip etsin

Anlamis degiliz canim sabah uyaniyorum ben sanciyla topinge girdim @Ada ve deniz sonrada @Aydede88 rabbim cumlemize sifa versin insallah

Son düzenleme:
Massalah canim bebisine saglikla gelsin insallah 10 gun sonra ogrenirsin bebisini rabbim sizi ve cumlemizi korusun...

Ikra meyra kuzum sana noldu sancın mı var? Şimdi nasılsın :/ Geçmiş olsun çok uzat ayaklarını dinlen bebeğim :/
Canim dinleniyorum azaldi sanki magnezyumu ictim sabahkine gore sukur rabbime gecmeseydi esimi arayacaktim kizlarda tepik hareket olunca aramadim allahima sukur canim sen nasilsin tatlim

Meraba annişler :)
Şeker yüklesi yaptırdınizmi yaptırmayı düşünüyormusunuz yada
kizlarrrrrrr :) :)

Ben cumartesi kontrole gidicem. Beni de ayın 11 inde sağlık ocağından çağırdılar şeker yüklemesi için. Doktoruma sordum. Cumartesi geldiğinde burda yaparız dedi. Demek ki yaptırmam gerekmiş dedim ben de

Kizlar suheyla arkadasimiza doktoru yatis verdi. Kasilmalari devam ederse kanama aktiflesir demis doktoru. Insallah arkadasimizi da bebegi de Allah im koruyacak. Dua edelim lutfen.

Canım Allah yardımcısı olsun çok üzüldüm şuan ayetel kürsü okuyalım netten görmüştüm hamileler için onu okuyun diyolardı

Bilmiyorum kimi yaptır diyor kimi gereksiz yaptirma diyor açıkcası yaptırmakda istemiyorum ya bakalim doktorum isterse mecbur yaptrcaz bzde sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…