bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gozun aydin canim.bizim bebikler bi net gostemiyorlar benimde net degil cinsiyet.

Nazli cikti bizimkiler.ayrintiliyi bekliyorum bende.doktor bana kiz gibi dedi ama kesinlessin istiyorum.seninde ayrintili belli olur ins.uzun surdugu icin elbet gosterir diye dusunuyorum o zman.

Canlar 3 boyutlu baktirmadinz mi onda hemen belli oluyo cinayeti hem bebegzi farki açidan görürsünüz muhteşem duygu yas :) :)

Bilmiyorum kimi yaptır diyor kimi gereksiz yaptirma diyor açıkcası yaptırmakda istemiyorum ya bakalim doktorum isterse mecbur yaptrcaz bzde sanırım

Kimseye kulak asma sen doktorundan iyi mi bilecekler. Kalp kırmayayım diye herkese hı hı diyorum ben ama doktorum ne derse de onu yapıyorum. Onlar mı bu işin ehli olmuş artık doktorun mu? Sen de kulak asma kimseye en güzeli. Çünkü her kafadan bir ses çıkıyor malesef

@Ada ve deniz iyi düsün iyi olsun kusum rabbim pasani sana bagislasin. Dualarimiz sizinle
@Aydede88 Canim sanada cok gecmis olsun
Ikra meyra benimde sabahlari cok sancim oluyordu canim, her gün 560mg magnezyum hapi aliyorum gecti cok sükür

Bu arada bizde bu Sabah bebisimizin kiz oldugunu ögrendik :) Rabbim yavrularimizi bizlere bagislasin ve sag saglim kucagimiza almayi nasib etsin insallah.

8 temmuz inş baktircazz Ayy çok merak ediyorummmmm

Az kalmış az daha sabir :) Benimki 2.5 ayda falan belli oldu. Benim oğlan pek meraklıymış sanırım açmaya Her gittiğimizde doktorumuz "Evet yine erkek olduğunu gösterdi" deyip duruyo. Adam da gülüyo artık. Ultrasonu karnıma koyar koymaz ilk cümlesi hep bu nerdeyse

Ayy canım sıkma canını çok geçmiş olsun Allaha emanet bebeklerimiz benimde ayaklarım şişiuo ama ödemden diye düşünüyorum önemsemedim öyle korktum bak şimdi

bizimki Terbiyeli teyzesiii gostermiyooo

Eki Görüntüle 1853222
Teyzeleri benim oğlumun en net fotosu bu. İnatçı çocuğum bir türlü yüzünü tam dönmedi. Dünden beri bakıp sevip duruyorum.
Birdahami girdin detayliya canim massalah pasana yakisikli pasa massalah annesi rabbim saglikla nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…