bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Cnm detaylı güzel geçti gibi.Ama gibi diyrm çünkü emin değilim.halan bey çok iyiydi onunla hiçbir problem yaşamadık çok güzel davrandı konuştuk sürekli.ultrasona bakar bakmaz diyeyim göbek kordonuna bakarken yani 2 damar olması lazım Dedi.Tek görünüo dedi.görememiş olablrz dedi uğraştı uğraştı.Bu genetik bozukluğa gelişim geriligine sebep olablr falan dedi.sonra ikinci damarı buldu ama az kan akışı varmış gösterdi de bak bunun gibi değil Die.bugüne kadar haftasyla uyumlydu hatta one geçiodu dedim.bugünde haftasyla uyumlu dedi.bundan sonra etkileyeblr dedi.bilmiyrm anlamadm ben ciddi bi durum mu.Ama onun haricinde bütün herşeyi normal.beyin kalp böbrek ense kalınlığı gözleri dudakları çenesi.Yani sadece göbek kordonundaki damarın biri anormalms Onun için genetik test onereblrms öyle dedi.rapora da öyle yazmış.
Aysel Hnm msj yazdım.raporları resimledim.yarın en geç 9 da hastanede olun dedi.öyle bakalım.
Ben aslında pek korkmadım dinlerken ama doktorda 9 da burda ol diyince ciddi bişey olabilr mi ki dedim.

Daha önce hiç böyle bişey duymuş mydnz kızlar.

@Aydede88 canim o dedigin mart annesi baktim kiz 1 haziranda adet olmus 25 haziranda betahcg yaptirmis normal yani o deger 33 gunde bir adet oluyorsa o siklusa gore hesapliyor demekki erken yumurtlamis bu ay canim bende 30 gunde beta hcg degerim 1000.0 cikti 32 gunde 3544.5 yukseldi

canim kardesiminde oyle birsey olmustu ama o damardan kan gecisi az oldugu icin aspirin vermis sulandirsin diye cok sukur bebegi 36 haftasinda normal dogumla dunyaya geldi zeka kupum o benim 2 yasinda yagmurumuz insallah kotu birsey yoktur canim rabbim saglikli haberler nasip etsin insallah

Tatlım geçmiş olsun.Tek kordon bebeği beslemede yeterli görev yapmayabilir.ama sana bir kordon iyi diğeri iyi değil demiş.Yani diğer kordonda hiç işlev yok dememiş.
Arkadaşım tek kordonla 7 aylık bebek dünyaya getirdi.Gayet de sağlıklı idi kuzuşu. Ben genetik olarak değil bebeğin beslenme ve gelişimi olarak düşünüyorum. Merak Etme Aysel hanim bu tarz şeylerde hemen kendisi müdahele etmek sana açıklama yapmak ister.Dedim ya yeri gelir randevu bulamazsin ama hastası olduktan sonra hemen one aliverir seni.

Nilkeeeeee nasıl oldun offf bir haber alan var mı Nilkemiz için şifa duası edelim dostlar.Rabbim güzel yürekli arkadaşımızı ve kuzuşunu korusun.

tekrar çok teşekkür ederim daha erkeni 6. haftadan kese var bebişden bişey görünmüyor pek. evet ilk olacak sağlıklı olsun benim için önemli değil inan da işte eşim :) erkek olsun abi olsun diyor ikinciye hayırlısı olsun 14 temmuzda randevumuz. çok sağol Allah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

İnşallah cnm Allah razı olsun.İnşallah öyledir.ben biraz yanlış yazmsm.toplam 3 damar olması gerekio.kisaltmalryla yazaym 2 ua 1 uv.Benim ua bitane var ikincisini göremedi.toplam İki damar var yani 3 olması gerekirken.int.te arastrdm şimdi tek gebeliklrn %1 nde gorulurmus.anomali görülme riski yüksekmiş.birsürü sebep yazmışlar kalpte sorun börekte sorun yarık damak ellerde sorun Vs.bilemedim ki bende.inşallah problem olmaz.kardeşinde genetik test istemişler mydi

Cnm yanlış yazmsm normalde göbek kordonund kısaltılmış yazaym 2 ua 1 uv toplam 3 damar bulunması gerekioms.benm tek ua tek uv toplam iki damar gördü.Tek ua damarı gebelerin %1 nde goruluoms.anomali riski yüksek dio.int.tn baktım da.bilemedim ya inşallah bişey yoktur.

Devamında diğer bilgileri de yazdım çokta meraklı değilim listeye sadece 2-3 tekrarladim eklenmeyince yineledim o kadar olmasam daha iyi zaten

Sen doktorunla konusana kadar olumsuz bise dusunme canim internette hep en son nokta olumsuz seyler yazar sikma canini kotu de dusunme bebisin gayet saglikla buyucek ins

İnşallah damat olduğunuda görürsün canım maşallah paşana cesurdur demekki aferin ona inşallah uyuşukluk bitince yine sabırlı olur Allah kolaylık versin.
Amin Can'ım değişik bir heyecanmış gerçekten zaten yolda hemen ilaçlarını aldık eve gelir gelmez içirdik ağrı kesicileri birden ağrı başlar diye şükür bu saate kadar biley olmadı yemekten sonra tekrar vericem çizgi film izliyoruz bol bol pek konuşmuyor benle şaşkın.. Ağlamadığı için mi bilmen yarını da atlatırsak iyi oluruz inşaallah

Sen doktorunla konusana kadar olumsuz bise dusunme canim internette hep en son nokta olumsuz seyler yazar sikma canini kotu de dusunme bebisin gayet saglikla buyucek ins

Inşallah cnm ya çok sağol.açıkçası bende güzel düşünüyorm.öyle hissediyrm.bebeğimi çok güzel gördüm ki inşallah hep böyle dvm eder.bütün organları Vs.normaldi.Şimdi doktor bana genetik test falan derse işler karışmasın kötü düşünmek bende istemiyrm.ikili üçlü taramalrmz da normal.int.te okudum :) %50 sağlıklı Doğum oluomuş.Bazı hamileliklrde doğumda tek damar oldgu farkedilioms mesela.açıkçası bende sadece detaylı ulttasonla dvm etmek isterim.her gidişimde gelişimi detaylı incelensin Sadece.Ne kendim ne bebeğim yorulsun istemiyrm.amniosentez falan denilio istemiyrm yani.Tabi doktor ne diick o da önemli de biraz kaderi olmak istiyrm açıkçası.nasibimzde ne varsa onu yaşayarak görelim.
Bi de doktor ultrasonda bakarken öyle diyince içimde hep mutluluk vardı.dua ettim bi ara doktoru duymadgmi farkettim sıçrar gibi oldum hatta.Rabbim sen çok büyüksün.herşeyi eksiksiz yaratansin.inşallah benim bebeğimi de en güzel şekilde yarat Die içimden dua ettim ama hep gülümseyerek.Sen büyüksün en güzelini yaparsın tek damarda yeter sen ol dedikten sonra dedim hep.inşallah bakalım bekliicz.

Sağliklidir cnm canini sıkma bostan yere.her şey Allahtan böyle düşün icini rahatlat.sağ salim kucagina alirsin insallah

Sağliklidir cnm canini sıkma bostan yere.her şey Allahtan böyle düşün icini rahatlat.sağ salim kucagina alirsin insallah

Amin cnm inşallah.Allah razı olsn.
326 gr miş acaba normal mi burda 400 gr civarında yazio ama.benmle haftası Aynı olan arkadslr kaçtı acaba BegumBB cnm senin kaç gr miş.senin biraz tosuncuk ama maşallah :)

Cnm bence de icini ferah tut rabbim ol derse her sekilde olur ona guvencimiz teslimiyetimiz tam elhamdulillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…