- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #29.081
Canım evleneli 1.5 ay olmuş hemen hamile kalmış sanırım bende anlamadım ama böyle yazıyordu. Hcg 2 günde 3 katından fazla artmış bende ikiz diye düşündüm.
Cok tesekkurler kuzum
haber alırsan yazarmısın ben telefondan giriyorum çok yavaş oluyor sayfa aniden kapanıyor internetle mi alakalı yoksa telefonumla mı anlamadım işyerinde bilgisayardan açıyorum bu nedenle çoğu şeye cevap yazamıyorum kızlar bütün hastalara geçmiş olsun tekrardanCok tesekkurler kuzumNilke yi cok merak ediyorum dua ediyorum hep dun benim hep moralimi duzeltti simdiyse ben ona ulasamiyorum o kadar mutsuzum ki neden yavaslattilar su interneti haber alamiyorum
Değer ilk günlerde ikiz olmasa da fazla artabiliyor. Mesela benim ilk 32 idi 2 gün sonra 117 çıkmıştı. 9 gün önce öğrendiyse büyük ihtimal erken döllenmenin dibini yaşamış
Yok kuzum bu patlama oldu ya zikkim yayin yasagi erisim yasagi koymuslar erisim sifir ulasmaya calisiyorum face mesajlari gitmiyo cok uzgunum inan ki 2 gundur topic de kara bulutlar geziyohaber alırsan yazarmısın ben telefondan giriyorum çok yavaş oluyor sayfa aniden kapanıyor internetle mi alakalı yoksa telefonumla mı anlamadım işyerinde bilgisayardan açıyorum bu nedenle çoğu şeye cevap yazamıyorum kızlar bütün hastalara geçmiş olsun tekrardan
He evet ben yanlis hesapladim canim 22 cikar yil olarak hesaplanir yas ekimde olsa yil olarak hesaplaniyor tatlim yani sonuc kiz cikiyorevet canım 21 şubat adet tarihim 31-9=22 canım çift yani doktorda kızıma benzetti ablası gibi prenses geliyor dedi
Canim yil olarak hesaplaniyor yasCanım penguen nin yaşı 27 olmalı bence çünkü daha Ekim gelmedi henüz yani
27+2_9=20 olmalı bence.
Bu arada benim kızımda 23+3_9=17 idi. Kız oldu Tutmadı:)))
Şimdi 28+2_9=21 erkek tuttu ikiside tek ama cinsiyetler farklı:)))
Bence saçmaCanim yil olarak hesaplaniyor yas
Canim bu teoriyi ben bulmadim bulan kisi boyle hesaplaniyor diyor yil olarak yas hamile kaldigin ay 9 ayda bebegi tasiyorsun 9 la cikart diyir sen 28+2=30-9=21 tek erkek :))Bence saçmaçünkü 27 yaşına girmiş Ekim ayında 4_5 ay sonra hamile kalmış 28 olduğunda doğurmaya az kalmış olcak.
senin dediğin gibi hesaplarsam kızımda tutuyor eğer yıl olarak hesaplarsam ikisindede tutmuyor ben erkek hissediyorum başından beri sonra üzlüyorum kız dedi doktor niye hala erkek hissediyorum diye heralde bilinçaltıma girmiş erkek olcak babamın adını koycam diyeBence saçmaçünkü 27 yaşına girmiş Ekim ayında 4_5 ay sonra hamile kalmış 28 olduğunda doğurmaya az kalmış olcak.
Canım inan ki dilimden ayetel kürsü düşmüyor dün sen hastaydım haberin varmı bilmiyorum ama bende rahatsızlandım şuan kalbimin üstünde hortel takılı vaziyette yatıyorum. Az önce kızım kanepeden boynunun üstüne düştü korkuyla 18 kilo olan kızımı kucakladım. Onuda okudum nas Felak ayetel kürsü kendimi sizi tüm ihtiyacı olanlara gönderdim hala okuyorum. Kafası şişti ama şükür iyi şimdilik buz koydum. Karnındaki nasıl bilmiyorum inşallah iyidir allaha emanetiz artık. Rabbim hepimizi korusun kazalardan belalardan nazarlardan tüm kötü şeylerden. Sağlıkla doğum yapmamızı nasip etsin inşallah.
canim ben erkege benzettim bu usg de birde 8 -9 hafta varsa onuda tahmin edeyimIkra meyra
merhaba canım ününü çok duydum ve geldim bende mesaj atıyorum sana :) şimdiden kusura bakma çok yazan oluyordur banada tahminde bulunurmusun son usg 13+3 den bu olurmu yada daha erkenimi gerekli en son 10. haftadan var onuda atabilirim. şimdiden çok teşekkür ederimm
Kaç kere yazdım listeye eklenmek için yok yok yok kimsenin umrunda değil anlaşılan. hala topige giriyorum bide !!
Canım sana bişey demedim zaten bulana didim:))))))Canim bu teoriyi ben bulmadim bulan kisi boyle hesaplaniyor diyor yil olarak yas hamile kaldigin ay 9 ayda bebegi tasiyorsun 9 la cikart diyir sen 28+2=30-9=21 tek erkek :))
Kızlar çok teşekkür ederim ilginiz ve dualarınız için. Hepinizi tek tek alıntılamak istedim ama ağrım çok, hemen yazıyım istedim daha çok merakta bırakmayım diye.
Şu an hastanede yatıyorum. Nts'ye bağlıyım. İğne vuruldu. Bugün burdayım, sonrası belli değil henüz.
Bugün öğlen tuvaletteyken, kağıda limon sarısından biraz koyu renkli, koyu kıvamlı, satdam bir mukus kitlesi geldi. Kan ya da lekelenme değildi. Rahim ağzını kapayan mukus tabakası gibiydi. Bu, rahim ağzı gevşemeye başlayınca olurmuş. Hemen doktorum hastaneye yönlendirdi. İki doktor hem vajinal hem karından ultrason yaptı. Çok şükür rahim ağzında bir açılma ya da doğum başlangıcı görmediler ama kopan mukus tabakasının yerini görüntülediler. Vajinal kültür alındı, enfeksiyon var mı diye. Plasentayla bir alakası yokmuş.
Bir önceki bebeğimi 19+5'te erken doğumla kaybetmiştim. Bu haftalar bizim için riskli. Bu yüzden eve göndermek istemiyorlar. Yarın sabah kendi doktorum da yeniden inceleyecek.
Doktorlar çok rahatlatıcı şeyler söylediler ama muayene kağıdına bulgu olarak erken doğum şüphesi yazmışlar
Cnm korkma ins bisey olmicak hastanede olman iyi bol bol dua oku bizde dua ediyoruz rabbim kimseye yasatmasin boyle korkularKızlar çok teşekkür ederim ilginiz ve dualarınız için. Hepinizi tek tek alıntılamak istedim ama ağrım çok, hemen yazıyım istedim daha çok merakta bırakmayım diye.
Şu an hastanede yatıyorum. Nts'ye bağlıyım. İğne vuruldu. Bugün burdayım, sonrası belli değil henüz.
Bugün öğlen tuvaletteyken, kağıda limon sarısından biraz koyu renkli, koyu kıvamlı, satdam bir mukus kitlesi geldi. Kan ya da lekelenme değildi. Rahim ağzını kapayan mukus tabakası gibiydi. Bu, rahim ağzı gevşemeye başlayınca olurmuş. Hemen doktorum hastaneye yönlendirdi. İki doktor hem vajinal hem karından ultrason yaptı. Çok şükür rahim ağzında bir açılma ya da doğum başlangıcı görmediler ama kopan mukus tabakasının yerini görüntülediler. Vajinal kültür alındı, enfeksiyon var mı diye. Plasentayla bir alakası yokmuş.
Bir önceki bebeğimi 19+5'te erken doğumla kaybetmiştim. Bu haftalar bizim için riskli. Bu yüzden eve göndermek istemiyorlar. Yarın sabah kendi doktorum da yeniden inceleyecek.
Doktorlar çok rahatlatıcı şeyler söylediler ama muayene kağıdına bulgu olarak erken doğum şüphesi yazmışlar
Rabbim sifa versin canim cok sukur cok kotu degil okiduklarima gore onsallah cokta erken dogum olmaz 36 haftalari gorusun insallah rabbim ikinizi korusun.. dua ile ecmainKızlar çok teşekkür ederim ilginiz ve dualarınız için. Hepinizi tek tek alıntılamak istedim ama ağrım çok, hemen yazıyım istedim daha çok merakta bırakmayım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?