bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Masallah evladina canim, Rabbim size bagislasin :)
Benim kizim da 24 haftalikken kontrole gittigimde tersti ve donmedi bi daha maalesef, bi de son kontrolumuzde boynuna kordon dolanmisti, o yuzden iki gun icinde sezeryan olmak zorunda kalmistim.
Insallah senin kuzun doner hayirlisiyla...
Boynuna kordon dolanmasaydi ben sancimi beklemeyi dusunuyodum, dogum aninda bile donebiliyolarmis cunku :)

Erken doğum falan olmayacak.sen içini ferah tut hersey normal olacak..Kimse Rabbimin işini bilemez.Bakarsın annesi sen tek kordonla bile tontiş yumuk yumuk kızını kucağına alırsın. Tıp da bir yere kadar sen dua et bol bol.en güzel tedavi en güzel rehabilitasyon en güzel psikolojik destek...

Nub göremedim canım ama dediğin gibi erken şekil almış erkek olma ihtimali yüksek rabbim gönlüne göre versin.

Kızlar A101 e bebek ile ilgili tekstil ürünleri gelmiş yarın satılıyor sanırım ama bugün aldım ben :) Bebek nevresim takımı aldım 20 tl ye :) oğlum için araba desenli olandan çok hoşuma gitti kumaşı da gayet güzel tavsiye ederim kızlar.

Ikra meyra canım bugün bebek çok hareketli sırt üstü yattım karnım taş gibi. Sürekli tekme atıyor en çokda kasık bölgemde biraz rahatsız ediyor korkuyorum sence endişelenmelimiyim bilemedim. Belimde biraz ağrıyor. Kasıklarımda hareketlerden dolayı baskı hissediyorum tam sancı diyemiyorum çok garip bi akıl ver bana napıyım şimdi. Acaba rahim genişlemeye mi çalışıyor korkmuyorda değilim magnezyum içtim ama paşa çok hareketli. Acil cvb lütfen

Hee senin oglunmu olucak erkeklerde kilo biraz fazla olur kiz bebege gore canim

Druna sorsan canım o daha ıyı bilir için rahatlardı

Canim bel agrisi varsa acile git canim her ihtimale karsi yinede panik yapma tamammi temkin amacli git canim My moonlight

The_new canim simdi seni rahatlatayim oncelikle hiccc canini sikma uzme kendini.
Oglumda tek arter tek ven di gobek kordonu 1 damar eksikti.doktorum perinatologa gonderdi.perinatolog inceledi baska bir yerinde sorun cikmadi.demek istedigim su gobek kordonununda damar eksikligi tek basina bir onem tasimiyor.ayrintili ultrasonda kalbinde bobreginde sorun cikmadiysa hic mi hiiiiccccc uzulme.
Bebeginin kilosuda normal olur cok nadir bazi bebekler zayif dogabiliyor cok nadir erken dogum olabiliyor.bunlari dert etme canim.
Benim dogumlarim erken oluyor gobek kordonuyla alakasi yoktu oglum 36. Haftada 3 kilo dogdu gayet de saglikliydi suanda hi birseyi yok.
Gorumcemin kizinda da ayni problem vardi o perinatoga bile gitmedi.kizi vaktinde sezeryan dogumla 4 kilo dogdu.
Baska birsey aklina takilirsa sor canim.

Canim bel agrisi varsa acile git canim her ihtimale karsi yinede panik yapma tamammi temkin amacli git canim My moonlight
Azcık daha bekleyim geçmezse gidiyim olmazsa. Boşa telaş yapmak istemiyorum bebek çok hareketli diyorum ama endişe ettim karnım taş gibi olunca. Birde tam kasığa vuruyor şuan yazarken bile 10 kere vurmuştur. Doktorum tatilde dün çok konuştuk zaten bide bugün rahatsız etmek istemedim kanama olmazsa endişelenme demişti çok önceden. Ama geçmezse tedbir amaçlı acile giderim sağolun canım. sedalinka13 Ikra meyra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…