- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #29.101
Çok geçmiş olsun canım.inşallah geçecek dualarımız seninle. Muayene kağıdına öyle yazarlar zaten yatış yapmak için sebebe ihtiyaçları var. Kafana takma sen onu. Allaha emanet ol. Yat dinlen rahatla. Bu arada plasenta ne durumda?Kızlar çok teşekkür ederim ilginiz ve dualarınız için. Hepinizi tek tek alıntılamak istedim ama ağrım çok, hemen yazıyım istedim daha çok merakta bırakmayım diye.
Şu an hastanede yatıyorum. Nts'ye bağlıyım. İğne vuruldu. Bugün burdayım, sonrası belli değil henüz.
Bugün öğlen tuvaletteyken, kağıda limon sarısından biraz koyu renkli, koyu kıvamlı, satdam bir mukus kitlesi geldi. Kan ya da lekelenme değildi. Rahim ağzını kapayan mukus tabakası gibiydi. Bu, rahim ağzı gevşemeye başlayınca olurmuş. Hemen doktorum hastaneye yönlendirdi. İki doktor hem vajinal hem karından ultrason yaptı. Çok şükür rahim ağzında bir açılma ya da doğum başlangıcı görmediler ama kopan mukus tabakasının yerini görüntülediler. Vajinal kültür alındı, enfeksiyon var mı diye. Plasentayla bir alakası yokmuş.
Bir önceki bebeğimi 19+5'te erken doğumla kaybetmiştim. Bu haftalar bizim için riskli. Bu yüzden eve göndermek istemiyorlar. Yarın sabah kendi doktorum da yeniden inceleyecek.
Doktorlar çok rahatlatıcı şeyler söylediler ama muayene kağıdına bulgu olarak erken doğum şüphesi yazmışlar
Zeyno canım.Gidip bekleme zaten bana da dün çok detaylı bakıldığı için kendisi bakmak istemedi.Dün yeterince yoruldu bebeğimiz dedi.Sonuçları inceledi.Tetanoz için whatsuptan sor Aysel hanima ben yarin gideceğim aşı olmaya.Bana eczaneden tetavax diye bir aşı varmış ondan alıp git sağlık ocağına demişti.Amiinn cnm inşallah.bilmiyrm bakalım nasıl geçecek.çok az kaldı bikaç saat sonra inşallah gorcez bebisimizi.ben öyle bi konuşma bekleyerek gitcgm için belki de daha hazırlıklı olurm ondan çok takmam.dediğin gibi o ne dese boş zatenaysel hnm seni bugün iyi eder cnmcm.çıkınca yaz yine bakalım.aysel Hnm ne diick.Bana da bunun sonucuna göre diyetisyene falan gondereblrm demişti ya.Yarın gidip beklesem mi diorum.Bu arada sen tetanoz oldun mu.ben saglikocagina kayıt yaptrmamstm çok güzel demişti ben sana soyliicm demişti ne zaman gitmen gerektgni. detaylidan sonra git demişti tetanozu olma vaktin gibi demişti.Sen naaptin
Görmedim canımcanim ben erkege benzettim bu usg de birde 8 -9 hafta varsa onuda tahmin edeyimMy moonlight canim sen baktinmi arkadasin usg ne
Ozamana daha çok var canım inşallah döner. maşallah paşana uzun boylu olacak galiba. Kaç gr söylediği canım.Kızlar yeni dr geldim kuzum 2 günde 2 cm daha uzamış28 cm olmuş. Gelişimi iyi ama bebek ters dedi o yüzden sürekli kasiklarimda hissediyormuşum. 34.haftaya kadar dönme ihtimali varmış ama donmezse normal doğum yapamazsın dedi. Kızlar acaba döner mi o zamana kadar? Normal doğum yapmayı çok istiyorum çünkü
Nilkkkkeeeeeeeeeee şu an Ağlıyorum. .. yani bir Ada bir sen ya çok kötü oldum.çıkıp yanınıza falan gelmek istiyorum yemin ederim izmirde olsaydınız kostururdum....çok geçmiş olsun Nilkemmmm ya offfff ....Nazar var ya ben artık buna başka bir açıklama bulamıyorum..... bir önceki gibi olmayacak sakin öyle düşünme aklına bile getirme nolur.Hersey düzelecek bitanem ya offf elimden bi şey gelmeden şurda salak salak anca yazı yazabiliyorum... çıldırcam çok kötü oldum.nolur haberdar et kendinden.Kızlar çok teşekkür ederim ilginiz ve dualarınız için. Hepinizi tek tek alıntılamak istedim ama ağrım çok, hemen yazıyım istedim daha çok merakta bırakmayım diye.
Şu an hastanede yatıyorum. Nts'ye bağlıyım. İğne vuruldu. Bugün burdayım, sonrası belli değil henüz.
Bugün öğlen tuvaletteyken, kağıda limon sarısından biraz koyu renkli, koyu kıvamlı, satdam bir mukus kitlesi geldi. Kan ya da lekelenme değildi. Rahim ağzını kapayan mukus tabakası gibiydi. Bu, rahim ağzı gevşemeye başlayınca olurmuş. Hemen doktorum hastaneye yönlendirdi. İki doktor hem vajinal hem karından ultrason yaptı. Çok şükür rahim ağzında bir açılma ya da doğum başlangıcı görmediler ama kopan mukus tabakasının yerini görüntülediler. Vajinal kültür alındı, enfeksiyon var mı diye. Plasentayla bir alakası yokmuş.
Bir önceki bebeğimi 19+5'te erken doğumla kaybetmiştim. Bu haftalar bizim için riskli. Bu yüzden eve göndermek istemiyorlar. Yarın sabah kendi doktorum da yeniden inceleyecek.
Doktorlar çok rahatlatıcı şeyler söylediler ama muayene kağıdına bulgu olarak erken doğum şüphesi yazmışlar
Masallah yavruna cnm daha cok var doner benceKızlar yeni dr geldim kuzum 2 günde 2 cm daha uzamış28 cm olmuş. Gelişimi iyi ama bebek ters dedi o yüzden sürekli kasiklarimda hissediyormuşum. 34.haftaya kadar dönme ihtimali varmış ama donmezse normal doğum yapamazsın dedi. Kızlar acaba döner mi o zamana kadar? Normal doğum yapmayı çok istiyorum çünkü
Kac haftaliksin cnm bu arada 22 mi ?Kızlar yeni dr geldim kuzum 2 günde 2 cm daha uzamış28 cm olmuş. Gelişimi iyi ama bebek ters dedi o yüzden sürekli kasiklarimda hissediyormuşum. 34.haftaya kadar dönme ihtimali varmış ama donmezse normal doğum yapamazsın dedi. Kızlar acaba döner mi o zamana kadar? Normal doğum yapmayı çok istiyorum çünkü
Yok Can'ım olur mu sor tabi çok şükür kolay geçti anestezi önermedi doktorumuz aklı başında duruyor gerek yok dedi lokal yapıldı 15 dk sürdü yürüyerek çıktık hiç ağlamadı ama ben heyecandan ağladım baya çok kasılmışım korktum yanına giremedim biterken girdim son anlarda.. Hiç plan yapmadan gittik oldu döndük şükür inşaallah iyileşmesi de kısa sürer Bayram'a ayaklarınız.. Darısı başınızaMaşallah paşana canım artık tam erkek oldu derler:))) nasıl zormu sünnet ettirmek çok ağlıyormu Oğluşun. Baydılarmı sünnete? Kusura bakma çok sordum meraktan hep bunlar
Çok sağol Can'ım değişik bir heyecanmış İnan eşim bu gün hep anlamsız gülümsüyordu darısı başınıza artıkMasallah ogluna kuzum
Ayy Allahim yaaa gecmis olsun kuzum aman dikkat nolursun 4 ay kadi surda saglikla atlatalim insallahCanım inan ki dilimden ayetel kürsü düşmüyor dün sen hastaydım haberin varmı bilmiyorum ama bende rahatsızlandım şuan kalbimin üstünde hortel takılı vaziyette yatıyorum. Az önce kızım kanepeden boynunun üstüne düştü korkuyla 18 kilo olan kızımı kucakladım. Onuda okudum nas Felak ayetel kürsü kendimi sizi tüm ihtiyacı olanlara gönderdim hala okuyorum. Kafası şişti ama şükür iyi şimdilik buz koydum. Karnındaki nasıl bilmiyorum inşallah iyidir allaha emanetiz artık. Rabbim hepimizi korusun kazalardan belalardan nazarlardan tüm kötü şeylerden. Sağlıkla doğum yapmamızı nasip etsin inşallah.
Ah kuzum cok sukur iyisiniz benimde tani bolumune erken dogum suphesi yazildi tehlikem devam ediyo ne yazikki ama inaniyorum ki ikimizde saglikla ve zamaninda alcaz kuzularimizi kucagimiza merak etme emin ellerdesin yarin sabah toparlayip seni gondericekler hic uzulme proluton vurmalari cok iyi olmus hic korkma kizin senin gibi muthis bi anneyi birakmiycakKızlar çok teşekkür ederim ilginiz ve dualarınız için. Hepinizi tek tek alıntılamak istedim ama ağrım çok, hemen yazıyım istedim daha çok merakta bırakmayım diye.
İnşallah damat olduğunuda görürsün canım maşallah paşana cesurdur demekki aferin onaYok Can'ım olur mu sor tabi çok şükür kolay geçti anestezi önermedi doktorumuz aklı başında duruyor gerek yok dedi lokal yapıldı 15 dk sürdü yürüyerek çıktık hiç ağlamadı ama ben heyecandan ağladım baya çok kasılmışım korktum yanına giremedim biterken girdim son anlarda.. Hiç plan yapmadan gittik oldu döndük şükür inşaallah iyileşmesi de kısa sürer Bayram'a ayaklarınız.. Darısı başınıza
Y
Canimmm cok gecmis olsun. Abime kuran okutuyoruz annemlerdeyim. Kalabalik olacak diye kalabalik bir sekilde hazirlik yapiyoruz iftara. Kusura bakma simdi gordum hastanede oldugunu. Cok cok gecmis olsun. Allah im seni de bebegini de korusun yar ve yardimciniz olsun.Kızlar çok teşekkür ederim ilginiz ve dualarınız için. Hepinizi tek tek alıntılamak istedim ama ağrım çok, hemen yazıyım istedim daha çok merakta bırakmayım diye.
canım çok teşekkür ederim birde bu var 10 haftalıkken daha erkenleri evde şuan telimde bulamadım Allah razı olsun vakit ayırdığın içincanim ben erkege benzettim bu usg de birde 8 -9 hafta varsa onuda tahmin edeyimMy moonlight canim sen baktinmi arkadasin usg ne
Bu kiza benziyor ben kiz hissettim.canım çok teşekkür ederim birde bu var 10 haftalıkken daha erkenleri evde şuan telimde bulamadım Allah razı olsun vakit ayırdığın için
10 haftalik cabuk sekil almis erkekler cabuk sekillenir canim birde 8 haftalik usg bakayim canim ilk bebismi rabbim gonlune gore nasip etsin insallah canimcanım çok teşekkür ederim birde bu var 10 haftalıkken daha erkenleri evde şuan telimde bulamadım Allah razı olsun vakit ayırdığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?