bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok geçmiş olsun canım.inşallah geçecek dualarımız seninle. Muayene kağıdına öyle yazarlar zaten yatış yapmak için sebebe ihtiyaçları var. Kafana takma sen onu. Allaha emanet ol. Yat dinlen rahatla. Bu arada plasenta ne durumda?

Zeyno canım.Gidip bekleme zaten bana da dün çok detaylı bakıldığı için kendisi bakmak istemedi.Dün yeterince yoruldu bebeğimiz dedi.Sonuçları inceledi.Tetanoz için whatsuptan sor Aysel hanima ben yarin gideceğim aşı olmaya.Bana eczaneden tetavax diye bir aşı varmış ondan alıp git sağlık ocağına demişti.
Sen naptin nasıl geçti detaylı USG canim

Kızlar yeni dr geldim kuzum 2 günde 2 cm daha uzamış 28 cm olmuş. Gelişimi iyi ama bebek ters dedi o yüzden sürekli kasiklarimda hissediyormuşum. 34.haftaya kadar dönme ihtimali varmış ama donmezse normal doğum yapamazsın dedi. Kızlar acaba döner mi o zamana kadar? Normal doğum yapmayı çok istiyorum çünkü

Ozamana daha çok var canım inşallah döner. maşallah paşana uzun boylu olacak galiba. Kaç gr söylediği canım.

Ni
Nilkkkkeeeeeeeeeee şu an Ağlıyorum. .. yani bir Ada bir sen ya çok kötü oldum.çıkıp yanınıza falan gelmek istiyorum yemin ederim izmirde olsaydınız kostururdum....çok geçmiş olsun Nilkemmmm ya offfff ....Nazar var ya ben artık buna başka bir açıklama bulamıyorum..... bir önceki gibi olmayacak sakin öyle düşünme aklına bile getirme nolur.Hersey düzelecek bitanem ya offf elimden bi şey gelmeden şurda salak salak anca yazı yazabiliyorum... çıldırcam çok kötü oldum.nolur haberdar et kendinden.

Masallah yavruna cnm daha cok var doner bence

Kac haftaliksin cnm bu arada 22 mi ?

Maşallah paşana canım artık tam erkek oldu derler:))) nasıl zormu sünnet ettirmek çok ağlıyormu Oğluşun. Baydılarmı sünnete? Kusura bakma çok sordum meraktan hep bunlar
Yok Can'ım olur mu sor tabi çok şükür kolay geçti anestezi önermedi doktorumuz aklı başında duruyor gerek yok dedi lokal yapıldı 15 dk sürdü yürüyerek çıktık hiç ağlamadı ama ben heyecandan ağladım baya çok kasılmışım korktum yanına giremedim biterken girdim son anlarda.. Hiç plan yapmadan gittik oldu döndük şükür inşaallah iyileşmesi de kısa sürer Bayram'a ayaklarınız.. Darısı başınıza
Y

Ayy Allahim yaaa gecmis olsun kuzum aman dikkat nolursun 4 ay kadi surda saglikla atlatalim insallah

Ah kuzum cok sukur iyisiniz benimde tani bolumune erken dogum suphesi yazildi tehlikem devam ediyo ne yazikki ama inaniyorum ki ikimizde saglikla ve zamaninda alcaz kuzularimizi kucagimiza merak etme emin ellerdesin yarin sabah toparlayip seni gondericekler hic uzulme proluton vurmalari cok iyi olmus hic korkma kizin senin gibi muthis bi anneyi birakmiycak

İnşallah damat olduğunuda görürsün canım maşallah paşana cesurdur demekki aferin ona inşallah uyuşukluk bitince yine sabırlı olur Allah kolaylık versin.

Canimmm cok gecmis olsun. Abime kuran okutuyoruz annemlerdeyim. Kalabalik olacak diye kalabalik bir sekilde hazirlik yapiyoruz iftara. Kusura bakma simdi gordum hastanede oldugunu. Cok cok gecmis olsun. Allah im seni de bebegini de korusun yar ve yardimciniz olsun.

canim ben erkege benzettim bu usg de birde 8 -9 hafta varsa onuda tahmin edeyim My moonlight canim sen baktinmi arkadasin usg ne
canım çok teşekkür ederim birde bu var 10 haftalıkken daha erkenleri evde şuan telimde bulamadım Allah razı olsun vakit ayırdığın için

Eklentiler

• image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 82
canım çok teşekkür ederim birde bu var 10 haftalıkken daha erkenleri evde şuan telimde bulamadım Allah razı olsun vakit ayırdığın için
10 haftalik cabuk sekil almis erkekler cabuk sekillenir canim birde 8 haftalik usg bakayim canim ilk bebismi rabbim gonlune gore nasip etsin insallah canim My moonlight birde sen bak istersen 10 haftalikmis

Ekli Dosyalar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…