bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nilke mm canım:/ çok geçmiş olsun bitanem. O bahsettiğin sarı bazı yerleri yeşilimsi pıhtı şeklinde bir akıntı ise ara ara bende de oluyor. Fitil merhem geçiyor hemen. İnşallah mantar vs gibi ufak ve hemen halledilecek birşeydir seninki de. Fakat durumun riskli olduğu için yatırmışlardır seni. İyimserlik prensesi lütfen üzme kendini. Kendini üzdükçe stresin arttıkça kızında üzülür. Prenses üzülürse risk artar. İçini ferah tut hepimiz seninleyiz!! Allah'ın izniyle hemen atlatacaksınız.. İyi haberlerini bekliyoruz ve seni çok seviyoruz!!

Allah korusun kuzum lütfen moralini bozma.ikili üçlü test yapıldı bir tek kordon mu anomali sebebi .... Rabbim korur melek kızını yarın Aysel hanim ne diyecek o da benim için çok önemli. Lütfen haberdar et.

Allah korusun kuzum lütfen moralini bozma.ikili üçlü test yapıldı bir tek kordon mu anomali sebebi .... Rabbim korur melek kızını yarın Aysel hanim ne diyecek o da benim için çok önemli. Lütfen haberdar et.

Aynen cnm.bende bi sıkıntı olmiick gibi hissediyrm.ve Diğer testleri düşününce öyle olur Die hissediyrm.Güzel sonuç alanlar da çok var.ondan Şuan tek duam İnşallah yarın Aysel Hnm da güzel şeyler söyler.tek problemin erken doğum ihtimali ve daha sık kontrol.o da canımıza minnet bebisimi daha çok görürüm dimi :)

Kızlsr ayrıntılı usgyı perinotolojı mi radyoloji mı yaptıracaksınız kendi Dru yapan varmı aranızda benımki kendisi yapacakmış bilemedim tamam dedım

Amin cnm inşallah.Allah razı olsn.
326 gr miş acaba normal mi burda 400 gr civarında yazio ama.benmle haftası Aynı olan arkadslr kaçtı acaba BegumBB cnm senin kaç gr miş.senin biraz tosuncuk ama maşallah :)
Ben o makinalara ne boy ne kilo konusunda güvenmiyorum.ortalama bişey veriyor sonuçta. ..369 gram dedi.20+3 de.
Ama ben güvenmiyorum.daha az yada fazla da olabilir. Boy hesaplaması da aynı şekilde uyluk kemiği FL ölçüsü 7 ile çarparak baş topuk bulunuyor.Yani işin içinde basit bir matematik var.Rabbim sağlıklı almayi nasip etsin kucagimiza.

Canim yazilanlari kacirdim galiba.tek arter tek ven olayi mi var sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…