bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Arkadaslar ben ayin 5 inde tatile gidecegim 15 i donecegim. Bebegimin doktor kontrolu 1 hafta 10 gun onceydi tatile cikmadan yine muayeneye gitsem mi yoksa donunce mi gitsem karar veremedim

Bende biraz dinleneyim kızlar iyi geceler hepinize.
Rabbim sizi korusun canim sirt ustu yatarsanda karnin sertlesir canim bebekler asagiya vurur benim kizlarda asagi tarafa vuruyor bazen benim meyra cok hareketli mevhibe az hareket ediyor arada ben durtuyorum kiz ses ver diye oda oyle vuruyor canim korkma tamammi tatlim allaha emanet olun cumlemiz... dua ile ecmain

Son düzenleme:
Nilke canim rabbim sifa versin ikinizede saglikla evinize donun insallah dua ile... ecmain

Ayet-el Kürsi Okunuşu

Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.

:) ben onu hiç düşünmedim şişoko bebek doğumda zor oluyormuş da evham yaptım
Doğumda Allah yardım ediyor benim doktorum daha 8. Ay başlarında 3 buçuk kilo 4buçuk olur doğuma kadar zor doğurursun diyordu ama sonradan öğrendimki sezeryan yanlısıymış. Doktor değiştirdim 3700 doğdu çok da kolay doğdu

Kızlar aranızda normal doğum yapanlara soruyorum benim ilk sezeryan doğum zamanı tam 5 yıl dolmuş olcak sizce normal doğurabilir miyim? Birde çok mu zor merak ediyorum normal doğumu. En çok da epizyotomi kesisinden korkarım galiba. Merak ettiğim makasa çıkınca sancı ile ıkınıyosunuz ya doktor müdahale ediyor mu bebek kendimi çıkıyor:))? Nasıl oluyor anlatırmısınız?

Bende bilmiyorum o duyguyu yaa yutuptan izleye bilirsin canim ama mudahale ediliyor dogum aninda :))

Nasil oldun canim iyimisin biraz daha.
Normal dogumla ilgili sunu diyebilirim.sezeryandan sonra normal dogumu destekleyen doktoru bulman lazim.2 sene sonra bilr nomal dogum yapan akrabam var bir sikinti olmuyor.hakkinda hayirlisi olsun.

Bende bilmiyorum o duyguyu yaa yutuptan izleye bilirsin canim ama mudahale ediliyor dogum aninda :))
Canım oradaki görüntüler kanlı olunca iyice korkmak istemiyorum :))))) deneyimli anneler da net söyler diye sordum. Çok mu dayanılmaz acı diye. Bellimi olur belki normal olur bu sefer. Ama tırsıyorum

Canım oradaki görüntüler kanlı olunca iyice korkmak istemiyorum :))))) deneyimli anneler da net söyler diye sordum. Çok mu dayanılmaz acı diye. Bellimi olur belki normal olur bu sefer. Ama tırsıyorum
Kardesim 4 kilo normal dogum yapti canim ikici cocugunu bence korkulacak birsey yok tatlim adana ozel universal hastanesinde doktor emel huriyet akman sezeryandan sonra bile normal isterse hasta yaparim diyor yani yapan var canim yeterki sen normal iste birde doktorunu bulursan olur :))

Tam net gostermiyor sadece mudahale anini gosteriyor izleyebilirsin cnm kadin ikinirken filan cikisini gostermiyor :))

Nasil oldun canim iyimisin biraz daha.
Normal dogumla ilgili sunu diyebilirim.sezeryandan sonra normal dogumu destekleyen doktoru bulman lazim.2 sene sonra bilr nomal dogum yapan akrabam var bir sikinti olmuyor.hakkinda hayirlisi olsun.
Canım ayağa kalkmadım yatıyorum bebiş uyudu sanırım tekmeler durdu şimdi bel ağrım geçsin diye dinleniyorum. Zaten normal doğumda az önceki kasılmalardan aklıma geldi. :))))

Peki kardeşinin ilki sezeryan mıydı? Şimdi hangisi daha kolay diyor canım.

Peki kardeşinin ilki sezeryan mıydı? Şimdi hangisi daha kolay diyor canım.
3 sezeryan dogurdu normal daha kolay hemen ayaga kalkiyorsun dedi 3 mecbur oldu sezeryan bebegin boynuna kordon dolanmis kalbi zayif atiyir demis sezeryan oldu oda cnm

Sen tam izlememişsin

Çıkışını gösteren videolarda var ama ben sonuna kadar izleyemedim çok korkağımda kanlı filmlere bile bakamam testere gibi
aaa ciddimisin bana denk gelmedi canim aradim cikisini gostereni merak etmistim :))))

aaa ciddimisin bana denk gelmedi canim aradim cikisini gostereni merak etmistim :))))
Biz eşimle yabancı film izlerken sen gel bizi izle tam komedi. Şimdi film başlar ben anlamadığım yeri sorarım zaten alt yazılı izleriz hızlı geçer. O kızar konuşunca tam keyf alamıyorum diye sonra tam birinin başına kanlı bi Felaket gelecekken kulaklarımı gözümü sımsıkı kaparım bittimi bittimi bitince dürt beni derimadam bazen güler bazende filmin içine ettin der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…