bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ciddiyim canım var tam kafa çıkarken gördüm doktor tutmadan kapattım dayanamadım
Aslinda en guzeli sagliklisi ama nasip olmadi bana 41 haftama kadar bekledim catim dar acilma yok bebek iri dendi mecbur sezeryan oldum kismet nasip canim... :)))

Aslinda en guzeli sagliklisi ama nasip olmadi bana 41 haftama kadar bekledim catim dar acilma yok bebek iri dendi mecbur sezeryan oldum kismet nasip canim... :)))
Benimde 6. Ay suyum gitti iğne yaptılar açılma engelleyici. Hastanede yattım. 38+2 nişan geldi sancı var açılma yok:))) bebek 4 kilo ve kalbi yavaşlamış sezeryana aldılar.

Esimde ayni icine ettin der sus izleyek der :) ben izleyemem komik ve aksiyon macera film severim :))

Aynen cnm İnşallah.burda geçmişte yaşayan arkadslrn deneyimlrni okudum.içim daha da rahatladı.dediğim gibi zaten çok şükür öyle çok bi üzüntüm yoktu nedense.herşey yolunda gitcekms gibi hissediyrm İnşallah.burdaki arkadslrn yazdklri da çok iyi geldi.inşallah yarın Aysel Hnm da güzel şeyler söyler de içim daha da rahatlar :)

Aynen nasip kismet canim bizde sezercigiz :)))
Aynen canım bizde zor doğurduk bizde anayız ana bazıları böyle abartır normal doğumu zor doğurduğunu abartarak anlatır doğurmayanları korkutur sanki bi onlar ana bi sinir olurum sezeryanlara korkak doğuramadı muamelesi yapmaya çalışırlar

Hayırlısı olsun canım ama normal doğum olmasını çok istiyorum. İnşallah paşam gayret ederde donuverir.

Çoook sağol cnm benmmm.senin gibi paylaşan arkadslri okudum içim daha da rahatladı açıkçası.1 Ay geriden gelip 34 haftalık doğum yapip.Yani 30 haftalık bebegini kucağına alıp gayet sağlıklı büyüten arkadslrmz da varmış yazmislr foruma.Sen benim en yakın paylasablcgm arkadsm oldun Allah razı olsun.
dediğin gibi herşeyimiz normal çok şükür.omurilik ense kalınlığı sağ sol beyincik kalp odaciklri atışı Vs. Ultrasonla haftamz uyumluymsz doktor öyle dedi.ondan çok üzülmedim açıkçası ama doktor rapora genetik tanı önerilir yazmış.onu gorunce Neden dedim.Bence gerek yok.inşallah yarın kendi doktorumz da gerek görmez.bakalım cnm bekleyip görcez artık

anneyiz evettttt

Kızlar şeker yuklemesini yaptırmanın faydaları neler? Benim babam şeker hastası ve babam tarafında irsi o yüzden ben korkuyorum ve şeker yukletmeyi düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

22 olduk artık canım haftalar su gibi akıyor
Evet canım aslında 22+1 hatta 21+2 ama bu kk 1 günü yiyor Şubat 28 sayıyor bu yıl 29 du ama birde 12 yi geçtiği halde 23 yazmamış takvim. Hızla geçseydi de sağ salim kavuşsaydık kuzucuklara. 38 i sağlıklı bi şekilde göstersin rabbim hepimize

Amin ınş canım. Bir de ben bu hesabı anlamıyorum şimdi biz 22+1 olduk artık 23 haftalık mi diyecegiz? +1 23 haftanın günü oluyor değil mi? 22 bitmiş oluyor

Canım sanada geçmiş olsun. İnşallah bişey olmaz sağ salim vakti zamanında alırsın kuzunu kucağına.

Çok sağol cnm benm.inşallah bakalım hakkımızda hayrlsi.Sana da çok geçmiş olsun.inşallah hepimiz doğuma kadar çok rahat sağlıklı ağrısız sizisiz hamilelikler geçiririz

slm canim ben normal dogum yaptım korkulacak hiçbirşey yok devlet hastanesinde yaptım dr yaptirmiyor ebeler yaptırıyor derin nefes alıp ikiniyorsun benim 3.ikinmamda kesik atıldı ve oglum doğdu o anda kesigi falan hiç hissetmiyorsun çok guzel bir duygu insallah buda normal olsun çok isterim herseyin hayirlisi tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…