bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar şeker yuklemesini yaptırmanın faydaları neler? Benim babam şeker hastası ve babam tarafında irsi o yüzden ben korkuyorum ve şeker yukletmeyi düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Bende şeker testi yaptırcam canım doktorum yaptırmamı önerdi. Şeker yüksek çıkarsa diyetisyene gönderir. İnşallah çıkmaz.

Kesiği hissetmiyorsun ya doğumun şiddetinden dimi. Filmlerdeki gibi bağırıyorlar mı? Ay saçmalıyormuyum? Napıyım hiç görmedim.

Kesiği hissetmiyorsun ya doğumun şiddetinden dimi. Filmlerdeki gibi bağırıyorlar mı? Ay saçmalıyormuyum? Napıyım hiç görmedim.
evet doğumun şiddetinden hissetmiyorsun bagiriyorsun tabi ama bağırmak yerine derin nefes alıp iyice ikindin mi 2 3 ikinmada geliyor sonrası tarif edilemez zaten

Ben nisanliyken bi komsumuzu doğuma biz goturmustuk normal doğurdu sancı odasına da hep yanindaydik epey zordu. Keşke hiç şahit olmasaydım diyorum ama olmuş oldum bir kere en iyisi kimseyi dinlememek hiçbir şey görmemek herkesin bir olmaz neticede. Bu da züğürt tesellim olsun

Maşallah bize o zaman cogu gitti azı kaldı
Evet yarıyı geçtik allah emeklerimizin karşılığında nur topu gibi yavrular verir inşallah. Çok merak ediyorum elini yüzünü gözünü ten rengini boyunu kilosunu:)))) bunlar nasıl olursa kabulüm sağlıklı hayırlı olur inşallah amin ecmain. Bebişi düşünürken hep kızımı kucağıma aldığım gördüğüm ilk anı hatırlıyorum mis kokulum benim hafızana mıh gibi oturuyor o an canım unutamazsın hiç.

Ayy inşallah bize de nasip olur o ani yaşamak. Az önce eşimle konuşuyoruz babası ben gelmeden minicik oglumuzu senin kucağına verecekler gözleri yarı açık yarı kapalı diyorum adam nasıl duygulandı ben dayanamam kesin ağlarım o an dedi

canim öyle düşünme herkesin farklı olur belki senin doğumun çok kolay olacak bilemezsin herseyin hayirlisi olsun yavrularimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alırız insallah

Eşim yanımda kalmıştı hastanede bırakıp gidemedi. Bakmalara doyamadı ilk gazını o çıkarttı

kizlar bende şeker yüklemeyi yaptirmayi dusunuyorum 6 kilo aldim hızlı gidiyorum sanki

Eşim yanımda kalmıştı hastanede bırakıp gidemedi. Bakmalara doyamadı ilk gazını o çıkarttı
Benim esimde asla birakamaz. Ben.doğumdan sonra anneme gidip kalmayı planlıyorum sen nasıl bizden.ayrı kalacaksın dedim bugün ne ayrı kalması 1 hafta doğum izni var 10-15 günde yıllık izin kullanicam ben dayanamam hiç diyor

Haklı valla benim eşimde aynı. Bırak uzakta kalmayı gözünü ayıramıyorsun uyurken bile izlerdik. 4_5 aylıkken sabah beşte uyanır uyumazdı aga aguu yapardı gülerdi eşimde uyandırdı video çekerdik. Sonra o 7 de işe giderdi bizim sıpa uyurdu

Kızlar bebeğe yatağını kaçıncı haftalarda almaya başlarız acaba??? Park yatak mı normal ahşap beşik mi karar veremedim. Büyüyen beşikleri düşünüyorum ama hantal oluyor büyüyünce kenarları çıkarınca eni dar kalıyor vida izleri kalıyor diyenlere var. Normal beşik alsam park yatak ile arasında çok bi fark olmayacak tek farkı ahşap olması ama bizim evimiz küçük şu an kiracıyım bebek bizim odada yatacak nasip olursa ve gün boyu oturma odasında vakit geçiriyoruz bebeği taşımak pratik olacak eğer park yatak alırsam ama bu defa malzemesi sentetik olduğu için sağlığa zararlı diyenler var bi de ben ahşap beşikleri daha çok seviyorum. park yatak kullananlar peki bebeğin eşyalarını nereye koyuyor. Büyüyen beşiği isteme sebebim biraz da kenarında çekmecesi olması ama odadan odaya taşıma imkanım olmayacak ama onun için pratik küçük diz boyu 70-80 tl ye beşik gibi yataklar var ondan mı alsam ayrıca diyorum. kafam çok karışık. 6-7 aylık olduktan sonra zaten odasını ayırmayı bi oda yapmayı düşünüyorum ayrıca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…