bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Son ay da almayı düşünüyorum beşiği tabi uygun bi kampanya da denk gelmezsem :))) . Beşik olarak da park yatak düşünüyoruz yer ve kullanış bakımından. Ablam yeğenim için büyüyen mobilyalardan almıştı kullanamadı. Park yatağı yatak odasına kuracağız. Salon küçük ama belki o küçük olanlardan alırım lazım olacak gibi duruyor.

Bence en kullanışlı park yatak. Ben pişmanım. İlk kızımda büyüyen yatak büyük hantal normal yatak kadar büyümüyor dediler. Ama ahşap şık diye gittim parmaklıklı ahşap yatak aldım büyümeyen. Ama öyle her yere taşıyamıyorsun hantal ne de olsa ağır. Park yatak mis istediğinde kapat kaldır balkona koy yer kaplamaz istediğin odaya rahat taşı hem kademesi var. Bebekken yukarda büyüyünce aşağı indirirsin. Sentetik olsa bile sen pamuklu çarşaf falan ser altına oldu bitti. Bence yani.

Canım ayağa kalkmadım yatıyorum bebiş uyudu sanırım tekmeler durdu şimdi bel ağrım geçsin diye dinleniyorum. Zaten normal doğumda az önceki kasılmalardan aklıma geldi. :))))
Sirt ustu yatarsan bebis cok rahatsiz olur tekmeler cogalir.yan yatmaya calis hep.bel agrim benimde cok 2 buklum oluyorum hep.karninda gerilme hissi yoksa cok korkma sirt ustu yatinca bebis ille karnimiza sertlik verir durusundan oturu.

Cok sukur baska bir problemde yokmus birde haftayla uyumlu o zamn hic dert etme Allahin izniyle sagsalim kucagina alirsin
Cok nadir zayif bir bebek olabiliyor.tutki zayif oldu dogunca hemen kilo aliyorlar tek problem zayif olamsi olsun o hic onemli degil saglikli olduktan sonra.gercekten uzme kndini.

Kesiği hissetmiyorsun ya doğumun şiddetinden dimi. Filmlerdeki gibi bağırıyorlar mı? Ay saçmalıyormuyum? Napıyım hiç görmedim.

Canım seni rahatlatmak için söylemiyorum ama ben normal doğum yaptıysam herkes yapar iğneden bile korkarım. Doğumdan da çok fazla korkuyordum ama tahmin ettiğim gibi olmadı kesik için uyuşturucu sprey sıkıyorlar ve hissetmiyorsun doğum anında da hafif sancı oluyor o kadar sancı duası var onu okuyunca iyi geliyor birde doğum öncesi masaj yapan annem vardı o da çok iyi geliyor..

Zeyno Günaydın cnm.Aysel hnm dan sonra haber ver lütfen.

Selam cnm park yataklar en az 2 yaşa kadar idare edersin.Park yataklar kademeli olduğu için daha güvenli. Eğer bebeğin hareketli olursa alt kademede koyarsin. Ayrıca sentetik olayı markadan markaya değişiyor. Kimi Park yataklar şemsiye kumaşı gibi çok kötü.
Ben park yatak aldım çünkü tüm beşik yada büyüyen karyola alan arkadaşlarım sonradan hep park yatak almışlar. Bebeğinin eşyalarını park yatağın alt kademesine çekmece şeklinde kutular var onlara koyabilirsin.Ben JOİE Marka park yatak aldım. Boyutu küçük diye degistirmek istedim.Degistiremedim çünkü kumaşı harika.

Aynen cnm çok Doğru soyluosn.zayıf da doğsa erken de doğsa Allah izin verirse yaşama ihtimali çok yüksek.inan Şuan hiç üzgün değilim.çok mu onemsemiyrm diyrm.Ama bilmiyrm iyiym elhamdülillah.zaman ne getirecek haşlayıp görcez İnşallah.Şuan doktordym İnşallah hayırlı güzel haberler alırım cnm.dua edin inşallah

arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben

kizlar bende şeker yüklemeyi yaptirmayi dusunuyorum 6 kilo aldim hızlı gidiyorum sanki
Bence iyisin cnm ben18. Haftamda aldım 6,5 kiloyu.. Bugün Dr.a gittim oda Bünyeye göre değişken bir şey bu dedi ilk 12 haftamda aldım ben 5 kiloyu sonra 1,5 kilo aldım işte kimi başında alırmış kimi sonunda kimi ortasında.. Bir tatlıyı azaltamıyorum ama Dr.umun dediği gibi protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ben de bakalım kaçla tamamlayacağız

Kisslarrr cooookkk mutluyum.elhamdülillah Rabbime.doktorumu da çok seviyrm BegumBB :) hiçbir problem yok sıvı aldırmak istio msn dedi.Hayır ama siz daha iyi bilirsinz dedim.bebeğine hiçbir problem yok gerek yok dedi.bundan sonra daha sık kontrole gelcksn takip etmez dedi.3 haftada bir.bebe aspirini icceksn dedi omurga 3 bi de.Öyle yani.çok mutlu oldum.inşallah bütün arkadslrmz böyle güzel haberlerle gelir inşallah bu güzel haberlrmz doğum ve sonrasında da dvm eder

Cok sukur canim.tek arter tek ven tek basina bir problem teskil etmiyor canim.vaktinde hayirli saglikli dogumlar insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…