- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #29.241
Kızlar bebeğe yatağını kaçıncı haftalarda almaya başlarız acaba??? Park yatak mı normal ahşap beşik mi karar veremedim. Büyüyen beşikleri düşünüyorum ama hantal oluyor büyüyünce kenarları çıkarınca eni dar kalıyor vida izleri kalıyor diyenlere var. Normal beşik alsam park yatak ile arasında çok bi fark olmayacak tek farkı ahşap olması ama bizim evimiz küçük şu an kiracıyım bebek bizim odada yatacak nasip olursa ve gün boyu oturma odasında vakit geçiriyoruz bebeği taşımak pratik olacak eğer park yatak alırsam ama bu defa malzemesi sentetik olduğu için sağlığa zararlı diyenler var bi de ben ahşap beşikleri daha çok seviyorum. park yatak kullananlar peki bebeğin eşyalarını nereye koyuyor. Büyüyen beşiği isteme sebebim biraz da kenarında çekmecesi olması ama odadan odaya taşıma imkanım olmayacak ama onun için pratik küçük diz boyu 70-80 tl ye beşik gibi yataklar var ondan mı alsam ayrıca diyorum. kafam çok karışık. 6-7 aylık olduktan sonra zaten odasını ayırmayı bi oda yapmayı düşünüyorum ayrıca...
Bence en kullanışlı park yatak. Ben pişmanım. İlk kızımda büyüyen yatak büyük hantal normal yatak kadar büyümüyor dediler. Ama ahşap şık diye gittim parmaklıklı ahşap yatak aldım büyümeyen. Ama öyle her yere taşıyamıyorsun hantal ne de olsa ağır. Park yatak mis istediğinde kapat kaldır balkona koy yer kaplamaz istediğin odaya rahat taşı hem kademesi var. Bebekken yukarda büyüyünce aşağı indirirsin. Sentetik olsa bile sen pamuklu çarşaf falan ser altına oldu bitti. Bence yani.Kızlar bebeğe yatağını kaçıncı haftalarda almaya başlarız acaba??? Park yatak mı normal ahşap beşik mi karar veremedim. Büyüyen beşikleri düşünüyorum ama hantal oluyor büyüyünce kenarları çıkarınca eni dar kalıyor vida izleri kalıyor diyenlere var. Normal beşik alsam park yatak ile arasında çok bi fark olmayacak tek farkı ahşap olması ama bizim evimiz küçük şu an kiracıyım bebek bizim odada yatacak nasip olursa ve gün boyu oturma odasında vakit geçiriyoruz bebeği taşımak pratik olacak eğer park yatak alırsam ama bu defa malzemesi sentetik olduğu için sağlığa zararlı diyenler var bi de ben ahşap beşikleri daha çok seviyorum. park yatak kullananlar peki bebeğin eşyalarını nereye koyuyor. Büyüyen beşiği isteme sebebim biraz da kenarında çekmecesi olması ama odadan odaya taşıma imkanım olmayacak ama onun için pratik küçük diz boyu 70-80 tl ye beşik gibi yataklar var ondan mı alsam ayrıca diyorum. kafam çok karışık. 6-7 aylık olduktan sonra zaten odasını ayırmayı bi oda yapmayı düşünüyorum ayrıca...
Sirt ustu yatarsan bebis cok rahatsiz olur tekmeler cogalir.yan yatmaya calis hep.bel agrim benimde cok 2 buklum oluyorum hep.karninda gerilme hissi yoksa cok korkma sirt ustu yatinca bebis ille karnimiza sertlik verir durusundan oturu.Canım ayağa kalkmadım yatıyorum bebiş uyudu sanırım tekmeler durdu şimdi bel ağrım geçsin diye dinleniyorum. Zaten normal doğumda az önceki kasılmalardan aklıma geldi. :))))
Cok sukur baska bir problemde yokmus birde haftayla uyumlu o zamn hic dert etme Allahin izniyle sagsalim kucagina alirsinÇoook sağol cnm benmmm.senin gibi paylaşan arkadslri okudum içim daha da rahatladı açıkçası.1 Ay geriden gelip 34 haftalık doğum yapip.Yani 30 haftalık bebegini kucağına alıp gayet sağlıklı büyüten arkadslrmz da varmış yazmislr foruma.Sen benim en yakın paylasablcgm arkadsm oldun Allah razı olsun.
dediğin gibi herşeyimiz normal çok şükür.omurilik ense kalınlığı sağ sol beyincik kalp odaciklri atışı Vs. Ultrasonla haftamz uyumluymsz doktor öyle dedi.ondan çok üzülmedim açıkçası ama doktor rapora genetik tanı önerilir yazmış.onu gorunce Neden dedim.Bence gerek yok.inşallah yarın kendi doktorumz da gerek görmez.bakalım cnm bekleyip görcez artık
Kesiği hissetmiyorsun ya doğumun şiddetinden dimi. Filmlerdeki gibi bağırıyorlar mı? Ay saçmalıyormuyum? Napıyım hiç görmedim.
Zeyno Günaydın cnm.Aysel hnm dan sonra haber ver lütfen.Aynen cnm İnşallah.burda geçmişte yaşayan arkadslrn deneyimlrni okudum.içim daha da rahatladı.dediğim gibi zaten çok şükür öyle çok bi üzüntüm yoktu nedense.herşey yolunda gitcekms gibi hissediyrm İnşallah.burdaki arkadslrn yazdklri da çok iyi geldi.inşallah yarın Aysel Hnm da güzel şeyler söyler de içim daha da rahatlar :)
Selam cnm park yataklar en az 2 yaşa kadar idare edersin.Park yataklar kademeli olduğu için daha güvenli. Eğer bebeğin hareketli olursa alt kademede koyarsin. Ayrıca sentetik olayı markadan markaya değişiyor. Kimi Park yataklar şemsiye kumaşı gibi çok kötü.Kızlar bebeğe yatağını kaçıncı haftalarda almaya başlarız acaba??? Park yatak mı normal ahşap beşik mi karar veremedim. Büyüyen beşikleri düşünüyorum ama hantal oluyor büyüyünce kenarları çıkarınca eni dar kalıyor vida izleri kalıyor diyenlere var. Normal beşik alsam park yatak ile arasında çok bi fark olmayacak tek farkı ahşap olması ama bizim evimiz küçük şu an kiracıyım bebek bizim odada yatacak nasip olursa ve gün boyu oturma odasında vakit geçiriyoruz bebeği taşımak pratik olacak eğer park yatak alırsam ama bu defa malzemesi sentetik olduğu için sağlığa zararlı diyenler var bi de ben ahşap beşikleri daha çok seviyorum. park yatak kullananlar peki bebeğin eşyalarını nereye koyuyor. Büyüyen beşiği isteme sebebim biraz da kenarında çekmecesi olması ama odadan odaya taşıma imkanım olmayacak ama onun için pratik küçük diz boyu 70-80 tl ye beşik gibi yataklar var ondan mı alsam ayrıca diyorum. kafam çok karışık. 6-7 aylık olduktan sonra zaten odasını ayırmayı bi oda yapmayı düşünüyorum ayrıca...
Zeyno Günaydın cnm.Aysel hnm dan sonra haber ver lütfen.
Dun aksam konustum sarji bitiyodu canim iyiymis simdilik bi sikintisi yoktu cok sukurNilke haber alan ve miii nasılmış durumu.
Cok sukur baska bir problemde yokmus birde haftayla uyumlu o zamn hic dert etme Allahin izniyle sagsalim kucagina alirsin
Cok nadir zayif bir bebek olabiliyor.tutki zayif oldu dogunca hemen kilo aliyorlar tek problem zayif olamsi olsun o hic onemli degil saglikli olduktan sonra.gercekten uzme kndini.
Sen nasılsın canım nasıl oldunDun aksam konustum sarji bitiyodu canim iyiymis simdilik bi sikintisi yoktu cok sukur
Iyiyim kuzum napiyim uyandik annem gelcek iste adayi kahvalti ettircek bende hafif isler yapiyorum kendimi yormuyorum artikSen nasılsın canım nasıl oldun
Bence iyisin cnm ben18. Haftamda aldım 6,5 kiloyu.. Bugün Dr.a gittim oda Bünyeye göre değişken bir şey bu dedi ilk 12 haftamda aldım ben 5 kiloyu sonra 1,5 kilo aldım işte kimi başında alırmış kimi sonunda kimi ortasında.. Bir tatlıyı azaltamıyorum ama Dr.umun dediği gibi protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ben de bakalım kaçla tamamlayacağızkizlar bende şeker yüklemeyi yaptirmayi dusunuyorum 6 kilo aldim hızlı gidiyorum sanki
Cok sukur canim.tek arter tek ven tek basina bir problem teskil etmiyor canim.vaktinde hayirli saglikli dogumlar insallah.Kisslarrr cooookkk mutluyum.elhamdülillah Rabbime.doktorumu da çok seviyrmBegumBB :) hiçbir problem yok sıvı aldırmak istio msn dedi.Hayır ama siz daha iyi bilirsinz dedim.bebeğine hiçbir problem yok gerek yok dedi.bundan sonra daha sık kontrole gelcksn takip etmez dedi.3 haftada bir.bebe aspirini icceksn dedi omurga 3 bi de.Öyle yani.çok mutlu oldum.inşallah bütün arkadslrmz böyle güzel haberlerle gelir inşallah bu güzel haberlrmz doğum ve sonrasında da dvm eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?