bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim mide bulantim bile yokke ben bile duzenli icemiyorum.icmemek degilde mide bulantindan oturu ara ara ic yada gece yatarken icmeyi dene uykun geldiginde.sen vitaminsiz kalirsin icmezsen.
Hayirli saglikli dogumlar.

Iyiyim kuzum napiyim uyandik annem gelcek iste adayi kahvalti ettircek bende hafif isler yapiyorum kendimi yormuyorum artik
Lütfen yorma kendini oglanlar böyle oluyor anaları yorulsun istemiyorlar baksana benimki de nazlı yatırıyor beni.Paşalar Valide Sultanları yatsın istiyor

Kızlar günaydın rahatsız arkdslara acil şifalar diliyorum. Doktorda ciktm 21+5 410gr benm bebis.az mi kilosu
Yok normal canim.bi kac arkadasinda kilosu oyleydi.hatta bende 21 kusurde doktora gidecegim bu kiloyu aklimda tutuyorum bakalim benimki nasil olcak diye.zaten bebikler son zaman cok guzel kilo aliyorlar canim.

Lütfen yorma kendini oglanlar böyle oluyor anaları yorulsun istemiyorlar baksana benimki de nazlı yatırıyor beni.Paşalar Valide Sultanları yatsın istiyor
Tamam kuzum dinlencem bundan sonra o degilde ada ya hamileyken firtina gibiydim sadece 1 defa risk yasadim o da taa 36 . Hf daydi dogsa da korkma demisti dr bunda direk dogarsa bebegi kaybederiz dediklerinde gozumun isigi sondu yikildim

Kızlar günaydın rahatsız arkdslara acil şifalar diliyorum. Doktorda ciktm 21+5 410gr benm bebis.az mi kilosu

Günaydınn bende şimdi doktordan geldim normalde 19+3 üm ama 1 hafta ileriden gidiyomuş kilomuz 328 gr çıktı doktor iyi dedi bence senin ki de iyi. Allahım korusun yavrularımızı inş

Canım bu cevabını inan yeni görüyorum o da eski sayfaları en başından beri okuduğum için :)) benim mide yanmam da bazen gerçekten dayanılmaz oluyo böyle boğazımdan ateş çıkacak gibi. Ama geceleri uyuyamıcak kadar olmadı çok şükür.. Sana da çok geçmiş olsun canım cevabın için de çok teşekkür ettim :))

Tam bilmiyorum ben de canım bu değerleri ama boydu ultrason ölçümleriydi bunları sordum gecen dr.a. O da hassas ölçümler olduğu için sonuçlar bir cihazdan bir cihaza farklılık gösterebilir dedi. Bir de ultrason cihazı da göbek çevresine boy oranlarına göre bir kilo değeri veriyor sanırım. Doktorum artı eksi 1 2 hafta bir kaç değer değişebilir endişe edilecek birşey yok demişti. Gelilişimine bakıyorlarmış onceki değerle son değer arasında ne gibi farklar var orantılımı diye. Endişe etme cnm Allah sağlık şifa versin

dr.um mide yanması için dik oturmamı gece yatarken de başımın altına bir yastık daha koymamı soyledi. Henüz yanmalarım başlamadı gerçi ama iyi gelirmiş

Kizlar yaaa bu magnezyumu nasil iciyonuz midem agzima geldi kusacaktim bi fondip de ictim mecburum kasilmalari onluyomus
ayyy ondan da mı veriyorlar ben seneler once barsaklarım için toz Magnezyum olandan alıyordum ınanılmaz da ishal yapıyordu beni Tabletleri de varmış ancak nasıldır bilmiyorum Geçmiş olsun canım valla ilk kullanıma başladıktan sonrası zor ama 1 -2 hafta sonra alışıyor bunyen canım

Suya atiliyo tablet seklinde eriyince iciliyo ama hic lezzetli degil

günaydın banada yazdı magnezyum ama içmiyorum ben kuru erik aldım onu yiyorum oda önlüyormuş kasılmaları seninki biraz riskli Mcada sen iç canım elimden gelse decavitide içmicem kocaman yutamıyorum sanki boğazıma takılıyor gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…