bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
dr.um mide yanması için dik oturmamı gece yatarken de başımın altına bir yastık daha koymamı soyledi. Henüz yanmalarım başlamadı gerçi ama iyi gelirmiş
Ahh canım şu an itibariyle o yanmayı yaşıyorum ama şu boğazıma engel olmadığımdan :) sabah kahvaltı hazırlayamadım diye okulda poğça yedim cayır cayır şu an (

O cok kocaman ya hakkaten ama ben antibiyotiklerle 5 yasindan beri hasir nesir oldugumdan yutabiliyom

Günaydın kızlar benim dünden beri kasık ağrım var önce önemsemedim ama şimdi ağrı arttı acaba rahimmi genişliyo druma görünsemmi korktum bide bayram zamanı yola çıkacam

Ahh canım şu an itibariyle o yanmayı yaşıyorum ama şu boğazıma engel olmadığımdan :) sabah kahvaltı hazırlayamadım diye okulda poğça yedim cayır cayır şu an (

Yanma bazen bende de çok oluyor bugün doktora söyledim bana fotoğraftaki ilacı yazdı ( doktor yazısını almayamadığım için foto yükledim ) yanma olduğu gün günde 4 kez kullan ddi sende doktoruna bir danış istersen. ağrı çok kötü çünkü biliyorum

Eklentiler

• 20160630_113216.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 45
Günaydın kızlar. mutlu günler

My moonlight nasıl oldun tatlım ahrın azaldı mı?

Nilke aklım sende bebeim. Hiç korkmuyorum ! Hayırlı haber bekliyorum

benseniyerim Minişi tehtit et :) göstermezsen Gonca teyzen poponu ısırıcak diye hayırlı haberlerle ve cinsiyeti de öğrenip gel artıkkk :)

Gaviscon yazmış. Hamilelerin Baş kurtarıcısı cidden iyi geliyor yanmada bi kaşık bi kaşık :)

Canım doktorun gaviscon yazmış mide yanma ilacı. Benim doktorda renie duo verdi. Bazen gece yatmadan içiyorum.

Kizlar yaa bu usglerde gorunenler benim kizcenin vucudunun hangi bolumleri oluyo, bi turlu çözemedim?

Eklentiler

• 20160630_113808-1.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 50
  • 20160630_113859-1.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 51
Suya atiliyo tablet seklinde eriyince iciliyo ama hic lezzetli degil
Tadı hala aklımda kolay kolay unutulmuyor Benimki tozdu karıstırıyordun. bardağın içinde tortular kalıyordu bı de seninki farklıymıs cnm ama tadı hakkında bişey diyemeyeceğim alışılacak birşey değil çünkü .. Napalım br kaç ay tadını düşünmeden alacagız mecbur idare edeceğiz artık

Geçmiş olsun cnm mideyi sıkıştırdıkça oluırmuş bu duurm Belki doktor reflü önleyici birşeyler yazar gebelikte kullanabileceğin bu dik duruş ve yatış pozisyonları dısında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…