bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gaviscon surubun tadi pekde iyi degil.onun yerine cigneme tabletini tavsiye ederim.cok iyi bir ilac gaviscon sikintisiz kullanabilir hamileler

Neeeee poposu muuuuu.......
Kizlar kafasi deyince ben de bakip babasina benzetmistim
kızının poposuna kaş göz çizince baya bişeylere benzicek ozaman şaka bi yana çok güldüm yaaa kafa tası canım o hiç bi doktorun popo resmi verdiğini görmedim yani

Günaydın kızlar benim dünden beri kasık ağrım var önce önemsemedim ama şimdi ağrı arttı acaba rahimmi genişliyo druma görünsemmi korktum bide bayram zamanı yola çıkacam
Canim leken olursa artarsa agrin bekleme gozunu seveyim gerekirse yola cikma ben gitseydim tatile belki cocugumu orda kaybetcektim

Yok normal canim.bi kac arkadasinda kilosu oyleydi.hatta bende 21 kusurde doktora gidecegim bu kiloyu aklimda tutuyorum bakalim benimki nasil olcak diye.zaten bebikler son zaman cok guzel kilo aliyorlar canim.
4 gun geri çıktı da ondan telaş yaptm.doktor da bebeğin duruşuna göre değisir dedi smdi ölcsem belki büyük çıkar dedi.Sağol cmm insallh iyidir.sen de bana haber et kaç gr olduğunu

Dualarim seninle guzel arkadasim iyi cikicak sonuclarin bizi mutlu et guzel haberlerinle

Kizlar yaa bu usglerde gorunenler benim kizcenin vucudunun hangi bolumleri oluyo, bi turlu çözemedim?
ilki kafası cnm ikiciden tam emin değilim ama sol kenardaki femura benziyor yani sol tarf bacağın ust ve diz bolumu gibi sag tarfı da gobegi gibi geldi bana da geçi tersten kol da olabilir hiç sağında solunda bişey yazmıyor mu ultrasonun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…