bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben ilk oglumda tam bayilma ile sezeryan oldum esim oglumuzu gormus aglamis ben cd de izledim esim video ya cekti hastaneden eve gelisimizi.. :))hastanede annem oglumu bana gosterdi bembeyaz petek gibi tombis ben kalkamiyorum uzanarak ona bakiyorum saskin saskin koca gozlerine baktim insan inanamiyor o an cok degisik duygular 2 gun kaldik hastanede esim video cekmeye devam sonra izledim cd ben baygin baygin anne anne diye aglamisim esim oglum oglum koklayarak aglamis anne baba oldum sen yoksun diyerek agliyordu arada izleriz cd oglumada izlettim cok aglakti benim pasa surekli agliyor 10 gunluk olana kadar cektik ilk banyosunu cektik ilk gulumseyisini cok guzel duygular tabi ikinci oglumada aynisini yaptik simdi prenseslerimize yapicagiz :)))) rabbim saglikla dunyaya gelmelerini nasip etsin cumlemize insallah... ecmain

@urashaa ben cinsiyete kesin gozuyle bakiyorum artik yaa, bu kadar zaman oldu, erkek olsa gorunurdu ucundan
Niyeyse doktor sagligiyla ilgili olumsuz bi sey soyler mi acaba diye bi korku var icimde uzun zamandir
Kotu dusunme kuzum eminim kuzucuk iyi sen canini sikma bize hemen haber ver olur mu

OYy canim zaten duygusalligin zirvesindeyim mahvettin beni

Ayyy kuzum ya insan çok duygulaniyor şimdi senin.yazdıklarını okurken bile yaş suzuldu gozumden Rabbim hepimize yasatsin o ani ins

4 gun geri çıktı da ondan telaş yaptm.doktor da bebeğin duruşuna göre değisir dedi smdi ölcsem belki büyük çıkar dedi.Sağol cmm insallh iyidir.sen de bana haber et kaç gr olduğunu
endişe etme cnm benim son 3 randevumda tuhaf cıkıyor sonuclar ilkin de 1 hafta 3 gun ilerideydi doktorum daha fazla yemene bile gerek yok dedi hatta dalga gecmıstı. sonra gittiğimde (3 hafta sonra ) 1 hafta geride gözüküyrdu hatta bu ne dedim kendi kendime toplamda 2 hafta 3 gun gerilemiş gelişimi 2 hafta sonra tekrar gittim 3 gün ilerideydi. Bu kez sordum doktora. O da normal dedi hasas olcumler minimler bile etkiliyor cihazlar da farkettiriyor dedi. yani bebekle ilgili sıkıntılı bir durum değilmiş ölçümlerden kaynaklıymış cnm

merakli degilseniz konuyu uzatmanin anlami yok sanirim.

Sucuda baskalarinda aramaya gerek yok.
Senle tartisamam sizin olsun listenizde topikte... Sucu başkasına atmiyor birçok kişinin de defalarca söylemesine rağmen eklenmedigini gördüm.. Beceremiyor saniz yapmayın

Benim de 2de randevum var canim, ayrintili usg :)
Insallah mutlu haberlerle doneriz :)
İnşallah canım sağlıklı haberlerle dönersin tabi bi zahmet cinsiyetide netleştir çok bekletti senn paşan. Bak Mcada bamya mı ki görmedim dedi ama oğlu alındı bamya değilim anneee dedi Seninkide bi alınsa da gösterse artık bugün sende avatar değiştirmek zorunda kalacaksın bana göre

Al dedi bamyami bak bakiyim anne dedi kocaman pipisini acti tam 3 kere oglum kaynanam sok oldu tabi kiz bide senin bebek de aciyomus al diye ne gulerim ama benseniyerim

Kızlar günaydın rahatsız arkdslara acil şifalar diliyorum. Doktorda ciktm 21+5 410gr benm bebis.az mi kilosu
Cok iyi massalah canim 21+5 410grm iyi kuzu ben20+1 300 grm yani cok iyi canim massalah pasaya benimkiler minnak olucak :))

Aynen canım kızımın videolarından film çekilir yani. İlk bir sene osursa çektik resmen hastanedeki her anını eve gelişimi ilk alt değiştirme ilk emzirme ilk banyo (tuzlamıştık) çok güzel günlerdi inşallah bu bebişlerimizlede güzel günler yaşarız canım.

bak dedim sana kardesimede bebeaspirini onerdi doktoru bir kutu bitir demis hergun 1 adet ic demisti 36 haftada normal dogumla dogurdu 3.200 kilo dogdu prensesimiz massalah cok sukur birseyi yok saglikla gelsin kizcen canim

Kızlar noolur bebeğime dua edin, bizi bırakmasın. Rahimde bir cm açılma oldu, saat 4'te dikiş atacaklar. Noolur bu bebeğimi de kaybetmeyim. Noolur dua edin

Sakin ol ve sende dua et bizim dualarımız seninle bebeğin sana sende ona sımsıkı tutunun inşaallah Allahın izniyle.

Geçmiş olsun cnm mideyi sıkıştırdıkça oluırmuş bu duurm Belki doktor reflü önleyici birşeyler yazar gebelikte kullanabileceğin bu dik duruş ve yatış pozisyonları dısında?
Zaten bugün doktor günüm çok heyecanlıyım :) detaylı ultrason yapılacak gerçekten detaylı yapmasını ümit ediyorum.. Bu yanma için gaviscon rennie falan önermişti şimdilik onları aldım mı yeterli geliyo da ben pimpiriklenip onu bile 2kere aldım bu kadar yanmaya rağmen. Olur da bebişe zararı olursa diye ama bundan sonra daha çok yanıcakmış galiba alıcam mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…