bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar noolur bebeğime dua edin, bizi bırakmasın. Rahimde bir cm açılma oldu, saat 4'te dikiş atacaklar. Noolur bu bebeğimi de kaybetmeyim. Noolur dua edin
Canım ne oldu şimdi yani nasıl oldu hastanede kas gevşetici falan vermediler mi pruloton iğne falan. Allah yardımcın olsun inşallah bişey olmaz. Sağlıkla vaktinde kavuşalım bebeklerimize dualarımız seninle canım. Sende içinden oku sürekli. Allah senide bebeğinide korusun canım.

Canim insallah saglikli haberlerle donersin evine rabbim sizi ve cumlemizi korusun Nilke canim saglikli haberler bekliyoruz senden serklaj yapilacak galiba rabbim sifa versin sana ve kizcene dua ile ecmain

Ayet-el Kürsi Okunuşu

Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.

KIZLAR BEN BEBİŞE 3-5 TULUM ALMAK İSTİYORUMDA İLK AY ŞİMDİ KUSMASI OSU BUSU DERKEN İHTİYAÇ OLUCAKTIR SİZCE 0-3 AY MI ALAYIM 3-6 AY MI İLK 1 AY 0-3 OLUR DİYE TAHMİN EDİYORUM AMA HEMENDE BÜYÜYOLAR

Senle tartisamam sizin olsun listenizde topikte... Sucu başkasına atmiyor birçok kişinin de defalarca söylemesine rağmen eklenmedigini gördüm.. Beceremiyor saniz yapmayın

haddinizi asiyorsunuz . Bu arada SEN degil SIZ, samimi oldugumuzu hatirlamiyorum!

Evet beni etiketlemeyenleri ve bilgilerini dogu Düzgün yazamayanlari ekleyemiyorum.

Beyenemiyorsaniz topige girmessiniz..

KIZLAR BEN BEBİŞE 3-5 TULUM ALMAK İSTİYORUMDA İLK AY ŞİMDİ KUSMASI OSU BUSU DERKEN İHTİYAÇ OLUCAKTIR SİZCE 0-3 AY MI ALAYIM 3-6 AY MI İLK 1 AY 0-3 OLUR DİYE TAHMİN EDİYORUM AMA HEMENDE BÜYÜYOLAR
Evet Canım çok çabuk büyüyorlar ben 2,3 tane 0-3 almayı düşünüyorum diğerlerini biraz daha büyük alıcam

haddinizi asiyorsunuz . Bu arada SEN degil SIZ, samimi oldugumuzu hatirlamiyorum!

Evet beni etiketlemeyenleri ve bilgilerini dogu Düzgün yazamayanlari ekleyemiyorum.

Beyenemiyorsaniz topige girmessiniz..
Haddimi asiyorum öyle mi zaten girmiyorum topige umrumda da değil hem bu topigin sahibi kimdi ben orda Mevhibe olarak görüyorum ama

Senle tartisamam sizin olsun listenizde topikte... Sucu başkasına atmiyor birçok kişinin de defalarca söylemesine rağmen eklenmedigini gördüm.. Beceremiyor saniz yapmayın
Canim neden boyle soyluyorsun anlamis degilim sohbetlerimiz iyi geciyor liste olsa nolurki olmazsa nolur cok kirildim onemli olan burdaki arkadasliklar sohbetlerimiz dualarimiz yeter

Canim neden boyle soyluyorsun anlamis degilim sohbetlerimiz iyi geciyor liste olsa nolurki olmazsa nolur cok kirildim onemli olan burdaki arkadasliklar sohbetlerimiz dualarimiz yeter
Canım inan liste umrumda değil olsa zaten artık 4.5 aylık olduk şimdiye kadar yapardım olay buraya geldi o kadar ben boşa kimseyi suclamiyorum birkaç kişiye de şahit oldum konu buraya geldi bu yani

Kızlar noolur bebeğime dua edin, bizi bırakmasın. Rahimde bir cm açılma oldu, saat 4'te dikiş atacaklar. Noolur bu bebeğimi de kaybetmeyim. Noolur dua edin
canım içime bişey oturdu sanki ama sakin olalım sen hiç merak etme allahın izniyle bebişini normal zamanında alıcaksın kucağına.. bütün dualarımız seninle rabbim minik meleğini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…