bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben lira kullanıyorum canım en iyisi olduğunu söylüyorlar bakalım 9. Ay imiz da belli olacak.ne kdr iyi olduğu umarım hiç birimiz catlamayiz

Bizde bugün bütün gun hastanedeydik daha yeni eve gelip uzanabildim ayrintili ultrasonda birsey cikmadi cok şükür bebegimin kalbindeki parlaklik devam ediyor ama tek basina hic bi anlami.yok dedi doktor saglikli gebeliklerde de olabiliyormus. Seker yuklemesini de yaptirdik aclik sekerime bakmadilar 50grlik yukleme sonucunda bi saat sonunda 133 cikti degerim doktor iyi dedi bunu da atlatmis olduk şükür...

Canim ben Arife günü LC Waikiki gittim biraz dolaştım bişiler almıştık eşim sıradaydi. Birde başım döndü gözüm karardi eşim fark etti hemen tuttu beni. Şu çikolata falan derken kendime geldim. Ama sonra 2 defa daha oldu aynı gun icinde bur günde 3 defa oldu. Birde pazar günü sbh kahvalti hazırlarken oldu. Bu aylarda normalmis olması. Ama kontrolünde. Sorucam.doktoruma

Kızlar mide yanmanız varmııı..doktor ilaç verdi ama kullanmıyorum.resmen yemek borusu genzim cayır cayır yanıyor.gece oturarak uyuyorum.süt falan denedim banamısın demiyo.napcam ben ya..
Bende olmadı ama doktorum mide agrın yanmaların olabilir olursa sade doğal maden suyu içebilirsin dediydi. Denedinmi belki faydası olur

Bende dün sol koldan aşı , sag koldan 3 tüp kan verdim :) 2 gün agrıyabilir buz tutarsın dedi ama hiç bi agrı olmadı inşAllah seninde olmaz halsizlik kan verdiğinden olabilir

2 GÜNDÜR ÖLÜYORUM YANAMSINDAN DÜN 3 KERE ÇIKARDIM ŞUANDADA CAYIR CAYIR MEYVE YEDİĞİM ZAMAN RAHATLIYORUM
Evet çok fena bişey.zaten ilk 3.5ay bulantı kusma mahvetti şimdide yanma ile cebelleşiyorum..hele gece uykumdan uyandırması yokmu...bebeklerimiz için sabırr

Evet çok fena bişey.zaten ilk 3.5ay bulantı kusma mahvetti şimdide yanma ile cebelleşiyorum..hele gece uykumdan uyandırması yokmu...bebeklerimiz için sabırr
aynen canım ben artık corba salata meyve şeklinde beslenicem sanırım miğdem rahatsız olduğunda hiç bişeyden keyif almıyorum

Benim var şurup içemiyorum hap da işe yaramıyor ..genelde hep midem yanıyor ağzıma şeker atıyorum iyi geliyor ama bitince yine başlıyor zararlı diye çok şekerde yiyemiyorum
Valla ben bi çözüm bulamadım şurup bende denedim midemi bulandırdı.hap verdi onuda pskolojik olarak içemiyorum korkuyorum.soğuk süt soda falan filan denedim hepsi anlık geçiriyor.sora yine aynı.bazen boğazımdan alev çıkcak sanıyorum

Aynen canım bir ara geçer gibi oldu 1 hafta.sonra aynen devam katlanıcaz Canım yapacak birşey yok

İyim ben canım sorun yok sen nasılsın burdaki herkes iyidir inşallah :))
Cok sukur canim iyiyiz kaybimiz olmaz insallah sen naptin detayliya gittinmi tatlim saglikla kalin uzak kalma bizden canim opuldun

Gozun aydin canim.belki bobregin hamilelikten sonra gecer insallah.hakkinda hayirlisi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…