bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bana da doktor tavsiye etmişti o yüzden onunla başladım sonra baktım tercih edeni de çok. Bir de duş sonrası ıslakken bebek yağı kullanıyorum. İnşallah faydasını görürüz
BENDE BEBE yağı var bio oil var babe var sipariş vericem şimdi bide lierac phytolastil jel olcak inşallah dediğin gibi zafer doğum sonrasında bizde olur bu arada lierac phytolastil jel için doğum sonrası ilk aldet olana kadar 2 ay kadar daha kullanılması tavsiye ediliyor.. Göbeğin Toparlanması için sanırım :)
bana çok kokuyor badem yağı ve kakao yağı o yüzden kullanamıyorum yoksa onlar daha yağlı ve doğal sonuçta..
ayyy inşallah bizdede olmaz canım ya benim annemde hiç yok kız gibi 2 doğum yapmış inşallah anneme çekerim birde annem çok şişmesine rağmen çatlamamış bakalım bende neler olacak :)
bende 50 gr yaptırdım tek kan alındı benden gr yükseldikçe daha fazla kan alınıyor benim sonucum açlık olupta ilk alınan kan 73 çıktı şekerli suyu içince 108 çıktı doktorum gayet iyi dedi..

Diyet listesi vericek canim meyve tatli uzak duracaksin insallah cabuk atlatirsin

16 haftadan sonra 6 aya kadar derken 16 hafta dahil mi canım yani 4 ay + 6 ay mı yoksa 4 ay + 2 ay mı?

Selam kizlar biz geldik eve simdi bebegim cok sukur iyi hersey mukemmel fakat benim sağ bobregim kotu durumda takip edilmeli dedi tas mi var hocam dedim hayir tastan oldugunu dusunmuyorum gebelikten kaynakli muhtemelen dedi bi urolog arkadasimin gormesi iyi olur dedi canim sklnca uzulme her hamilede goruluyo fakat seninki biraz sinirin ustune cikmis takip ettirirsin bi sikinti olmaz dedi bakalim cuma gunu uroloji ne diycek hayirlisiyla oglum iyi ya onemli degil

bende var canım sağ böbrek kanalımda genişleme kasığa doğru ağrı yapıyo sırta kadar vuruyor ama bu ara iyi eskisi kadar ağrımıyo ayda 1 ultrason çektirmen lazım dedi normalmiş bebek baskı yaptığı için olurmuş

Canım gözün aydın bebeğin çok iyiymiş darısıda bana daha çok var 29 temmuzda akşam bide benimki geç alabildik randevuyu.
Hamillekte insanın vucudu dengesi cidden değişiyor sıkma sende canını canım bak dr da demiş takip altına lınır doğumdan sonrada inş eski sağlıklı günlerine dönersin

Kızlar ben yine hastaneye yattım. Bugün kanamam oldu. Şimdi NST'ye bağlıyım, serum da taktılar. Pruloton iğne oluyordum zaten, bir de progestan başlandı. Yine benim ve minik kızımın dualarınıza ihtiyacı var.
Ağlayamıyorum bile korkudan. Bebeğim iyice karnımda sıkılacak, kasılmalarım artacak, üzüntü iyi olmayacak diye. Boğazım düğüm düğüm... Allah kimselere bu korkuları, bu riskleri yaşatmasın. İnşallah hepimiz sağsalim, sağlıkla, sevinçle, vaktiyle kavuşuruz yavrularımıza. Dualarınızı esirgemeyin bizden.

KIZLAR 24. HAFTADA TOPLAM 4 KİLO ALDIM 78 OLDUM BU HAFTALARDAN SONRA SİZCE KAÇ KİLO ALIRIZ HEDEFİM MAKSİMUM 86 KİLO İLE DOĞUMA GİRMEK YANİ 12 KİLO ALMAK KENDİME SON 16 HAFTA İÇİN 8 KİLO HAK TANIDIM AMA NOLUR BİLMİYORUM HİÇ

SAKIN ÜZME KENDİNİ İYİ OLACAĞINA İNAN İŞİNİ ALLAHA BIRAK ÜZERSEN DAHA KÖTÜ OLUR HERŞEY DEDİĞİN GİBİ SAKİN SAKİN TEDAVİNİ GÖR ÇIK HASTANEDEN CANIM İNŞALLAH RABBİM ŞİFA VERSİN

Evet canim taş yoktur insallah uroloji de bi gorsun de bakalim ne diycek dr

Yaaa noldu sana kuzum niye boyle oldu bize yaaa

Sagol bitanem insallah sagligima kavusurum en kisa surede

Canım çok geçmiş olsun bunuda atlatacaksın canım meleğin seni bırakmayacak inş dualarımız seninle

Dualarımız seninle canım.Rabbim sizi korusun.merak etme bebeğin ve sen sağ selamet birbirinize vakti geldiğinde kavuşacaksınız Allahın izniyle..

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bebegine de sana da. Kaderimiz yazılıyor tee en başta , onunda saglıkla dünyaya gelmesi yazılmışsa bunu hiçbişe değiştiremez üzülme pozitif düşünmeye çalış .çok zordur ama bebegin için güçlü olmanda lazım , dualarımız sizinle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…