bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Geçmiş olsun canım bak doktor da demiş korkulacak bişe yok diye tedaviyle geçer birşeyciğin kalmaz inşallah

Kızlar mide yanmanız varmııı..doktor ilaç verdi ama kullanmıyorum.resmen yemek borusu genzim cayır cayır yanıyor.gece oturarak uyuyorum.süt falan denedim banamısın demiyo.napcam ben ya..

Gozunaydin canım. Sen de atlatirsin cabucak inşallah

Geçmiş olsun canım benim Rabbim şu zor günleri atlatıp yavrucuğunu kucağına aldığın günleri sağlıcakla gösterir inşallah

Canim benim dualarim.senin ve kizin icin. Insallah iyi olacaksiniz. Korkma endiselenme lutfen.

Kızlar mide yanmanız varmııı..doktor ilaç verdi ama kullanmıyorum.resmen yemek borusu genzim cayır cayır yanıyor.gece oturarak uyuyorum.süt falan denedim banamısın demiyo.napcam ben ya..
Benim var şurup içemiyorum hap da işe yaramıyor ..genelde hep midem yanıyor ağzıma şeker atıyorum iyi geliyor ama bitince yine başlıyor zararlı diye çok şekerde yiyemiyorum

Canim benim Allah sifa versin.insallah vaktinde sagsalim kucagina alirsin.uzme kendini sen.senin hamileligin zor olcak bebisin simdiden cok nazli diye dusun.hersey yoluna girer insallah.hastanede artik tum onlemler aliniyor gerekirse surekli hastanede yatarsin oyle yatanlari duymustum.
Nst de sancin cikiyormu.zaten ilaclarla var olan sanci bile gidiyor cnim.Allah a emanet olun bebisinle.
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.

Allah yardımcınız olsun canım dualarimizdasin. Hiç bişeycik olmadan çıkacaksınız oradan Allahın izniyle. Kontrol altındasın.

canim insallah yine saglikli cikacaksiniz hastaneden korkma tatlim serklaj birsey yok degilme acilma olmadi degilmi rabbim sizi korusun tatlim.. dua ile ecmain... allaha emanet olun.

Geçmiş olsun ağlama tabi bebeğin üzülmesin hissetmesin dualarımız seninle atlacaksın inş öyle böyle Allahın izniyle bitecek inş bu 4 ayımız

Canim cabuk atlatirsin insallah pasadanda cok iyimis boy kilo soyledimi tatlim saglikla kalin insallah

2 GÜNDÜR ÖLÜYORUM YANAMSINDAN DÜN 3 KERE ÇIKARDIM ŞUANDADA CAYIR CAYIR MEYVE YEDİĞİM ZAMAN RAHATLIYORUM

Selam kizlar bugün saglik ocaginda aşı f ve zalup yaptirdim, tam olarak ne oldugunu ben de bilmiyorum :) Bi de 3 tup kan ve idrar aldilar, hamilelik basindaki detayli tahliller yapilacak anladigim kadariyla. Siz de yaptirdiniz mi aşı falan, bugün halsiz hissediyorum, mide bulantim da var acaba asinin etkisiyle mi? Bi de 2-3 gündür bebegimin haraketlerini belirgin sekilde hissetmeye basladim, dün elini karnima koydugunda babasi bile hissetti, masallah bebegime, hareketleri guclendi :)

Kızlar bugun cok fenalastim ayaklarımdan beynine kdr ates ve bas donmesi seklinde tuhaflıklar oldu hmn yakında bır saglikoz ocagına gottım tansiyon fln normal cıktı bebegin kalp atısını dinledi hemşire o da normal. . Gunes cok cıkma ve bol sıvı ozellikle ayran iç ve ani kalkışlar yapma dedı. Boyle olan oldumu hiç tedirgin oldum bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…