bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Allah senden bin kere razı olsun kuzum. Rabbim dualarını hem senin, hem benim, hem de hepimizin bebekleri için kabul etsin inşallah. Tekrar tüm sevgimle teşekkür ederim.

Ahhh cnm ben simdi goruyorum gecmis olsun cok nazara filan mi geliyorsun sen acaba boyle valla biran once son bulsun bu kanamalarin diye dua ediyorum sana hep

Canımmmm çok sağol, Allah bin kere razı olsun. Sürekli yatıyorum, pek kimse de görmüyor beni ama, bilmiyorum ki kuzum. Rabbim hem bizi, hem bebeklerimizi korktuğumuz her şeyden korusun, uzak tutsun inşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun

Bende aklıma geldikçe sürüyorum lierac yani aldım ama sanki iş vücud yapısında bitiyor gibi kullanıpta çatlayanda çok var. İnanmadığımdan heralde sürmeye üşeniyorum :)
İnan bence ise yarayacaktır büyük oranda. Bu arada mehmet emre bebeginin ismi mi olacak. Ben de ogluma emre düşünüyorum da

canım bence git belki anne karnında tedavisi vardır belki de doğum sonrasında ufak bi tedavi ile geçebilcek bişeydir. için içini yiyip gitsem mi gitmesem mi doğuma kadar kendini yiyeceğine git çapaya bi göster belki kist değildir yanlış görmüştür derin bir nefes alırsın... belki tedavisi vardır anne karnında tedavi edilir ....

İnan bence ise yarayacaktır büyük oranda. Bu arada mehmet emre bebeginin ismi mi olacak. Ben de ogluma emre düşünüyorum da

Evet Mehmet Emre düşünüyoruz :) Emre istiyorduk bizde çok sevdiğimiz bir aile büyüğümüz Mehmet Emre diyince ısındık isme :)

[QUOTE="Pyrznr, post: 47251606, Nilke ve canim benim nasılsın şimdi merak etme içini ferah tut. Sana ve bebeğine hiç birşey olmayacak allahin izni ile dualarim seninle çok çok geçmiş olsun duanın gücü büyük Rabbim bebegini koruyacak. .[/QUOTE]

Canımmm çok sağol daha iyiyim çok şükür. Allah razı olsun, yüce Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah. Sağlıkla, sevinçle kavuşalım inşallah onlara.
Ayrıntılı ultrason sonuçlarına çoook sevindim. Onca yaşadığın korku ve sıkıntıdan sonra inşallah geri kalan hamileliğin rahat ve mutlu geçer, şükürle kavuşursun yavruna inşallah

Evet Mehmet Emre düşünüyoruz :) Emre istiyorduk bizde çok sevdiğimiz bir aile büyüğümüz Mehmet Emre diyince ısındık isme :)
Emre ler yaramaz olurmuş çok araştırdım da. Mehmet ismini iyi yapmisiniz önüne. Bende Akif emre ya da Ahmet emre gibi bir ön ad mi koysam diyorum. Tek başına olmamalı riske giremem

Belki yanlış görmüştür. Git tabi araştır mutlaka kafana takmaktansa için rahatlar. Hem bir arkadaşımda bebeğin bobreklerinde sıkıntı görüp acil doğuma aldılar. Bebekte bi sorun çıkmadı doğunca. İcin rahat etsin diye söylüyorum. Sen tedbiri elden bırakma

Canım doktora sordum bir müdahale edemezlermiş inşallah küçülür canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…