bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nasıl güvenip bırakmış ya Allahım inşallah bulunur çok acı gerçekten

Valla bu bebek kacirma olaylari cok olur oldu allah korusun bebeklerimizi

Gyno ferro sanol kullanıyorum canım.

Persefon ben yıllar önce bunu kullanıyordum ama bağırsaklarıma herhangi bir etkisi olmamıştı. Zaten o zamanlar böyle bir sorunum da yoktu. Şimdi burda çoğu kişi demir hapı ishal yapıyor diyince doktoruma direk bende demir eksikliği var, kanım az, ferro kullanıyımm mııı dedim, tahlil yaptırdı iyi çıktı. İki kez daha denedim, hatta biri ameliyattan sonra başka bir doktora, değerlerim de biraz düşmüştü, ayyy o da yok dedi

Ayy Allah esirgesin yaaa kimseye guvenemem ben yanliz gitmem hastaneye ya kv ya anneme enanet ederim cocugu

Kavuşamayan aşıklar gibi olmuşsunuz ilaçla

G gulse84 canim senin linkin aralik annelerin listesindede var bilgilerin ayni canim sen aralik annesimisin tatlim
Cnm normal doğum tarihi 1 aralık görünüyor. İlk başlarda bursa çok hafta farkı olduğundan orayida takip ettim o yüzden ama kasım 15 gibi olucak kısmet olursa sezeryandan dolayi

Arkadaşlar englısh Homemda tüm Bebek ürünlerinde %50 indirim var ..battaniyeler kıyafetler pireler çarşaflar çok güzel haber vermek istedim

Ben de aldim, triko battaniyesi cok hosuma gitti. Beyaz koselerinde ponponlar var:))

Ama bazi battaniyeleri tamamiyle polyester , bazilari karisik , bir model de sadece pamuklu.
Yani dikkat ediyorsaniz sadece pamuklu olsun diye , gozden kacmasin dedim

Bence isme karar vermek tamamiyle annenin hakki , sonucta bizler tasiyoruz. Ortak sempatik bir yol da muhim. Sonucta birlikte sesleneceksiniz :) Ama dedigim gibi erkeklerin sen ne istersen o olsun demesi gerekiyor bence

Benim degerler de olmasi gereken degerlerin altinda dusuk de dr.um zaten kabizlik sorunu yasiyorsun kan ilaci daha cok kabiz yapar seni biraz daha bekleyelim demisti.. Valla kabiz yapmayacaksa alayim zaten kansizlik da cok kotu yorgunluktan eksik eksik konusuyorum sonra farkediyorum ayy diyorum neden boyle dedim su cumleyide ekleseydim keske simdi anlami degisti yanlis anlasilacak diye diye ve her daim uykulu geciyor gunlerim Acaba seninki neden yazmadi

Henuz 5mm bobregi daha 25 mm ye cok var korkma dedi dr muhtemelen 38 i gorcez dedi
Hayirdir canim yeni gordum pazartesu belli olucak diyordun tatlim insalah boyle bir sey yasamazsin rabbim sizi korun insallah tedavisi vardir tatlim korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…