bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Az once bir savas ucagi o kadar alcaktan gecti ki iste simdi bomba atacak diye bekledim. Cok korkunctu sesi. Uyuyamiyorum. Yarin da doktor kontrolum vardi. Bir yandan boyuna sela okunuyor. Kalbim sikisiyor resmen

Az once bir savas ucagi o kadar alcaktan gecti ki iste simdi bomba atacak diye bekledim. Cok korkunctu sesi. Uyuyamiyorum. Yarin da doktor kontrolum vardi. Bir yandan boyuna sela okunuyor. Kalbim sikisiyor resmen
Yok kuzum bomba filan atmaz da her seste ada yataktan zipliyo korkuyo sela 2. Kere okundu

Hayırlı gecelerimiz olsun diyecegim ama hiç hayırlı bir gece değil. Öyle gerildim öyle gerildim ki yavrum da içimde şekilden şekile girdi nasıl tekmeliyor Rabbim vatanımızın milletimizin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalışan hainlerin oyunlarını başlarına cevirsin. Askerimizi polisimizi korusun

Bizimki de tekmeliyo canim gerilme dua edelim cocuklarimiz guzel bi gelecege dogsun kan goz yasi hic gormesinler

Bizimki de tekmeliyo canim gerilme dua edelim cocuklarimiz guzel bi gelecege dogsun kan goz yasi hic gormesinler

Yavrum da tepik tepik stres yapmamaya çalışıyorum. Yeğenim var yanımda 7 yaşında yavrum o da etkilendi dışarıdaydık olaylar başladığında apar topar eve geldik korktu zor uyudu

Amiiiiinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…