bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Off kızlar bizde dışardaydık millet toplanmış haberlere bakıyordu hiç birşey anlamadık arabaya binince radyodan duyduk çok kötü Rabbim düşmana fırsat vermesin bomba atan ellerini kurutsun

Çok geçmiş olsun tatlım güzel haberler alacağız senden pazartesi inşallah.

Akp yine yapti yapacagini baskanlik icin tsk karaladi askerimizin ceseti sivillerin ayagi altinda fotolar vermisler sehit olurken neden sokaga dokulmediler tayibin lafiyla meydanlara indiler gezi olayinda karsi cikanlara vatan haini diyordu simdi ne degisti yazik yazik ulkemizi bu sekilde karaladilar

Tövbe tövbe vallahi canım sıkıldı. Adam marmariste oteli bombalandı suikasta uğradı bunlarıdamı Tayyip yaptı. Arkadaşlar vakit birlik beraberlik vakti burada siyaset konuşulmasın yeri değil herkesin fikri kendine. Milletimiz gereken dersi verdi gerekirse yine verir. Biz dua edelim sağlıkla yavrularımıza kavuşalım. Allah devletimize milletimize zeval vermesin allah tuzak kuranların tuzaklarını kendilerine çevirsin.

aynen katiliyorum.

Cok haklisin gencecik evlatlar 20 yasinda hepsinin hic biseyden haberi yok teslim olmus askerin bogazini kesmek ne demek ya bu insanliga muslumanliga sigmaz

Ben partizan degilim tayip tatilde ikende elinde telefon var tatilde diye yapamazmi mileti ayaga kaldiran yine tayip gezi parkinida gorduk disari cikanlara hain ilan edildi dun gece ne degistide mileti ayaga kaldirdi bu olayinda gercek yuzu ortaya cikacak o zaman ben gorrum askerin bogazini kesenleri rabbim bu isin altinda olanlari allah belasini versin kinali kuzularin basini yakan emri verenlerinde allah belasini versin adananin sehitleri annelerin yuregi yaniyor ambulanslar kapi onunde benim mahellemin sehitleri bi eve ikiz sehit oldu birde yanlarindaki arkadasi sehit oldu

Bütün asker polis bütün şehitlerimizin başı sağ olsun çok üzüldüm O ana kuzusunun başını kesenlerin işid den farkı yok canilik içlerinde varmış utanıyorum bu insanlarla aynı havayı solumaktan videolarda yakaladıkları askerleri öldürme görüntülerine mi yanayım arkadaki halkın vur vur diye bağırmasına mı ,köprünün üstünde hep bir ağızdan at at at diye bağıranlar birde tekbir getiriyorlar çok vahim bu insanları sokağa döken zihniyet bu olayları planlayan zihniyetin ta kendisidir Rabbim halkımızın içindeki bu kini yok etsin

Allahimmm sen o anneye sabir ver yarabbim gule oynaya askere yolla sonra albayrakli tabutu gelsin icimiz yaniyo artik

Benim yuregim yaniyor analar napsin kinali kuzulari haince olduruldu yazik yazik askerimiz ayaklar altinda

Tüm milletimizin Başısağolsun. Bunları konuşacağımız ortam burası değil burada dua edelim milletimiz için bebeklerimiz için güzel günler için.

Benim yuregim yaniyor analar napsin kinali kuzulari haince olduruldu yazik yazik askerimiz ayaklar altinda
Haklısın canım ateş düştüğü yeri yakıyor ölümüne baş koyduk diye dayılananların tırnağına bişe olmuyor ben dün evde tektim öğrenir öğrenmez annemlere gelip onlarda kaldım babam annem 2 tane darbe görmüş şaşkınlardı böyle darbe mi olur dediler o zamanlar her sokağın başını Asker tutuyor muş imkanı var meydana çıkacak diğer sokağa geçememişler artı yönetime el koydum diyeceksin yönetim çıkıp televizyonlara demeç verecek 80 'de sabaha karşı bir tane siyasi kalmamış tutuklanmayan doğru mu hayır değil ama buna darbe denemez onu anlatmaya çalışıyorum besbelli düzmece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…