bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
BİZİM BEBİŞTE HER GÜN DAHA ÇOK HAREKET EDİYO CANIM BAZEN RAHATSIZ EDİYO ÖZELLİKLE GECE YATTOĞIM ZAMAN BEN YATIYORUM O KALKIYO GALİBA

Bende anlamadim cnm.aynen öyle yatiorm hareket başlıo :) geceleri uyusun doğunca İnşallah da sıkıntı yok şimdi hareket edeblr :)

Hamilelikten benim de bi yerlerim tutuluyor uyuşuyor filan çok çabuk. Ödem filan da etki ediyordur

Nedeni tek hamilelilikten olsun razıyım
kontrole de var o yüzden klasik telaşlanma 

bacağın kasılıyor dimi zamanla acılıyor ama ağrısı geçmiyor kalsiyum eksikliğinden o bu haftaiçi kontrolüm var doktora gittiğimde ilaç yazmasını istiycem bende de oluyor çünkü

Aynen canım özellikle sağ tarafımda oluyor. Ben hiç kalsiyum türü tüketemiyorum doktor aslında yazacaktı bi ilaç daha önce kullanamamıştım o yüzden sadece D vitamini yazmıştı ama böyle ağrı falan yoktu sanırsam zorlayarak da içmek lazım

Hem Zeynep koy hem de babasının istediği ismi koy tatlım. İkinizin de gonlü olur. Bizim kızımızın iki ismi de son dönem isimleri. Biz de iki cihanda da hayırlı olacak bir ismi daha olsun istedik. Zeynep Fatima dedik önce. Sonra Zeynep'te karar kıldık. Zeynep nüfus cüzdanında yazmayacak ama hem kulağına okunacak, hem de biz diğer adlarıyla beraber kızımıza Zeynep diye de sesleneceğiz inşallah.

Tmm canim sorarim yarin dr ne diycek bilmiorum sadece cok korkuyorum
Yaa ben bugun cok yogundum okuyamadim mesajlarin hepsini daha 16 sayfa var... :) Naaptin ne dedi drun bobrek icin? Duzenli kontrole aldilar mi?
Nilke nasilsin kuzum bir terslik yok dimi?
Diger kizlar ne durumdasiniz moraller nasil?

Yaa ben bugun cok yogundum okuyamadim mesajlarin hepsini daha 16 sayfa var... :) Naaptin ne dedi drun bobrek icin? Duzenli kontrole aldilar mi?
Canim ptesi usg icin gun verildi hem aç hem sikisik olmam gerekiyomus

İyiyim kuzum çok şükür, çok teşekkürler. Sen nasılsın? Dün Libalaksı kullandım. Artık hiç beklemeyim iki günde bir kullanıyım diyorum. Sen de deneyebilirsin. 5 dakika içinde tuvalete çıkıyosun. İyi tarafı bağırsak hareketlerini bir süre sonra normale çeviriyormuş. Bu arada Duphalac'a da devam demişti doktor.

Canimmm kiyamam kabizlik var dmi cok kotu o ilaclar iyi gelir insallah ikinman iyi degil cunku

SLM canlar nasilsiniz herkez iyimii kizlarr sukurler olsun cinsiyetimiz BELLİ oldu renkli USG de Rabbimin izniylee PRENSESİMİZZZZ geliyooisime hala karar veremedik ama bulcamm

Canım benim prenses kızımın adıda Mira olucak kısmetse :)

Ikra meyra

Canım bizim de bebişimiz kız ismi de duru olacak Allah kısmet ederse

sat: 13 şubat
muhtemel doğum tarihi: 19-11-2016
yaşadığım şehir: istanbul
ilk çocuğum olacak inşaallah Ikra meyra yeterli midir acaba :)
ekledim arkadaslar :))

L linadeniz gozun aydin tatlim listeye ekledim eksikler var kizina isim bulunca eksik olanlarla birlikte yaz eklim canim bu arada gorunmuyorsun tatlim

Hah cok sukur insallah boyle de iyi gider canim... Valla cts ayrintiliya sali gunu yeni doktoruma gidicem calistirmasina sevindim xanim ben de soyliyim yazsin bana da canim kabizliktan artik her tuvalet ayri cehennem oldu

Canimmm kiyamam kabizlik var dmi cok kotu o ilaclar iyi gelir insallah ikinman iyi degil cunku

Evet kuzum yaaa. Tuvalete gitme korkusu, sürekli yatıyor olmam iyice tetikledi. Hiç ıkınmıyorum. Ama kendi yaptığı baskı bile kötü. En son bu yüzden hastanelik oldum. Tuvalette bile değildim, o baskı vajinal kanama yaptı. Aklım çıktı. Bu yüzden progestan başlandı, pruloton iğnelere devam denildi.

Kayisi erik uzum ye kuzum muz pirinc yeme yakinda incir de cikar taze taze o da cok guzel wc ye cikariyo posali ye ve 3 4 lt su kuzum

bol bol ve yavas yavas su ic cnm dakikalara bolerek 2 3 litreyi tamamla cnm dur bakalim ultrason sonucunu al da bir ne cikacak .. Gecicek insallah canim agrisi cok beter
Sorma oglumun da bobrekler genislemis canim skldi genetik mi ne dedi dr onu da takibe aldilar 30 mm bulursa denizi erken alicaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…