bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayyy allahim korusun .. O baski bende de var ilk aylarimda olmustu ikinirken kanamalarim sonra ikinmayi biraktim biraz calisiyordu iki haftadir yine kabiz yine kabiz ikibuklum geziyorum agridan artik.. not aldim cnm ilaci da insallah boyle calistirarak devam eder cnm hamilelik boyu da sorun yasamayiz

Hah cok sukur insallah boyle de iyi gider canim... Valla cts ayrintiliya sali gunu yeni doktoruma gidicem calistirmasina sevindim xanim ben de soyliyim yazsin bana da canim kabizliktan artik her tuvalet ayri cehennem oldu

Aman kuzum dikkat et, kabızlık rahmi zorluyor valla. Çok kötüysen doktoru bekleme, eczaneden alıver. Minik bir tüp. Bebekler yarısını, büyükler tamamını bir kerede kullanılıyor. 2-3 lira bi şey.

Kayisi erik uzum ye kuzum muz pirinc yeme yakinda incir de cikar taze taze o da cok guzel wc ye cikariyo posali ye ve 3 4 lt su kuzum
Bazilarinda ise hic yaramio canim ben hergub yiyorum. Muz kayisi incir armut ama tık yok hatta sute koy geceden diyen oldu suya koy sissin oyle ye diyen oldu hepsini yaptim keten tohumu ye dediler misir puskulu anason... onu da denedim rahat 3 litre su da tuketiyorum ama sipastikolon vardi bende cocukluktan beri barsaklarin hareketsizligi bide strese baglida oluyor.. bu tip durumda hic bisey fayda etmiyor ahhh keske etse..

Kızlar kabızlıktan bende ilk zaman çok çektim şurubu içemiyordum 4- 5 günü buluyordu kan ilacına başlayınca anca düzeldi. Baskı çok kötü oluyordu

Kızlar kabızlıktan bende ilk zaman çok çektim şurubu içemiyordum 4- 5 günü buluyordu kan ilacına başlayınca anca düzeldi. Baskı çok kötü oluyordu
Kan ilaci calsitirdimi? Bana daha baslamadik kansizlik da var doktoru degistirdim sali gidecegim yazar diye dusunuyorum..

Yaaa annemde oyle ilaclarla vc ye cikiyo yazik

Kan ilaci calsitirdimi? Bana daha baslamadik kansizlik da var doktoru degistirdim sali gidecegim yazar diye dusunuyorum..

Biz 12. Hafta da başladık canım kansızlık vardı doktor ilerleyen zamanlarda daha da artacak kansızlık başlayalım demişti. Sonra rahat ettim yoksa armut kayısı zeytinyağ neler denedim hiç biri fayda etmedi

Kayisi erik uzum ye kuzum muz pirinc yeme yakinda incir de cikar taze taze o da cok guzel wc ye cikariyo posali ye ve 3 4 lt su kuzum

Bitanem günde 3 litre su içiyorum, her gün kayısı erik kuru incir kompostosu yiyorum, bol bol meyve tüketiyorum, sebze yiyorum. Aç karnına sabah armut yiyip, üstüne bir litreye yakın su içiyorum. Halis mulis sızma zeytinyağı tüketiyorum. Kuru kayısı, kuru erik, kuru incir kifayetsiz...Bağırsak çalıştırıcı şurup içiyorum ama nafile. Aylardır ne muz ne pirinç sürüyorum ağzıma. Muz canım çok istiyor ama yemiyorum. Kayısı suyu demiştin ya, bugün onu da içtim bakalım.

Biz 12. Hafta da başladık canım kansızlık vardı doktor ilerleyen zamanlarda daha da artacak kansızlık başlayalım demişti. Sonra rahat ettim yoksa armut kayısı zeytinyağ neler denedim hiç biri fayda etmedi
Sana ne yazdi doktor hangi kan ilacini canim?

Yaaa annemde oyle ilaclarla vc ye cikiyo yazik
Valla aynen oyle cnm ben de anneme cekmisim bu konuda.. Kardesim gibi babama cekseydim keske diyorum.. Bebegim insalah bana cekmez bu konuda.. Annem beni emzirmis en az 1 bucuk sene kardesimi ise iki ay emzirebilmis.. bu gastroentrojik sorunlar anne sutunden gecebiliyor diyorlar ama ne kadar dogrudur arastirmak lazim

Her yemekte kayisi suyu ic kuzum

Dogrudur kuzum yaaaa

Kadinin biri hastanede bebegini emziriyormus sonra tuvelete gitmek istemis bir kadina emanet etmis kadin 14 gunluk bebegi kacirmis nasil bir insanlik ya hadi kaciran kacirmis sen hic gormedigin birine nasil guvenirsin soktayim yaa kadinda cok sikismis demekki diyorum ne bilim yaa canim sikildi 9 ay tasi mide bulantisu gece uykusuzluklari rabbim tez vakitte bebegine kavustursun insallah

Bunu hic duymamistim.cok afedersiniz ama ben gunde birkac kere cikarim tuvalete cocuklarimda oyle.su aralar hamilelikten bazen sikintim oluyor.

G gulse84 canim senin linkin aralik annelerin listesindede var bilgilerin ayni canim sen aralik annesimisin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…