bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sen baya şahsi algılayıp şahsi vurmuşsun. Benim derdim taraf tutmak değil sadece milletimizin yıkılmasını refah içinde yaşaması siyasi olayların burada konuşulmaması. Savaş çıkmadı diye millet beraber oldu diye söylediğim kelimeye utanmıyorsun demişsin utanmıyorum. Ben jandarma asker öldü diye sevinecek bi insan değilim düzgün oku.Hakaret etmeden konuşuyorum farkındaysan. Uzatmayın konuyu bence en azından topiğimizi selameti için.şimdi gelip kapatırlar. Şurda girip bişeyler paylaşıp eğlenip dertleşiyoruz içine etmeyelim mümkünse. Umarım doğru anlaşılırdı.

Canım o zaman askerin darbe yetkisi vardı ama çıkan anayasa ile askerin elinden bu alındı.

Ben de buraya siyaset bulaşmamasi taraftariyim ama kimse de çıkıp bu olanları normalleştirmesin. Askerin içinden üç beş hain çıkmıştır ama o yavruların ne suçu günahı vardı. Tatbikata gidiyoruz diye yola çıkarılmışlar. Rabbim ciğeri yanan o analara sabir versin. Bizler daha karnimizdayken bile yavrularimiza bir sey olmasın diye kendimizi paraliyoruz düşünün bir de 20-25 yıl buyutupte bir hiç için yavrunuzu kaybettiğinizi

O yaptı bu yaptı... kim yaptı bilemiyoruz. Ama bu milletin canını yakan her kimse Rabbim kahru perişan eylesin. Egriyi doğruyu en iyi bilen Rabbim doğru ne ise bizlere göstersin sebep olanları da iki dünyada da perişan eylesin.

Benim yuregim yaniyor analar napsin kinali kuzulari haince olduruldu yazik yazik askerimiz ayaklar altinda
Canım pisi pisine ölen gencecik evlatlar burayada var allah kimsenin hanesine genç ölüm vermesin. Hepimizin içi yanıyor olanlara. Kimse mutlu değil herkeste bi korku nereye gidiyoruz hali var. Olanları ilk duyduğumda allahım nasıl bi dünyaya bebek getirmem diye korktum. Allah sonumuzu hayır getirsin. Ama benim söylemek istediğim burayı yıpratmayalım böyle konularla. Birde bazıları fazla abartıyor sanki ben yapmışım gibi laflar yazmış attığım oya laf etmiş nerden biliyor benim kime oy attığımı. Diyeceğim sen topik Başkanı olarak sükuneti sağla yıpranmayalım. Tartışmak istemiyorum kimseyle şuan en son ihtiyac duyacağım şey bu umarım sen bari anlamışsındır

Amin amin elleri kopsun

Ikra meyra ikizler nasıl tekmelemeye devamm mı? Hiç alışveriş yaptın mı?
Cok hareketlendiler sagli sollu alis verise eylulde dusunuyorum uzun kolu bakicam onumuz kis birazda yarim kollu sampuan bebe icin camasir sivi detercani arayisindayim hangisi iyi alerji yapmaz kizlari diye sen ne zaman baslican canim eve ne zaman donuyorsunuz

Perşembe gece yola çıkalım dedik cu yada cumartesi doktordan randevu alcam cuma evde olurum inşallah. Bende burdan dönünce çocukların odasına girince. Dolap yaptırcaz yeni düzen kurcaz hafta sonlarında yavaş yavaş kıyafet ıvır zıvırküçük şeyleri alırız inşallah. Büyük eşyalar var zeynep zülalden kalma almıcaz. Şampuan zeynep zülale unibaby kullanmıştım. Çamaşır deterjanı roxy iyi diyorlar ama denemedim canım. Ben omo kullanmıştım bi şikayetim olmadı alerjide yapmadı.

Ben ilk 3 ay omo alo kulanmiyorum canim bebek deterjanlari tercih ediyorum 7 yil sivi detercan once kullandigim markayi unuttum dalinin sivi deterjanida guzel onuda alabilirim evet unibayb alicam sampun olarak parabensiz boyasiz :)) himm az kalmis 1 hafta var donusunuze yolunuz acik olsun

Kizlarr tesetturlu arkadaslar bakin hastanede lacivert pijama takimimi giycem basim boyle olcak bu yazmanin kenarlari renkagenk çicekli nasil sizce (ben begendim sizede fikir olur belki )
Canm ben beğendim ama resimdekinin boynu açık kapalı olursa daha uygun olur bence

Kızlar sizin bebişler direk aşağı doğru tekmeliyor mu ben aşağıdan hissediyorum tepiklerini bazen dönüyor yamuluyor ama aşağıya çok vuruyor sanki.
Benimkilerde asagiya vuruyorlar bazen sorun olurmuki sor canim doktoruna ben gittim ama unuttum sormayi kasilmayi sordum ikiz oldugu icin sigamiyorlar ondan oluyor dedi artik buyuyorlar 6. aydan sonra zorlanacakmisim zaten zorlaniyorum 5 bucuk olduk sukur bugunlerimize saglikla gelsinler yeterki

Dalin de güzel evet kokusunda seviyorum onun. Bebekler için doğal arap sabunu kullanmanın iyi olduğunu duymuştum tvde birde ilk alınan çamaşırların sirkeli suyla yıkanmasının iyi olduğunu duymuştum. Kimyasallardan arındırıyormuş sirke. Dalin kullandığımı bende hatırlıyorum çamaşırlarda sen söyleyince aklıma geldi. Birde hacı şakir bebekler için deterjanı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…