bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
En son ne zaman gittin doktora benim haberim yokken gittinmi önceki sayfaları okuyamadım. Nasıl kızlar kaç gr olmuşlar ayrıntılı girmiştin sen dimi?

Kızlar sizin bebişler direk aşağı doğru tekmeliyor mu ben aşağıdan hissediyorum tepiklerini bazen dönüyor yamuluyor ama aşağıya çok vuruyor sanki.
Evet ya bende cok asagida hissediyorum cogu zaman igne batar gibi oluyo hatta ama usg de normal gorunuyo hersey o yuzden bence normal

Dalin cok guzel kokuyo adaya kullaniyorum ben mis gibi bebecik kokuyo

En son ne zaman gittin doktora benim haberim yokken gittinmi önceki sayfaları okuyamadım. Nasıl kızlar kaç gr olmuşlar ayrıntılı girmiştin sen dimi?
Persembe gittim 23+3 olan 581grm 32 cm boy 23+1 olan 561grm 29.91 boyu canim seker yuklemesi var 26+3 olucam o gun 24-28 hafta arasinda yapiliyormus dunde ikinci tatanoz asimi yaptirdim

Ne zaman ki canim bana cuma gunu 3 hafta sonra gel aclik tokluk sekerine bakcam dedi 24 uncu haftaya tekabul ediyo sanirsam

22. Hafta da gittim 26. Hafta da gelirsin şeker yüklemesi yaparız dedi. 1 ay arayla çağırıyor. Daha 2 hafta dolmadı bir de acile de gittim memlekette o yüzden beklemek istiyorum. Bana da 24. Hafta da başlıyoruz teste demişti 1 ay da çağırdığı için 26. Hafta da gel dedi

Hmmm anladim canim az kalmis yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…