bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bu sefer batmalardan dolayı uzun geliyor iyi olsunlar büyüsünler yavrularımız. Senin böbrek ağrın devam ediyor mu
Aksamlari oluyo canim ama eskisi gibi siddetli degil belki deniz pozisyon degistirdi yada enfeksiyon tedavi edildi ondan bakalim pazartesi sonuclara gore dr ne soyliycek

Aksamlari oluyo canim ama eskisi gibi siddetli degil belki deniz pozisyon degistirdi yada enfeksiyon tedavi edildi ondan bakalim pazartesi sonuclara gore dr ne soyliycek

Enfeksiyon ağrıyı artırmıştır bi de artık böbreğine göre hareket ettiğin için üzmez seni. Bende doktoru değiştireceğim kendi doktorumun hastanesinde ki doktora başlayacağım tedavi gerekirse en azından aynı hastanede olması doktorun daha iyi

Kesinlikle oyle yap canim drum bi uroloji dr unun olmasini istedim cunku dogumdan sonra bobregine sihirli degnek degmiycek bi sure boyle sis kalcak o sure zarfinda da uroloji ddr un takip etmesi cok daha mantikli ve birbirimize kordineli hareket etmemiz senin yararina dedi

İşte benim gittiğim üroloji doktoru başka özelde. Sadece takip yapılacak diye değiştirmedim ama tedavi olacaksa daha iyi. Diş için öyle yapmıştım doktoruma kendileri ulaşıp izin almışlardı şimdi de öyle olursa içim rahat olur.
İnşallah atlatırız sağlıkla güzel böbreklerimiz usluca dururlar

Yaa insallah kuzum oyle boyle agrimiyo bazen aglatiyo resmen insallah sorunsuz atlatiriz cok zor oluyo bobrek

Persembe gittim 23+3 olan 581grm 32 cm boy 23+1 olan 561grm 29.91 boyu canim seker yuklemesi var 26+3 olucam o gun 24-28 hafta arasinda yapiliyormus dunde ikinci tatanoz asimi yaptirdim
Ay maşallah kızlara ne güzel büyümüştür annesi aralarında çok fark yok kuzuların. Yerim onları. Bende şeker yüklemesi yaptırcam 25+3 olcak gittiğimde bakalım paşa kaç gr sağlıklıdır inşallah. Şeker yüklemesinde midem Bulancak diye korkuyorum inşallah kolay geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…