bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selam kızlar nasılsınız?
Moralsizim ve kabizliktan cok kotu sancilarim var yatiyorum bugun ayrintili ultrasonum vardi ama olaylar yuzunden kopru gecisleri kapali oldugu icin doktor gelemedi hali ile bebegin sagligi ile ilgili bilgilenemedik dr.umu gorup bu kabuzlik ile ilgili ilacimi danisicaktim onu da yapamadim hali ile 2 saattir de kotu oldum kabizlik arti sismis hemoroid yuzunden saliya kaldi doktor da umarim benim aksime herkes iyidir

Hoff aynı sorun bende de var doktoruma mesaj attım başka artıp cok zorlanınca libalax lavman verdi. Hayatımda ilk olucak, Travmayı atlatabilirsem birazdan kullanıcam. :) çok çok geçmiş olsun :/ sende mesaj atıp sorsan mı doktoruna acaba?

Arkadaslar ben de tatilden biraz rahatsizlanip dondum klima virusu kapmisim ishal kusmadan hastaneye gittim serum aldim kanimda da mikrop cikti ilac verdi doktor kullaniyorum umarim bebegime zarar vermez
Bir de bu sicak havalara hic tahammul edemiyorum bayilma hissi geliyor bu yazi nasil atlaticam bilmiorum
Hasta olan hamislere gecmis olsun diyorum

Ayyy gecmis olsun canimm.dikkatli ol bol su icmeye dikkat et

Kusura bakma bu aralar giremedim cevap da yazamadim.oncelikle milletimizin basisaolsun..evet o hareketlere baslamak lazim bende de 2 tanr cocuk var ani harrket imkansiz...kucuk bebek 11 aylik daha sipam hic yerinde durmuyor...yani ani hareket yapmazsam olmuyor..kendime bile vakit ayiramiyorum.zaten 3. Bebekten sonra hic vaktim olmayacak ama hamile olmayacagim

Onu bende okumuştum ama bende tam tersi sağ ve sırt üstü yatınca rahat ediyorum ama sağ tarafa yatınca sabah topallıyorum

Allah Allah hiç duymamstm.kramp giriodr anlamiosndr belki.bende uyurken gerilmeye çalışırsam kramp girio.Hep dikkat ettim ama geçen kaçırdım bi kramp girdi 24 saat geçmedi ağrısı.doktora gidince söyliicm bana da takviye verir belki

Kalsiyum kaynaklı sanırsam. Süt ürünü tüketemiyorum

Konu başlığı ne yazılanlar ne ? Konuyu ne hale getirmişsiniz kimse kimsenin arkasından sallayamaz cahilce burda . Mesleginiz nedir , siyasi gecmişiniz nedir ? Yeterliliğiniz nedir ? Herkes siyasi analizci olmuş ülkede .
Yüzlerce kişi öldürülmüş olayı nereye baglıyorsınız burası bebeklerle ilgili bir topik neden kirletip tahrik ediyorsunuz insanları yerimi burası , siyaset görmek istesek o sayfalara girerdik ! kınıyorumm

Canim lutfen beni 2 kere kına. Bu ulkede yasadigim icin. Bu ulkede olanlara duyarsiz kalmadigim icin. Fikirlerimi acikca beyan edemedigim icin. Bu ulkede vicdanli bir cocuk yetistirmeyi planladigim icin. Topik hamilelik olsa bile dun gece uykusuz kalip burada iki kelam soz hakkini kendimde buldugum icin. Sadece kendimi degil evlatlarimizi sehitlerimizi sehit annelerini dusundugum icinde kina ki icinde kalmasin.

Sorma teyzesi kucuk adam nazli cikti azcik uzuyo beni insallah ptesi bi cozum bulur da urolog bende rahat ederimm
İcin rahat olsun canim bebislerde ve annelerde bobrek problemi genelde goruluyor ve buyuk probleme donusmeden cozuluyor kafana takip moralini bozma Allahin izniyle cozulcek tum problemler nazli oglunu kucagina aldiginda unutulcak zaten hepsi :)

İcin rahat olsun canim bebislerde ve annelerde bobrek problemi genelde goruluyor ve buyuk probleme donusmeden cozuluyor kafana takip moralini bozma Allahin izniyle cozulcek tum problemler nazli oglunu kucagina aldiginda unutulcak zaten hepsi :)
Yahu o degil hadi benim bobrek sikisti buyuduuuu kucuk adamin bobrekleri niye buyuyo cok uzuldum ona dr sorun degil takip edicez kucuk adami dedi ama korktum valla

Geçmiş olsun tatlım. Ay çok acayipiz kimimiz kabız olur bazımız ishal :/ benim bnyemde ishale cok meyillidir anında bozarım mideyi klimasızda zor :/ acaba vantilatör falan mı denesen? Tabi direk üzerine tutmadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…