- 27 Şubat 2016
- 1.323
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #31.821
Annesiyle yarisiyor sipa :) uzme kendini hicbise olmaz Allahin izniyleYahu o degil hadi benim bobrek sikisti buyuduuuu kucuk adamin bobrekleri niye buyuyo cok uzuldum ona dr sorun degil takip edicez kucuk adami dedi ama korktum valla
Inssllaah teyzesi ikimizde takip edilcez bakalim hayirlisiyla hepimiz bi dogum yapsak zamaninda ve sagliklaAnnesiyle yarisiyor sipa :) uzme kendini hicbise olmaz Allahin izniyle
Sorma canim bikere kaptik virusu bundan sonra klima acmam zaten dedigin gibi yaparim ama ishal kusma baya sivi kaybettim bu sicaklarda bebegm hareketli Allahtan o biraz rahatlatiyor beni ilac kullandigim icinGeçmiş olsun tatlım. Ay çok acayipiz kimimiz kabız olur bazımız ishal :/ benim bnyemde ishale cok meyillidir anında bozarım mideyiklimasızda zor :/ acaba vantilatör falan mı denesen? Tabi direk üzerine tutmadan..
Amin canim hayirlisiyla saglikla ayipsiz kusursuz dogum yapip evlatlarimizi kucagimiza aldigimiz gunu nasip etsin rabbim.Inssllaah teyzesi ikimizde takip edilcez bakalim hayirlisiyla hepimiz bi dogum yapsak zamaninda ve saglikla
Konu başlığı ne yazılanlar ne ? Konuyu ne hale getirmişsiniz kimse kimsenin arkasından sallayamaz cahilce burda . Mesleginiz nedir , siyasi gecmişiniz nedir ? Yeterliliğiniz nedir ? Herkes siyasi analizci olmuş ülkede .
Yüzlerce kişi öldürülmüş olayı nereye baglıyorsınız burası bebeklerle ilgili bir topik neden kirletip tahrik ediyorsunuz insanları yerimi burası , siyaset görmek istesek o sayfalara girerdik ! kınıyorumm
Amin canim bu sicaklar zorliycak bizi biraz amaAmin canim hayirlisiyla saglikla ayipsiz kusursuz dogum yapip evlatlarimizi kucagimiza aldigimiz gunu nasip etsin rabbim.
Sorma canim bikere kaptik virusu bundan sonra klima acmam zaten dedigin gibi yaparim ama ishal kusma baya sivi kaybettim bu sicaklarda bebegm hareketli Allahtan o biraz rahatlatiyor beni ilac kullandigim icin
Evet 163 kişi öldürülmüş onu kim düşünmüş siz tayyip de tayyip bu kadar rütbeliyi 3000 tutukluyu sonunda idama bile varacak yargılanmaya ikna etmiş size senaryo için tesbit gibi tespit ! bu kadar sığ düşünceler ve bu başlık altında tabiki yakışmıyor. insanları tahrik edip bu derece masum bi konuyu kirletiyorsanız kınarım bunun yeri burası degil . Yok kafası kesilmiş askerin ki en baş yalan haberlerden 5 dk ayırıp arastırsanız sahte resimleri göreceksiniz ne gerek var burda oturup bunlarımı tartışalım konu bebekden vahset resimlerinemi dökülsün. Bunun için başka mecralar var, bebek içinde kasım annelerine bakıyordum . Bi kafa dagıtalım diye geldiğimiz yerde bile insan kutuplaştırmaya çalışmak bence doğru degil yeri hele hiç degil .Canim lutfen beni 2 kere kına. Bu ulkede yasadigim icin. Bu ulkede olanlara duyarsiz kalmadigim icin. Fikirlerimi acikca beyan edemedigim icin. Bu ulkede vicdanli bir cocuk yetistirmeyi planladigim icin. Topik hamilelik olsa bile dun gece uykusuz kalip burada iki kelam soz hakkini kendimde buldugum icin. Sadece kendimi degil evlatlarimizi sehitlerimizi sehit annelerini dusundugum icinde kina ki icinde kalmasin.
Ben ilk defa yaptircam bilmiyorum nasil birsey olacagini bayilan varmis ama korktum ben :)) zaten bebisler 24 haftadan sonra grmlari yukseliyirmus senin pasa 650- 700 grm olabilir canim saglikla gelsin bebislerAy maşallah kızlara ne güzel büyümüştür annesi aralarında çok fark yok kuzuların. Yerim onları. Bende şeker yüklemesi yaptırcam 25+3 olcak gittiğimde bakalım paşa kaç gr sağlıklıdır inşallah. Şeker yüklemesinde midem Bulancak diye korkuyorum inşallah kolay geçer.
Bildigin sekerli su kuzum icine az limon suyu katiyolar bizim hastanede bayilmazsin sekerli seviyosan eger midende bulanmaz sikinti yasamazsin benceBen ilk defa yaptircam bilmiyorum nasil birsey olacagini bayilan varmis ama korktum ben :)) zaten bebisler 24 haftadan sonra grmlari yukseliyirmus senin pasa 650- 700 grm olabilir canim saglikla gelsin bebisler
ben bu olaylarla ugrasırken giremedim zaten hersey normalmiş gibi , anca bi oturup hadi bi ordakilere bakayım selam vereyim derken okuduklarım bana agır tahrik ,bende siyasetten tahrik oluyorum uzak duruyorum ki burda bile aynı şeyler yeri burası degil konunun masumiyetini kutuplaşmaya döndürmektir bu bi burda yoktu zatenPardonda üslubunuza biraz dikkat mi etseniz acaba? Siyaset konuşulmaması konusunda kesinlikle sizinle hemfikirim. Çünkü konu mutlaka uzar ve ikiye bölünürüz, gereksiz yere birbirimizi kırar üzeriz Fakat olanlar çok vahim ve Herkesin psikolojisi bozukhepimiz hamileyiz. herkesin bir fikri var. Size göre yanlış olan başkasına dogru olabilir. Hayat bir bütünse, maalesef forum ne forumu olursa olsun çevremizde bu tür sıcak gelişmeler olurken herkesin sinirleri bu derece laçkayken buraya gelip tüm o olanlardan ve düşüncelerinden sıyrılıp güllük gülistanlıkmış gibi davranamiyor insan..
Canim ya..Evet 163 kişi öldürülmüş onu kim düşünmüş siz tayyip de tayyip bu kadar rütbeliyi 3000 tutukluyu sonunda idama bile varacak yargılanmaya ikna etmiş size senaryo için tesbit gibi tespit ! bu kadar sığ düşünceler ve bu başlık altında tabiki yakışmıyor. insanları tahrik edip bu derece masum bi konuyu kirletiyorsanız kınarım bunun yeri burası degil . Yok kafası kesilmiş askerin ki en baş yalan haberlerden 5 dk ayırıp arastırsanız sahte resimleri göreceksiniz ne gerek var burda oturup bunlarımı tartışalım konu bebekden vahset resimlerinemi dökülsün. Bunun için başka mecralar var, bebek içinde kasım annelerine bakıyordum . Bi kafa dagıtalım diye geldiğimiz yerde bile insan kutuplaştırmaya çalışmak bence doğru degil yeri hele hiç degil .
Oyle yapiyorum valla canim tesekkur ediyorum :)Korkma tatlım miniklerimiz artık güçlü. Ve bizimle olduklarını hissettirip bizi rahatlatıyorlar. Hem doktorun verdiği ilaçsa için rhat kullan. Mikrop ilaçtan çok daha riskli.. Bol bol sıvı al gerisini bebitona birak annesi
Canim sekerle aram yoktur kola icmem sutlu tatli arada yerim insallah saglikla atlatiriz kuzum sen nasil oldun canim pasa nasil hareketleri fazlalasdimiBildigin sekerli su kuzum icine az limon suyu katiyolar bizim hastanede bayilmazsin sekerli seviyosan eger midende bulanmaz sikinti yasamazsin bence
Burda telden klavyeden siyaset yorumlamakla olmuyo o işte onu diyorum zaten .Ben hamile halimle sokaklardaydım sakaryada 8 kişi yaralandı gözümüzün önünde valiliğe girmeye çalışanlar tarafından ,iki yakın tanıdıgım bogaz köprüsünde kursunlananlardan . Görmezden gelmek ayrı gercek hayat var yaşadıgımız , burdaki konuda kutuplaşma ve konuyu dağıtmak insanların yaralarını burda bile deşmek bilip bilmeden yorumlamak , cevap hakkı doğup burdada bu konuları konuşmak zorunda olmak beni geren. çünkü burda kimseyi ayırmak önyargı oluşturmak istemiyorum herkes anne herkes bebek bekliyor bana göre çok masum bir konu var burda , ne gerek var gergin biton yer varken burayıda germeye . O konuların platformu ayrıCanim idam gelseydi keske ama askerlerimiz sehit olup o toreristler yakalandiginda. Ya da iste evlatlarimiza tecavuz edildiginde yada ne bilim kizlarimizin kafalari kesildiginde. Bir zamanlar yandasi olana dusman olunca onlarda ayaklanip gencecik askerleri bilincsizce darbe yaptirmaya kalkinca o gunahsizlara idam gelecekse imm neyse. Sig dusunce demissin ama en sig dusunce duyarsiz ve vicdansiza gore iyidir. Kulagini kapat gozunu kapat sonra insanlar olmus masumlar tezgaha getirilmis hapse atilmis idam edileceklermis bize ne ki hayde dugune gidelim biz bide vakti gelince doguma gideriz cancazim. milletin cocugundan bize ne biz bizimkilere bakalim.
Yok kuzum kolay bisey o sartlama kendini tadi kotu mu midem kalkar mi diye rahat atlatirsin diye dusunuyorum... oglusum iyi teyzesi hareketli tepikler havada ucusuyo simdilik agrim da azaldi bakalim pazartesi ne diycek drCanim sekerle aram yoktur kola icmem sutlu tatli arada yerim insallah saglikla atlatiriz kuzum sen nasil oldun canim pasa nasil hareketleri fazlalasdimi
Evet 163 kişi öldürülmüş onu kim düşünmüş siz tayyip de tayyip bu kadar rütbeliyi 3000 tutukluyu sonunda idama bile varacak yargılanmaya ikna etmiş size senaryo için tesbit gibi tespit ! bu kadar sığ düşünceler ve bu başlık altında tabiki yakışmıyor. insanları tahrik edip bu derece masum bi konuyu kirletiyorsanız kınarım bunun yeri burası degil . Yok kafası kesilmiş askerin ki en baş yalan haberlerden 5 dk ayırıp arastırsanız sahte resimleri göreceksiniz ne gerek var burda oturup bunlarımı tartışalım konu bebekden vahset resimlerinemi dökülsün. Bunun için başka mecralar var, bebek içinde kasım annelerine bakıyordum . Bi kafa dagıtalım diye geldiğimiz yerde bile insan kutuplaştırmaya çalışmak bence doğru degil yeri hele hiç degil .
Burda telden klavyeden siyaset yorumlamakla olmuyo o işte onu diyorum zaten .Ben hamile halimle sokaklardaydım sakaryada 8 kişi yaralandı gözümüzün önünde valiliğe girmeye çalışanlar tarafından ,iki yakın tanıdıgım bogaz köprüsünde kursunlananlardan . Görmezden gelmek ayrı gercek hayat var yaşadıgımız , burdaki konuda kutuplaşma ve konuyu dağıtmak insanların yaralarını burda bile deşmek bilip bilmeden yorumlamak , cevap hakkı doğup burdada bu konuları konuşmak zorunda olmak beni geren. çünkü burda kimseyi ayırmak önyargı oluşturmak istemiyorum herkes anne herkes bebek bekliyor bana göre çok masum bir konu var burda , ne gerek var gergin biton yer varken burayıda germeye . O konuların platformu ayrı
Canim sekerle aram yoktur kola icmem sutlu tatli arada yerim insallah saglikla atlatiriz kuzum sen nasil oldun canim pasa nasil hareketleri fazlalasdimi
Bi icmeden evvel aliyolar bide ictikten 1 saat sonra hepsi o kadar tatlimmmBen testten ziyade sonucundan tırsıyorumGerçi o zımbırtıyı içtikten sonra bir kaç kez arayla kan alıyorlarmış felan. Kan aldırmaktan tırsan bi insan olarak o kısımdan da korkmuyo diilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?