bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sorma canim bikere kaptik virusu bundan sonra klima acmam zaten dedigin gibi yaparim ama ishal kusma baya sivi kaybettim bu sicaklarda bebegm hareketli Allahtan o biraz rahatlatiyor beni ilac kullandigim icin

Pardonda üslubunuza biraz dikkat mi etseniz acaba? Siyaset konuşulmaması konusunda kesinlikle sizinle hemfikirim. Çünkü konu mutlaka uzar ve ikiye bölünürüz, gereksiz yere birbirimizi kırar üzeriz Fakat olanlar çok vahim ve Herkesin psikolojisi bozuk hepimiz hamileyiz. herkesin bir fikri var. Size göre yanlış olan başkasına dogru olabilir. Hayat bir bütünse, maalesef forum ne forumu olursa olsun çevremizde bu tür sıcak gelişmeler olurken herkesin sinirleri bu derece laçkayken buraya gelip tüm o olanlardan ve düşüncelerinden sıyrılıp güllük gülistanlıkmış gibi davranamiyor insan..

Sorma canim bikere kaptik virusu bundan sonra klima acmam zaten dedigin gibi yaparim ama ishal kusma baya sivi kaybettim bu sicaklarda bebegm hareketli Allahtan o biraz rahatlatiyor beni ilac kullandigim icin

Korkma tatlım miniklerimiz artık güçlü. Ve bizimle olduklarını hissettirip bizi rahatlatıyorlar. Hem doktorun verdiği ilaçsa için rhat kullan. Mikrop ilaçtan çok daha riskli.. Bol bol sıvı al gerisini bebitona birak annesi

Evet 163 kişi öldürülmüş onu kim düşünmüş siz tayyip de tayyip bu kadar rütbeliyi 3000 tutukluyu sonunda idama bile varacak yargılanmaya ikna etmiş size senaryo için tesbit gibi tespit ! bu kadar sığ düşünceler ve bu başlık altında tabiki yakışmıyor. insanları tahrik edip bu derece masum bi konuyu kirletiyorsanız kınarım bunun yeri burası degil . Yok kafası kesilmiş askerin ki en baş yalan haberlerden 5 dk ayırıp arastırsanız sahte resimleri göreceksiniz ne gerek var burda oturup bunlarımı tartışalım konu bebekden vahset resimlerinemi dökülsün. Bunun için başka mecralar var, bebek içinde kasım annelerine bakıyordum . Bi kafa dagıtalım diye geldiğimiz yerde bile insan kutuplaştırmaya çalışmak bence doğru degil yeri hele hiç degil .

Ben ilk defa yaptircam bilmiyorum nasil birsey olacagini bayilan varmis ama korktum ben :)) zaten bebisler 24 haftadan sonra grmlari yukseliyirmus senin pasa 650- 700 grm olabilir canim saglikla gelsin bebisler

Ben ilk defa yaptircam bilmiyorum nasil birsey olacagini bayilan varmis ama korktum ben :)) zaten bebisler 24 haftadan sonra grmlari yukseliyirmus senin pasa 650- 700 grm olabilir canim saglikla gelsin bebisler
Bildigin sekerli su kuzum icine az limon suyu katiyolar bizim hastanede bayilmazsin sekerli seviyosan eger midende bulanmaz sikinti yasamazsin bence

ben bu olaylarla ugrasırken giremedim zaten hersey normalmiş gibi , anca bi oturup hadi bi ordakilere bakayım selam vereyim derken okuduklarım bana agır tahrik ,bende siyasetten tahrik oluyorum uzak duruyorum ki burda bile aynı şeyler yeri burası degil konunun masumiyetini kutuplaşmaya döndürmektir bu bi burda yoktu zaten

Canim ya..

Son düzenleme:
Oyle yapiyorum valla canim tesekkur ediyorum :)

Bildigin sekerli su kuzum icine az limon suyu katiyolar bizim hastanede bayilmazsin sekerli seviyosan eger midende bulanmaz sikinti yasamazsin bence
Canim sekerle aram yoktur kola icmem sutlu tatli arada yerim insallah saglikla atlatiriz kuzum sen nasil oldun canim pasa nasil hareketleri fazlalasdimi

Burda telden klavyeden siyaset yorumlamakla olmuyo o işte onu diyorum zaten .Ben hamile halimle sokaklardaydım sakaryada 8 kişi yaralandı gözümüzün önünde valiliğe girmeye çalışanlar tarafından ,iki yakın tanıdıgım bogaz köprüsünde kursunlananlardan . Görmezden gelmek ayrı gercek hayat var yaşadıgımız , burdaki konuda kutuplaşma ve konuyu dağıtmak insanların yaralarını burda bile deşmek bilip bilmeden yorumlamak , cevap hakkı doğup burdada bu konuları konuşmak zorunda olmak beni geren. çünkü burda kimseyi ayırmak önyargı oluşturmak istemiyorum herkes anne herkes bebek bekliyor bana göre çok masum bir konu var burda , ne gerek var gergin biton yer varken burayıda germeye . O konuların platformu ayrı

Canim sekerle aram yoktur kola icmem sutlu tatli arada yerim insallah saglikla atlatiriz kuzum sen nasil oldun canim pasa nasil hareketleri fazlalasdimi
Yok kuzum kolay bisey o sartlama kendini tadi kotu mu midem kalkar mi diye rahat atlatirsin diye dusunuyorum... oglusum iyi teyzesi hareketli tepikler havada ucusuyo simdilik agrim da azaldi bakalim pazartesi ne diycek dr

Arkadaslar konuyu kapatalim lutfen gercekten uzucu olaylar oldu yurekler yandi giden gitti ates dustugu yeri yakar konusacak yer aradik icimizi daraltan konuydu konustuk bitti uzatmayalim lutfen saygilar

Ya çok özür dileyerek, muhalefet olmak gibi bir amacımda yok ama, siyaset konusuyorsunuz, siyasi geçmişiniz ne, kınıyorum burası yeri mi falan derken, siyasetin dibinin dibini yapmıyor musunuz şuan? bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama:)

Lütfen siyaset konuşmayın burada. Burası yeri değil.. Burda bebeklerimizi konuşuyoruz biz

Ben testten ziyade sonucundan tırsıyorum Gerçi o zımbırtıyı içtikten sonra bir kaç kez arayla kan alıyorlarmış felan. Kan aldırmaktan tırsan bi insan olarak o kısımdan da korkmuyo diilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…