bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Bizde seni özledik çokçaaa.. Dön artıkta saçmalayalım bol bol Yelekleri de meraktayım. Bende amigurumi dönence yapıyorum oğluşkomaa

Ben testten ziyade sonucundan tırsıyorum Gerçi o zımbırtıyı içtikten sonra bir kaç kez arayla kan alıyorlarmış felan. Kan aldırmaktan tırsan bi insan olarak o kısımdan da korkmuyo diilim
Senin vakit gelmis tatlim bende ayni korkuyorum kan aldirmaktan basimi ceviriyorum bakmiyorum ama can acisi kotu ya bir aclik bir tokluk bakiyorlarmis o gun bunuda saglikla atlatalim cumlemiz insallah

Senin vakit gelmis tatlim bende ayni korkuyorum kan aldirmaktan basimi ceviriyorum bakmiyorum ama can acisi kotu ya bir aclik bir tokluk bakiyorlarmis o gun bunuda saglikla atlatalim cumlemizi

Evet geldi zamanı.. Bu pazartesi değil de bir sonrası pazartesi randevum var bilerek o zamana verdi ayrıntılıdan bir ay sonra gel dedi. Açıkcası açta gel demedi. Ben sormuştum şeker yüklemesi yapacak mıyız diye çok kilo almazsan yapmayabilirim demişti. Bilemedim ki yapacak mı yapmayacak mı :) hafta içi bir arar sorarım yapacak mısınız aç mı geleyim tok mu diye.

Ben zayifim ama ac gelmemi soylediler canim sendemi 26 haftanda gidecen canim bende ayni 26 haftada gidecem

Yaa bana da ac gel dedi ama ada da tok karnina yaptilar niye ki aceba
Hic bilgim yok iki gebeligimde ne detayli ne seker yaptirmadim sadece oglumu renklide gormek istedigim icin 4 boyutluya girdim oda herzaman ki 9 ay boyunca takip eden doktorum goruntuledi

Hic bilgim yok iki gebeligimde ne detayli ne seker yaptirmadim sadece oglumu renklide gormek istedigim icin 4 boyutluya girdim oda herzaman ki 9 ay boyunca takip eden doktorum goruntuledi
Sikinti olmaz sanirim mantik ayni aclik sekeri ve tokluk sekeri ama bi sikinti olmuo inan cok kolay bi test

Bu arada bizim oğlan Ekim bebesi tarihine geçiş yapmış gerçi doktor o kadar hızlı yaptı ki Ölçümleri geçen hafta kendi doktorumda tahmini 8 Kasım iken bu akşam 29 Ekim tahmini doğum
Aaa ne guzel tarih 29 ekim cumhuriyet bayrami saglikla gelsin paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…