bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Enemm :S buluruz yaaa :/ buluruz dimi. Buluruz herhalde ya. Cırlarım doktoruma valla .D

Benim oğlan tam babası :) özel gün meraklısı. Babası da 10 kasım dogumlu. :) ikisi de akrep :)

Bizim oğlanda özel günleri takip ediyor. Bata göre 10 Kasım usg bi ara 6 Kasım dedi o da bize özel tarih şimdi usg 29 ekim diyor olmadı 25 Ekim de bizim için özel tarih seçip beğensin

Ben daha doktorumla yeni tanisicaktim degistirdim

Bu arada bizim oğlan Ekim bebesi tarihine geçiş yapmış gerçi doktor o kadar hızlı yaptı ki Ölçümleri geçen hafta kendi doktorumda tahmini 8 Kasım iken bu akşam 29 Ekim tahmini doğum
Oyle dedigine bakma canim bazen tahmini dogum gunu bile uzayabiliyor banada oyle diyordu ogluma 1 kasimda dogar diyordu 20 kasimda dogdu takvimde 10 kasim diyordu rabbim bilir dogacagi vakti zamani tatlim

Son düzenleme:
Mcada Can'ım konuları çok takip edemedim ama bebeğin böbreğiyle ilgili genişlemeye hiiiiiiçççç takılma ..erkek bebeklerde anne karnında böbrek problemleri sık görülüyor benim oğlumda daha kötüsü var ona hamileyken 5 aylık ken tek böbreğinin gelişemediğini sağlıklı böbreğinde genişlediğini öğrendim bizim sorunumuz farklı ama seninki en hafif problem ..erkek bebekler anne karnında çişlerini tutuyor böbrek genişliyor yada reflü yanı idrar geri kaçıyor bu ikisininde çözümü aynı doğar doğmaz sünnet hiç bekletme ...böbrek konusunda Ankara üniversitesinden tutta Hacettepe proflarına kadar gezdim uzmanlaştım artık ..Can'ınıda hiç sıkma böbrek sorunundan dolayı erken filanda doğmuyor bebekler çok şükür

Oyle dedigine bakma canim bazen tahmini dogum gunu bile uzayabiliyor banada oyle diyordu ogluma 1 kasimda dogar diyordu 20 kasimda dogdu takvimde 10 kasim diyordu rabbim bilir dogacagi vakti zamani tatlim

Aynen canım her doktor da farklı çıktı elbet yazılıdır doğacağı tarih. Sağlıkla gelsinler inşallah

Mcada hatta eklemek isterim yüksek ihtimalle pipisinde darlık vardır ..o yüzden idrar geri kaçıp böbreği genişletiyor hamileliğin ilerleten haftalarında böbrekte duran idrar bile göreceksin ..kadın doğumcular bu konuda sıfır bilgiye sahip atıp tutuyorlar çocuk nefroloji proflarını gezince anlamıştım ne kadar yetersiz olduklarını ..sen şimdiden bir sünnetçi bak araştırki bekletip dahada genişletme Deniz'in böbreğini ..çocuğunun böbrek sorunundan çok çekmiş hatta hala çekmekte olan bir anne olarak Naçizane tavsiyem

Aynen canım her doktor da farklı çıktı elbet yazılıdır doğacağı tarih. Sağlıkla gelsinler inşallah
Aynen ikinci oglumda sat tarihim 3 subatti 10 kasim dogum gorunuyodu 20 kasimda dogdu :)) aynen saglikla gelsinler

İkinci bebeği bekleyenler sizde benim gibi karamsarlığa dusuyormusunuz zaman zaman. Tam rahata alistim diyorum. Oğlum 4 yaşında rahatla duyuyoruz geliyoruz falan. Bebekliği çok sıkıntılı uykusuz gecti. Hiç bir yerde durmazdi. Tekrar bunları yaşamayı düşünmek korkutuyor beni. İki yıl hiç bi yere cikamadim yemedi uyumadi falan. Ama bi yandanda özledim bebek kokusunu. Bide oğlundan sonra kız olması değişik bi heyecan hevesle bekliyorum o ayrı. Ama zaman zaman kaygilaniyorum belki de korkuyorum yetebilecekmiyim altından kalkabilecekmiyim die. Sizdede varmı bu durum.

Sizleri bilmem ama bakim konusunda ben ne yapacagim bilmiyorum uykusuz geceler bitmicek biri uyusa digeri uyanacak yani hep birinden biri uyanacak rabbim yokluklarini gostermesin diyorum her zaman disari cikmak bilmem misafirlikte durmadi gibi sorunum olmadi cunku gitmedim ben hergunumu cocuklarimla gecirdim buyusunler gezerim dedim onemli degil gezmek benim icin cok sikilirsam avm giderim etrafi seyrederim degisiklik olsun diye sonra evimize gelirdik bunlari dusunmeyelim cocugumuzu dusunelim insallah altindan kalkicagiz ozellikle ben ikiz annesi :)))

O günler gelsin yeterki varsın zor geçsin :) beni korkutan tek şey şuan için sezeryan acısı ilk 20 gün sürünmüştüm resmen hatta şimdiden dikiş yerim kaşınıp acıyor :) İçimizden çıktığında enazından sorumluluğumun paylaşılarak azaldığını düşünüyorum şuan tüm yükü sorumluluğu bizde en ufak yanlış ki su içmemek,azıcık stres ,yediklerimiz bile bize pahalıya patlıyor bebeğin Can'ıyla sınanıyoruz o şekilde en azından hastaysa doktorla açsa yemekle ,uykusu varsa sallayarak hatta gerekirse saatlerce sallayarak çözüm bulnuyor gibime geliyor :) ahhhhhh sağlıkla allahım yanımıza almayı nasip etsin ..benimde 4 yıl geçti oğluma hiç bişey anlamamışım şimdi dönüp bakınca kötü şeyler uykusuzluklar hiç yaşanmamış gibi

Yok cnm derdim gezmek değil zaten. Uykusuzluk ve yemek problemi çok yıprattı beni. İki yaşına kadar çiğneme ve ısırma yoktu misal. Yetebilirmiyim korkusu var. İllaki bi düzen oluşacak ama nasıl oluşacak kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…