bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
O şişme kişiden kişiye değişiyor takma kafana benim sadece karnım çok büyümüştü doğumdan sonra aynı kilomdaydım..bundan sonra fazla kilo alacağımızı sanmıyorum

O şişme kişiden kişiye değişiyor takma kafana benim sadece karnım çok büyümüştü doğumdan sonra aynı kilomdaydım..bundan sonra fazla kilo alacağımızı sanmıyorum
İNSANLARIN KÖTÜ HİSSETTİRME ÇABASINI ANLAMIYORUM ZATEN AA HİÇ BELLİ OLMUYO HAMİLE OLDUĞUN AMA SEN DUR BUNDAN SONRA AĞZIN BURNUN ŞİŞİCEK YÜRÜYEMİYECEKSİN VE NİCELERİ

İNSANLARIN KÖTÜ HİSSETTİRME ÇABASINI ANLAMIYORUM ZATEN AA HİÇ BELLİ OLMUYO HAMİLE OLDUĞUN AMA SEN DUR BUNDAN SONRA AĞZIN BURNUN ŞİŞİCEK YÜRÜYEMİYECEKSİN VE NİCELERİ
Malesef çok öyle söyleyen var bırakında kendimiz yaşayıp görelim kolay birşey değil bedeninde bir Bebek taşıyorsun mucizevi bir şekilde..kimi şişiyor kimi şişmiyor bu sadece anneyi ilgilendirir moral bozucular işte

ahmoz canim pasanin masalahi var 24 + haftadamisin canim kirkbinkere massalah saglikla gelsin cumlemizinki

KIYAFETLER 0-3 AYLIK
- 10 lu hastane çıkışı
- 5 li takım 2 adet
- 2 li takım 2 adet
- uzun, kısa ve yarım kollu çıtçıtlı zıbın toplam 8 9 adet.( zıbını çok alın çok lazım oluyor kusuyo altına pisliyo zibin çabuk kirleniyor diye)
- eldiven ve şapka 3 er adet zaten 10 lu ve 5 li takımlarda da var toplam 6 7 tane yeter çünkü kış bebesi kafaları elleri üşür.
- örgü hırka yelek
- 2 Penye battaniye kundak için 1 pelus battaniye fazla olması iyi çünkü kusuyo bebekler battaniye bile batıyor
- ağız silme Mendili 12 adet - çorap 10 çift
KIYAFETLER 0-6 AYLIK
- uzun,kısa ve yarım kollu çıtçıtlı zıbın
- tulum 2 adet
- 2 li takım 1 adet
- mama önlüğü
Simdilik 6 aylık lar bu kadar zamanla alınır ne olur ne olmaz diye hazırlık yapmak gerek 6 aylıkdan da biraz.
DIGER ALINCAKLAR
- şampuan unibayb masaj yaği
- pisik kremi bebepanten
- küvet takımı
- yenidogan ıslak Mendili unibayb
- yenidogan bezi
- emzik ,biberon ,suluk, biberon temizleme fırçası, saç fırçası, tırnakmakası, ateş ölçer
- park yatak ve ana dizi
Aklıma gelen bunlar Fikir olsun diyeyazdım...

Son düzenleme:
Canim cok guzel liste olmus eline saglik ben diger alinacaklar listesi haric yukarida yazilanlari aldim cok sukur

sağlık ocağıda mı ücretli yapıyor ilginç duymamıştım
Evet canim.son dozum kalmisti zamani gelince atilmaya gittim sadece hamilelere atiyoruz dilersen kendin alip oyle atabiliriz dediler.bende son dozu ikinci hamileligimde atildim ve suan asi atilmama gerek kalmadi.yeni duzenlemeyle oyle yapiyorlamis.

Yasadigim yer Swindon
Yas 20
Oglumun Adi henuz belli degil
Sat 20 02 2016
Tahmini dogum tarihi 26 11 2016
senide eklerim biraz isim var tatlim adinida yazsaydiniz dusunseydiniz cok ugrastiyor inanki fortmatli yaziyorum bos zamanimda ekliyorum massalah pasaya :))

ay çok iyi oldu söylediğin bende migren var sussuz kaldığım zaman direk başlıyor geçmiş olsun sanada sonuçlar çıktı mı?
Canim seker yuklemesinde en son gece yemek ve su icmen lazim.sabah 1 yudum bile su icemezsin.normalden 50 gr seker yuklemesi yapilir ve 1 saat sonra tekrar kan alinir o surectede hic birsey yiyip icilmiyor.

Supersin bitanem emegine saglikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…