bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar hastane cantasi listesi yaptinz mi
senide eklerim biraz isim var tatlim adinida yazsaydiniz dusunseydiniz cok ugrastiyor inanki fortmatli yaziyorum bos zamanimda ekliyorum massalah pasaya :))

Ellerin dert gormesin canim hakkini helal et ugrasiyosun bizim icin
Isim biz karar vermedik ama kayin validem adak adamis seyid vakkas diye bi ismi seyid olcak onu yazabilirsin

Canim seker yuklemesinde en son gece yemek ve su icmen lazim.sabah 1 yudum bile su icemezsin.normalden 50 gr seker yuklemesi yapilir ve 1 saat sonra tekrar kan alinir o surectede hic birsey yiyip icilmiyor.
Bn aç susuz bursaya nası gidiceksem şeker yüklemesi icin burda özelde yaptrsam pahali midir acaba

Çok teşekkür ederim canım cevabın için bunu doktorum yazdı bana da.. en masumu bu şurup sanırım arada bir dayanamadım mı alıyorum ben de

Nilke canim ben 9 kilo almışım. 21+3 günlüğüm üstelik

Olsun kuzum, tek sen de yavruşun da iyi olun da, kilo çok problem değil. Bundan sonra vitamini az, kalorisi yüksek şeyleri azaltırsın olur biter. Salatalık, marul, domates ye bol bol, hem tok tutar, hem çok faydalı. Acıkmayı bekleme. Çantana ceviz, badem, kuru meyve at. Ara ara birer ikişer at ağzına. Metobolizmanı da hızlandırır bebiş de faydalanır o zaman. Şeker yüklemesi yapacaklar mı sana canım?

Canimm ben adayi sezeryanla dogurdum epidural di guzel bi deneyimdi ilk ben duydum sesini ilk ben gordum ilk ben opup kokladim agrim sizim hic olmadi dogumdan 4 saat sonra yurudum yemegimi yedim tuvaletime gittim... ama normal dogumu hic bi zaman tadamiycak olmanin uzuntusu var cunku oglumu da nasipse sezeryanla alicaklar dr umuz 4 5 sene gecseydi normali denerdim ama suan daha iceri toparlanmadi dedi ne olursa olsun bebeklerimizin sagligi neye musaitse oyle doguralim canim benim

Burda ters bi durum olmazsa normal dogum yapiyolar bende normal dogum taraftariyim suda dogum yapmak istiyorum daha drumla konusmadim biraz aratirmistim bnimde ilkim korku heyecan herbisey war suan :)))

Ben varım kesinlikle normal doğumu tavsiye ederim sezeryana mecbur kalmadıkça uzak dur cnm korkulacak hiçbirşey yok

hepinize iyi akşamlar kızlar tekirdağdayım ben mobil paketim de bitti fenalardayım şimdi ablamdayım burda int var onu sömürüyorum çok şükür herkes iyidir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…