bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bu arada bugün de bazı kötü yorumlara rağmen babymall diye bi siteden alışveriş yaptım umarım pişman olmam valla e bebek bu konuda muhteşemdi ertesi gün elime ulaştı ürünler resmen..
Neden kotu yorumlar hayirdir pozitif dusun her neyse kafani bozan sorun gule gule kullansin pasan

oooyy canımmm ellerin dert görmesin nolur yazsın deneyimli anneler bunları benim kafam allak bullak oluyo her alışverişte fazla mı aldım az mı aldım yenidoğan mı 3 aylık mı 6 aylık mı derken vallahi çıldıriciim

Mcada canım epıdural bır nevi normal dogum degılmkı bı de onda belden asagı uyustıruyolar sakat kalma riski fln duymuştum allah korusun
Rose daisy gonlum ondan yana ama cok korkuyorum ya cıkwramaz telas yapar yada cocugu bogar sıkar bısey yaparsam dıye. . Bır de eger normal dıye gırıp yapamazsam kesik fln atarlrsa off kafamda deli sorular

Özelden yazdım cnm doğumumu inşallah yardımcı olabilmişimdir

Kizlar normal doğum eniyisi ensagliklisi sancin oluyo ama doğum sonrası hemen ayaklaniyosun bebeginin sesini duyuyosun aglamasini duyunca insan nasıl duygulaniyo cokdeisik biduygu hemen kuucagina alıyorsun ilkkkokusunu duyuyosunn cokguzelbiseyy yaa oduygu benim normal allahasukurrr sonanda bişey cikkmassa

slm kizlar bugün banada şeker yüklemesi yapıldı iyi çıktı çok şükür idrarda yapılmıştı enfeksiyon çıkmış galiba dr gosteremedim bide siz bakabilir misiniz

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-18-22-45-36.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 93
Yok tatlim sakat kalma riski olsa drlar yapar mi goze alirlarmi riski hic bir risk yokmus emin olabilirsinnn

İyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir biz iyiyiz şükür 2 günlük kaçamak yaptık cocuklarimla çarşamba dönücem inşallah Antalya dan sonra Afyon çok güzel serin geldi :)))
iyi akşamlar canım ne güzel herkes antalyaya kaçamak yapar siz ordan bıkmışsınızdır tabii artık neminden sıcağından :))

Ilk cocumda uzun uzun sancilarin ardindan acilmam olmayinca acil sezeryana alindim genel bayildim.ayilmam baya zaman aldi.zaten ayilmam icin epey vaktim varmis oglusumu kuvoze almislar erken dogum oldu diye.
Ikinci dogumum sezeryan oldu ama keske normal deneseydim diye bi dusunce kaldi.aradan 5 yil gecmisti.ama yine erken dogum ve pek cok riski de olabilirdi o yuzden doktorum kabul etmeyebilirdi dusununce sezeryan en iyisi diye dusunuyorum erken dogumda.belden uyusmali oldu ve hemen bebisimi gorebildim.ameliyattan hemn sonra emzirebildim oglumdan daha erken dogmasina ragmen kuvozde kalmadi.bi kac saat icinde de ayaklandim.zaten artik genel bayiltma taraftari degil doktorlar anne bebek icin belden uyusturmali en sagliklisiymis.
Nasipse 3. Dogumumda artik sezeryan olur.

Derlerya erkeklerin asker anilari kadinlarin dogum anilari anlata anlata bitmez.gercektende oyle benim dogumlarim erken olunca pek bi macerli gecti.anlatmaya kalksam bi kac sayfa olur.
Allah hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin insallah.5 ay geride kaldi sanki dun gibi hamile oldugumuzu ogrendigimiz zaman.dogumda o kadar yakin bir bakmisiz nasipse kucaklarimizda bebislerimiz.heleki ilk dogum yapcaklar daha sabirsiz ve daha heyecanlidir suan.yakinda bebislrinizin mis kokusunu duyarsiniz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…