bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
benimde birinci sezeryan oldu kilosu düşük diye ama keşke inat etseydim diyorum.şimdi normal doğum için araştırmaya girdim gruplar buldum ssvd diye yapan dr u bulursan normal deneyebilirsin.dr ların çoğu korkutuyor ama riskleri değerlendirip uygun bir dr da buldunmu kafan rahat edip sezeryan sonrası vajinal doğum yapabilirsin.allah gönlüne göre versin inşallah.hangi ildesin

Ben balikesirdeyim.var burda sezeryandan sonra normal dogum yapan dr.2 sezeryan atlattim ben ve 2. Sezeryanim kasim 2014 du aradan cok bi zamn gecmedi.3.yu normal dogum yapan doktor olurmu onu bilemem.2. Cocugumu normal isteseydim o olurdu belki.birde ilk dogumda acilmam olmadi acaba yine ayni sikintiyi yasarmiyim diyorum.ilk cocugum oglum mosmor dogmustu ciger gelistirici ignenin etkisi beklendi.cocuklarimin sagligi daha onemli erkn dogum olunca direk onlari dusunuyorum.oyalanmadan alinsinlar hemn.
Hakkimizda hayirlisi.

aynen herkez eylül de mi dogacak diyor :)

ne alaka diyorum. kasım da olacak şimdi ne yapıyım kasım mı koysaydım diyorum.

aynen herkez eylül de mi dogacak diyor :)

ne alaka diyorum. kasım da olacak şimdi ne yapıyım kasım mı koysaydım diyorum.

ahahahah :) aynen. insanlarda bir değişik eylül koyacağım diye ille çocuğumu eylülde doğurtacaklar! taktılar.

Günaydin kizlarr yaa ada hic bisey yemiyo cok istahsiz atesi filan yok hasta degil ama yemiyo zayif dusecek diye cok korkuyorumm

açıkçası bende normal doğum ama epiduralli istiyorum. tabi gerekli açılma inşallah olur da hiç gerek kalmaz ama iğneyi sanırım daha önceden yapıyorlar. karar vermek çok zor. ben İstanbul da yaşıyorum. doktorum normalden yana ablamın da doktoru olduğu için oradan biliyorum. inşallah bir aksilik çıkmaz çıkarsa da hayırlısı ne ise o olsun demekten başka çaremiz yok.

Günaydin kizlarr yaa ada hic bisey yemiyo cok istahsiz atesi filan yok hasta degil ama yemiyo zayif dusecek diye cok korkuyorumm

günaydın geçmiş olsun. hasta değilse sıcaklardan olabilir mi acaba? bir doktora gösterin yinede. bu sıcaklar hepimizi kötü yapıyor. benimde bu sabah tansiyonum düştü gözüm karardı, işyerin de revirde yatarak kendime geldim. tekrar geçmiş olsun minik Ada ya.

Tesekkurler teyzesi nesesi filan iyi ama yinede dr una danismak lazim

:) insan çok heycanlanıyor iyi geçecek inş :) güzel fotolarını yakalarsınız umarım

İnşallah herşey normal çıkar canım bebişini izle keyfini çıkar bence

Hadi bakalim hayirli haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…