bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

benimde detaylı yı erteledi dr. inş randevum bu cuma. bende çok heyecanlıyım ne olacak ne bitecek oysaki bana 2 hafta önce gittiğimde bakacağını söylemişti ama ya ben yanlış anladım ya da yeterli bulmadı. kafamda deli sorular :/

@emnis canim gerek yok bence.kaynatma en iyisi.sonrasinda evde gereksiz yer kaplayacak.
Oglum sadece biberon kullandi arada kaynattim.kizimda biberon emzik suluk vs hicbirsey kullanmadi kaynatilcak birsey de yoktu.

bende epidural istiyorum ama henüz doktorumla bu konuları konusmadık

perşembe günü detaylı var acayip heyecanlıyım zaman da geçmek bilmiyor

Canım ben yaşayanların yazdıklarını okudum. Böbrek suyu atamadığı için bekledikçe o yüzden ağrı yapıyor o yüzden fazla su beklemeden sık idrar yazmışlar
Evet cisini tutma dedi dr ne mumkun zaten altima edecek gibi oluyorum cok su icmem gerekiyo kuzum dogru

bende epidural istiyorum ama henüz doktorumla bu konuları konusmadık

perşembe günü detaylı var acayip heyecanlıyım zaman da geçmek bilmiyor
Ayyy o detaylinin heyecani gecmiyor ben de simdi ciktim ama son 10 gunum nasil gecti anlatamam. Dr.da kasma karnini ne olur diye.. oyle gerildim ki kasmamak mumkun degil.. neyse atlattim darisi basina canim guzel haberlerle insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…