bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar bu ayrintili ultrasondaki dogum tarihi mi daha dogru olan? Benim 26 kasim gozukuyor..

Onu bende doktora sormuştum o tarih 40. haftayı tam doldurduğu tarihmiş bu tarihin geçirilmesini pek önermiyoruz riskler oluyor ama sezeryan olursa da o tarihten 1 -2 hafta öncede alabiliyoruz demişti.

bende epidural istiyorum ama henüz doktorumla bu konuları konusmadık

perşembe günü detaylı var acayip heyecanlıyım zaman da geçmek bilmiyor

evet aynen. doktorlar zamanı gelmedikçe doğum konusunu konuşmayı pek sevmiyorlar sanırım ::) iyi bir doktor olursa epidurali öneren çok hamile gördüm. bel ağrısı konusu ile ilgili araştırdım. normalde zaten her hamilede bel ağrısı sıkıntıları olduğu için bu durumu epidura le çok bağlamamak gerekiyormuş. iyice araştırmak lazım. yaklaşık 10 bayanın güzel doğum hikayelerini okudum, yaklaşık 8 i doğuma yakın asıl sancı gelince vurun iğneyi epidural olsun diye bağırmış, nasıl koktularsa artık :) yani hepsinde memnundu ki her şeyde maalesef risk var. doktor zaten uygun olup olmayacağımızı anlayıp yönlendirecektir diye düşünüyorum.

Onu bende doktora sormuştum o tarih 40. haftayı tam doldurduğu tarihmiş bu tarihin geçirilmesini pek önermiyoruz riskler oluyor ama sezeryan olursa da o tarihten 1 -2 hafta öncede alabiliyoruz demişti.

evet bende öyle biliyorum. bakalım cuma günü bana ne diyecek. tarih olayı biraz karışık.

Kizlar bu ayrintili ultrasondaki dogum tarihi mi daha dogru olan? Benim 26 kasim gozukuyor..

Son adet tarihine göre olan tahmini doğum 40 hafta üzerinden hesap edilir ama usg de ki hafta bebeğin ölçülerine göre. Bu milimlik ölçü farkıyla Bile değişir ya da bebeğin bazen 2 gün bazen de 4 gün önden gider bu da tahmini doğum tarihini değiştirir. mesela benimde gittiğim her doktorun ölçüm den dolayı tahmini doğum tarihi hep değişiyor.

evet bende öyle biliyorum. bakalım cuma günü bana ne diyecek. tarih olayı biraz karışık.
O vakit supriz olacak yine.. Son adat tarihime gore 1 aralik olcumlere gore daha geriden gelisiyor 3 gun kadar ama neye gore hesapladi perinatolog bilemiyorum 26 kasim yazdi. Onun hesabina gore son adet tarihi daha bir degisik tarih veriyor ozaman muhtemelen.. Bakalim kendi doktorumda kac cikacak 4 hafta sonra.. hic konusmadim ben de normal dogum mu sezeryan mi diye ayrintili ultrasonda alttan da bakiolardi ama ben istemedim sanirim belirlemek icin ve dusuk tehlikesi icin bakiyorlardi ona da ama korktum yaptirtamadim Aman saglikli olsunlar saglikli dogsunlar doktor nasil derse oyle olacak bakalim

yani az para değilmiş :) şart olmadığına sevindim ne varsa eski usulde var :):) zaten ilk zamanlar cam biberon düşünüyorum rahat rahat kaynatır kullanırım heralde :)
Bulasik makinalari var artik canim biberon oldugu gun yuksek derecede yikarsin :))

Ca
canim guzel saglikli haberlerle gel sen ogrenmedinmi daha kizcemi pasami gonlundeki saglikla nasip etsin rabbim insallah

KESİNLİKLE NORMAL DOĞUM İSTİYORUM HEP NİŞANIMIN GELDİĞİNİ ANLAMAZSAM DİYE KORKU VAR İÇİMDE

Yok canım vajinal muayene yapılmıyor ayrıntılı da acaba sana neden dediler. çatı muayenesi son ay da yapılıyor.

Listeyi cok zor hazirliyorum
[/tr.]?[td.]
[tr.]?[td.]
[/td.]?[td.]
[/tr.]?[td.]
[tr.]?[td.]
[td.]?[td.]
[/td.]?[td.]
Bu sekilde biraz daha devam etmem gerekyor formata birazini gosterdim size birde bilgiler yaziliyor yeni ogrendim bazen liste bozuluyor tekrar duzenlemeye giriyorum bilginizi tam verirseniz sevinirim annisler :)) tesekurler[/tr][/td][/td][/td][/td][/td][/td]

Son düzenleme:
nbr kızlar bu gün 15 gün sonra işe döndüm başım ağıryo yoruldum sanırım ben daha bebek cantası hazırlamadım erken diye düşündün son ay doğur hazırlarım

merhaba arkadaşlar bende 20 haftalık bir anneyim size birşey sormak istiyorum izmirde yaşıyorum normal kontrollerimi kordon kadın doğum mete beye gidiyorum haftaya ayrıntılı yaptırmam lazım bana önerebileceğiniz bir yer varmı kordonda ayrıntılı ultrasyon 300 tl başka bir hastaneye gitmeyi düşünüyorumda

Merhaba hanımlar herkesler iyidir inşallah :)

Daha önce yazmıştım biliyorum bu tulumlarla ilgili ama o Zaman alamamıştım.
Şimdi bir çeşidi daha gelmiş karar veremiyorum. Sizce hangisi?
İkisi de dışarıda giydirmelik bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…