- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #32.341
Oy masallah canim kiz bebek icin cok guzel bi kilo :) beslenmene dikkat et canim fastfood abur cubur yeme gerisine de cok takilmamak gerek :)
Maşallah kızçeneİri bir kızım olacakmış850gr olmuş bile
Ama başlangıçtan beri 12kilo aldım. Sağlıklı beslenmiyorum, ne canım isterse yiyip içiyorum, buna dur demem gerek!
Canim ben en sonki kontrolüne gidemedim ama yaptırmak istiyorum şeker yüklemesi niye çünkü hala tansiyon dusuklugu sorunum devam ediyor. İş yerinde zor akşamı ediyorum kiloda fazla alınca be egin.anne ve kendimi riske atmak istemiyorum 24 haftada mi yapiyorduOlsun kuzum, tek sen de yavruşun da iyi olun da, kilo çok problem değil. Bundan sonra vitamini az, kalorisi yüksek şeyleri azaltırsın olur biter. Salatalık, marul, domates ye bol bol, hem tok tutar, hem çok faydalı. Acıkmayı bekleme. Çantana ceviz, badem, kuru meyve at. Ara ara birer ikişer at ağzına. Metobolizmanı da hızlandırır bebiş de faydalanır o zaman. Şeker yüklemesi yapacaklar mı sana canım?
Bence 6 aya kadar kullanabilirsin bunuYükle bakalım bizde fikir olur belki :) bende ablamdan annemin aldığı ilk 3 ya da 5 aya kadar yatabilecek bir tane yatak var. tabi bir süre sonra olmayacağı için yatak şart olacak. bu sebeple onunla idare ederim diye çokta acele etmeme gerek yok diye düşünüyorum. resmini atayım size de. şimdi tüllerini de taktım çok tatlı duruyor. bu beni kısa bir süre idare eder inş.
24.haftada canim ben randevumu aldim. Basta seker yukleme yapmiyorlarmis 50grlik deniyorlarmis bir sorun gorurse seker yuklemesi yapariz dedi yeni doktorum. Ona da dedim endokrinle takip ediyorum seker defterim var aclik tokluk bakiyoruz dedim hergun sen onu da getir belki gerek gormem dedi bana da.. ben de cok kilo aldim.ailemde de seker hastaligi var hep..Canim ben en sonki kontrolüne gidemedim ama yaptırmak istiyorum şeker yüklemesi niye çünkü hala tansiyon dusuklugu sorunum devam ediyor. İş yerinde zor akşamı ediyorum kiloda fazla alınca be egin.anne ve kendimi riske atmak istemiyorum 24 haftada mi yapiyordu
Ayy Allahim korusun hepimiziBence çok acele etmeyin kızlar. Oda falan yapmayın bebek doğana kadar. Ben annemi dinlemedim, yaptım ve kötü bir olay yaşadım. Bebeğimin odasını ve eşyalarını tamamladıktan 2 gün sonra kaybettim oğlumu. Bu oğlumda da o sebeple bir şey almayı ve düzenlemeyi düşünmüyorum. Doğsun, kıyafetlerini bile o zaman alacağım. Sadece doğum çantası için bir kaç parça eşya alacağım o kadar. Ama miniğimi kucağıma alınca planlarım yok değil tabii :) Rabbim hepimize planladığımız, hayal ettiğimiz şeyleri yaşamayı nasip etsin...
Amin. Bir daha sana da evlat acısı göstermesin. Gördüğün göreceğin o olsun. Komşum da benzer bişey yaşadı. Çok şükür şimdiki bebeğini büyütüyor. Dindi acısı bir nebze.Bence çok acele etmeyin kızlar. Oda falan yapmayın bebek doğana kadar. Ben annemi dinlemedim, yaptım ve kötü bir olay yaşadım. Bebeğimin odasını ve eşyalarını tamamladıktan 2 gün sonra kaybettim oğlumu. Bu oğlumda da o sebeple bir şey almayı ve düzenlemeyi düşünmüyorum. Doğsun, kıyafetlerini bile o zaman alacağım. Sadece doğum çantası için bir kaç parça eşya alacağım o kadar. Ama miniğimi kucağıma alınca planlarım yok değil tabii :) Rabbim hepimize planladığımız, hayal ettiğimiz şeyleri yaşamayı nasip etsin...
Benim iki oglum var vatan icin askerlik yapicak ama bu olaydan sonra askere hangi gozle bakacaklar .birde olaya bu tarafindan bak halk inmeseydi belki hicbirsey olmuyacakti rutbeliler emri verdi olan rutbesizlere oldu tsk karalandi onceden sehite saygi vardi simdi saygimi kaldi saniyorsun askerler nicin gittiklerini bilmiyordu olan askerimize oldu onlarda ana evladi bugun ogullarinin akibeti icin gozyasi dokuyorlar orada aramizdakilerin ogullarida olabilirdi ....Senden böyle bir yazı hiç beklemezdim bu kadar kör cahil olunmaz darbe gerçekleşse çocuklarımız umutsuz bir vatana göz açmış olacaklardı mesele akp MHP yada CHP deil mesele vatan millet
canim paylastigim linkte 22.50 tl cok abartmislar 70 tl diye :))Ben kendim yapicam cnm 20 liralık malzemeden iki tane çıkıyor. Bi sitede sordum 70 lira dedi
Canim takviminde 740 grm yaziyor senin pasa 715 bence gayet iyi massalah pasayaKızlar benim paşam biraz minyonmuş715 gr 32 cm. Doktor sağlığında bi problem yok kordon kan akışını da kontrol ettim problem yok tüm bebekler 3.5-4 kilo doğacak diye bir şey yok 2.5 kilo dogan da normal dedi ama üzüldüm. İnşallah ilerleyen zamanlarda kilo alır.
Şeker yüklemesi de yapıldı ilk kanı verdim glikozu içtim şimdi 1 saat arayla 2 defa daha kan vereckmisim ınş onda bir problem çıkmaz.
canim ben decaviti 8 haftada basladim kan ilaci 10 haftada basladim magnezyum calsiyum+d3 b12 omega3 michap kullaniyorum herseye erken baslatti canim doktorun onerilerine uy tatlim ilerde senin icin yararina olucak saglikli olmak icin kullan tatlim rabbim saglik ve sihat nasip etsin pasanla birlikte... ecmainKızlar bir de ben 25.haftaya kadar 4 kilo aldım dr buna da az dedi bebişin kilosunu da az görünce vitaminlerime decavitte ekledi. Şimdi kan ilaci magnezyum d vitamini Omega 3 ekstra bi de decavit oldu. Çok değil mi hepsi. Decaviti hergun içme haftada 2-3 kere iç dedi ama bu kadar vitamin çok değil mi?
canim massalah kizcene super grm kirkbinkere massalah canim 12 kilo cok almisin tatlim ekmegi azaltsan yeterli kilonu korumus olursun ben 6 kilo aldim ekmek fazla yemedim pilav makarna cok az yedim yesilmercimekli bulgur pilavi bebege kilo yapiyor yesilmercimek salatisa tuketebiliriz rabbim saglik versin ikinizede usg kac hafta dedi 25 haftadamisiniz canim ...İri bir kızım olacakmış850gr olmuş bile
Ama başlangıçtan beri 12kilo aldım. Sağlıklı beslenmiyorum, ne canım isterse yiyip içiyorum, buna dur demem gerek!
Bol su tuketmekte ishal yapar birde magnezyumda bagirsak calistirir kabiz olmaktansa iyidir canim ben sukur kabizlik gitti magnezyum kullandigimdan buyana bu arada pasanin cicisi gelmemis her an gelir tatlim saglikla kalin cnmYa ben haftada bir ishal oluyorum kizlar ne yesem dokunuyo off yaa
Sorma kuzum aptal ptt adresi yanlis girmis yarin gidip subeden alcaz esimle sinir oldumBol su tuketmekte ishal yapar birde magnezyumda bagirsak calistirir kabiz olmaktansa iyidir canim ben sukur kabizlik gitti magnezyum kullandigimdan buyana bu arada pasanin cicisi gelmemis her an gelir tatlim saglikla kalin cnm
Allah bol bol sabır versin arkadaşım, oğluşunu sağ salim kucağına al inşallah, uzuuun sağlıklı bir ömrü olsun.Bence çok acele etmeyin kızlar. Oda falan yapmayın bebek doğana kadar. Ben annemi dinlemedim, yaptım ve kötü bir olay yaşadım. Bebeğimin odasını ve eşyalarını tamamladıktan 2 gün sonra kaybettim oğlumu. Bu oğlumda da o sebeple bir şey almayı ve düzenlemeyi düşünmüyorum. Doğsun, kıyafetlerini bile o zaman alacağım. Sadece doğum çantası için bir kaç parça eşya alacağım o kadar. Ama miniğimi kucağıma alınca planlarım yok değil tabii :) Rabbim hepimize planladığımız, hayal ettiğimiz şeyleri yaşamayı nasip etsin...
demir ve magnezyum kullanıyorsan ondan da olabilir canım.Ya ben haftada bir ishal oluyorum kizlar ne yesem dokunuyo off yaa
Ben de aldim 8 kilocanim massalah kizcene super grm kirkbinkere massalah canim 12 kilo cok almisin tatlim ekmegi azaltsan yeterli kilonu korumus olursun ben 6 kilo aldim ekmek fazla yemedim pilav makarna cok az yedim yesilmercimekli bulgur pilavi bebege kilo yapiyor yesilmercimek salatisa tuketebiliriz rabbim saglik versin ikinizede usg kac hafta dedi 25 haftadamisiniz canim ...
Ben de aldim 8 kilo20 haftada .. ekmek de yemedim ben oyle zaten aliskanligim yok ama hareketsizlik ve perhizi birakip normal beslenmeye basladim ve tiroid hastasiyim hep etkiledi beni ilk 3 ayimda da aldim hali ile kusmalarimda olmadi surekli bulanti ve bastirma ihtiyaci oldu cok abartmasamda mercimekli bulguru ben de deneyecegim canim
Demir diil de magnezyum kullaniyorum kuzudemir ve magnezyum kullanıyorsan ondan da olabilir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?