bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
@yaseminkara aslblnt sadece biri Nilke sagolun kizlar. Havuc ve armutu da deneyeyim. Bol su iciyorum sicaklardan telef oldum zaten. Bu bebekte asiri yorgunluk hissediyorum. Yuruyus de yapamiyorum o yuzden. Insallah bu sikintilarim tez zamanda son bulur. Tek tesellim bebegimin cok hareketli olmasi ve giderek guclenmesi. Tekmeyi yapistiriveriyo sipa

Benim bebegin basi tam gogus kafesimin altindaymis. Kendini geriyo simdiden inanilmaz aci veriyor o zaman. Doktor cok erken baslamis dedi. Kafayla yukardan ayaklarla mesaneme dogru bolb ol atis yapiyo o cok rahat ama ben perisanim

İri bir kızım olacakmış 850gr olmuş bile

Ama başlangıçtan beri 12kilo aldım. Sağlıklı beslenmiyorum, ne canım isterse yiyip içiyorum, buna dur demem gerek!
Maşallah kızçene
Benim minmos oğlum zayıf kalmış
Doğum tarihlerimiz aynı ama benim kuzum 715 gr.cik

Canim ben en sonki kontrolüne gidemedim ama yaptırmak istiyorum şeker yüklemesi niye çünkü hala tansiyon dusuklugu sorunum devam ediyor. İş yerinde zor akşamı ediyorum kiloda fazla alınca be egin.anne ve kendimi riske atmak istemiyorum 24 haftada mi yapiyordu

Bence 6 aya kadar kullanabilirsin bunu cok tatliymis gercekten de ama gareketlenmeye baslarsa dusme tehlikesi olabilir cok uzun kullanamazsin boyle bisey alip sonra kendi yatagina gecirebilirsin canim ama parkyataklar o konuda daha kullanisli gibi tabi kutuk gibi duruyorlar boyle sevimli de durmuyorlar

24.haftada canim ben randevumu aldim. Basta seker yukleme yapmiyorlarmis 50grlik deniyorlarmis bir sorun gorurse seker yuklemesi yapariz dedi yeni doktorum. Ona da dedim endokrinle takip ediyorum seker defterim var aclik tokluk bakiyoruz dedim hergun sen onu da getir belki gerek gormem dedi bana da.. ben de cok kilo aldim.ailemde de seker hastaligi var hep..

Ayy Allahim korusun hepimizi birdaha da yasamazsin umarim canim saglikla al kucagina insallah. Aslinda 27.haftadan sonra yasama sansi yuksek deniyor bir terslikte aklimiza getirmeyelim yine de ne zaman ne olacagi belli olmuyor tabi

Amin. Bir daha sana da evlat acısı göstermesin. Gördüğün göreceğin o olsun. Komşum da benzer bişey yaşadı. Çok şükür şimdiki bebeğini büyütüyor. Dindi acısı bir nebze.

Senden böyle bir yazı hiç beklemezdim bu kadar kör cahil olunmaz darbe gerçekleşse çocuklarımız umutsuz bir vatana göz açmış olacaklardı mesele akp MHP yada CHP deil mesele vatan millet
Benim iki oglum var vatan icin askerlik yapicak ama bu olaydan sonra askere hangi gozle bakacaklar .birde olaya bu tarafindan bak halk inmeseydi belki hicbirsey olmuyacakti rutbeliler emri verdi olan rutbesizlere oldu tsk karalandi onceden sehite saygi vardi simdi saygimi kaldi saniyorsun askerler nicin gittiklerini bilmiyordu olan askerimize oldu onlarda ana evladi bugun ogullarinin akibeti icin gozyasi dokuyorlar orada aramizdakilerin ogullarida olabilirdi .... ..beni vatan icin birdaha yargilama hele cocuklarimiz icin asla saygilar

Ben kendim yapicam cnm 20 liralık malzemeden iki tane çıkıyor. Bi sitede sordum 70 lira dedi
canim paylastigim linkte 22.50 tl cok abartmislar 70 tl diye :))

Canim takviminde 740 grm yaziyor senin pasa 715 bence gayet iyi massalah pasaya

canim ben decaviti 8 haftada basladim kan ilaci 10 haftada basladim magnezyum calsiyum+d3 b12 omega3 michap kullaniyorum herseye erken baslatti canim doktorun onerilerine uy tatlim ilerde senin icin yararina olucak saglikli olmak icin kullan tatlim rabbim saglik ve sihat nasip etsin pasanla birlikte... ecmain

İri bir kızım olacakmış 850gr olmuş bile

Ama başlangıçtan beri 12kilo aldım. Sağlıklı beslenmiyorum, ne canım isterse yiyip içiyorum, buna dur demem gerek!
canim massalah kizcene super grm kirkbinkere massalah canim 12 kilo cok almisin tatlim ekmegi azaltsan yeterli kilonu korumus olursun ben 6 kilo aldim ekmek fazla yemedim pilav makarna cok az yedim yesilmercimekli bulgur pilavi bebege kilo yapiyor yesilmercimek salatisa tuketebiliriz rabbim saglik versin ikinizede usg kac hafta dedi 25 haftadamisiniz canim ...

Son düzenleme:
Ya ben haftada bir ishal oluyorum kizlar ne yesem dokunuyo off yaa
Bol su tuketmekte ishal yapar birde magnezyumda bagirsak calistirir kabiz olmaktansa iyidir canim ben sukur kabizlik gitti magnezyum kullandigimdan buyana bu arada pasanin cicisi gelmemis her an gelir tatlim saglikla kalin cnm

Allah bol bol sabır versin arkadaşım, oğluşunu sağ salim kucağına al inşallah, uzuuun sağlıklı bir ömrü olsun.
benim eşim de aldırtmıyor eşya filan, en azından bi 32 haftalık olana kadar, doğsa da yaşayacak durumda olana kadar almayalım diyor.
ben yine bi tulum birkaç zıbın filan aldım dayanamayıp, bir de 6-9 ay için takım var o kadar :)

Kizim hamileyken bacagima cok kramp giriyordu.bu hamileligimde iydim ama dun gecede kramp girdi ve cok uzun sure gecmedi hala bacagim agriyor zorakide olsa iki bardak sut iciyorum kalsiyum almaya dikkat ediyorum neden boyle oldu anlamadim..sizdede oluyormu

Ben de aldim 8 kilo 20 haftada .. ekmek de yemedim ben oyle zaten aliskanligim yok ama hareketsizlik ve perhizi birakip normal beslenmeye basladim ve tiroid hastasiyim hep etkiledi beni ilk 3 ayimda da aldim hali ile kusmalarimda olmadi surekli bulanti ve bastirma ihtiyaci oldu cok abartmasamda mercimekli bulguru ben de deneyecegim canim

Benimde hipotroidim cikti ilk aydan beri ilac kullaniyorum hic istahim yok hemen doyuyorum hamilelikten once kilo alirken simdi kiloda almiyorum hamileligin baslangicindan beri sade iki kilo aldim..buna ragmen bebegim iyi cok sukur iki hafta onde gidiyor boyu kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…